Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλέ διαστάσεις θα μου πεις;;Γιατί αν είσαι αδύνατη, ψηλή και όμορφη και φοράς το 14 εγώ τι πρέπει να πάρω;;;Το 20;;;;

Δηλαδή η Ζωούλα πήρε από το μαμά ε;;;Γιατί από ό,τι φαίνεται είναι και οι 2 κούκλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ναι και η μαρκο και η λουκο, τι να πω ....δε βλεπονται ρε παιδια!!!!!

την επομενη στο μετρομολ εννοειται με καροτσι θα ερθω!!!

εγω να δεις τρεξιμο

παραγγειλα κινεζικο πανω και αυτα στο τραπεζι να τα βλεπω, κοντεψα να παθω απο το περα δωθε το λαιμο για να τα βλεπω!

Τετοια διαδιδει το φυστικι και νομιζουν ολοι οτι θα δουν την Σκλεναρικοβα. χα!!!χα!!!

Ασε που κι απο ματια δεν παει καλα αφου λεει οτι το παιδι μου ειναι φτυστο ο πατερας του!!!! Αναξιοπιστη η μαρτυρας!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρκοπόλο.... Αντριάνα σε λένε είπαμε;;;

Όντως χαθήκαν τα κορίτσια...Μελίνα πήγατε στον Μουτζοροπυργο χτες;Λουκομαμά περιμένουμε λεπτομέρειες για το πάρτυ έκπληξη!

Διαφημίσεις

Για ΣΚ κι εμείς μέσα αλλά όχι το πρωί του Σ γιατί έχουμε και την παράσταση του σχολείου μας :lol: Θα συμμετάσχει και το σκατό με το

j7MbMSiPM4o

Ευτυχώς δεν χρειάζεται στολή... απλά ρουχαλάκια γιατί είναι τα χωριατόπαιδα της Μελωδένιας πολιτείας :D

Ε τότε...να δώσουμε όλες ραντεβού το πρωί στο σχολείο σας για να καμαρώσουμε τη συνονώματη μας Κωνσταντίνα!!!

Μη μου πεις ότι τα κάνει όλα αυτά η μικρή σου;;Μπράβο βρε συ η μικρούλα σου!

E καλά δεν τα κάνει όλα... ή μάλλον τα κάνει.. αλλά σε δικούς της χρόνους :lol:

Πρέπει να μας δείτε τα απογεύματα που κάνουμε παράσταση εγώ και ο μπαμπάς μπας και το εμπεδώσει :lol:

Το αστείο είναι ότι όσο δεν ξέραμε τι κάνει μας τα έκανε όλα και μάλιστα με τη σειρά... όταν ρωτήσαμε και μάθαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι... απλώς κάθεται και μας κοιτάει :lol:

Δεν είναι στο σχολείο. Είναι στο πνευματικό κέντρο Χολαργού η παράσταση και θα ρίξουμε πολύ γέλιο γιατί προβλέπω να προσπαθεί να πηδήξει από τη σκηνή για να έρθει σε εμάς :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...