Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και χρονια πολλα στις Ευουλες!!!

Περσυ αναλογα, μια μικρη (η οποια μας περναει κατι μηνακια) ...ΟΧΙ δε σας παιζω ειστε ΜΙΚΡΑ!!!! και εγω στο μπουρου μπουρου τι ταξη πας κλπ κλπ ΑΑΑΑ στην ιδια παμε και εμεις!!! (στο μεταξυ εμεις γνωριζομαστε γιατι ειναι κουνιες της γειτονιας αλλα που μαζευουν μονο εμας χεχεχχεχεχε τους γειτονους)

τεσπα...οκ......εγω ειδα οτι απλα ηταν ενα κακομαθημενο κοριτσακι και ελεφρα τη καρδυα χεστ.. για την απορριψη της

Οσο για το αδελφακι.....μην νομιζεται οτι θελουν να κανουν τα ιδια..ο ενας σερνει το πατινι του γυρω γυρω, αυτη θελει να κουνιεται......ενταξει καθονται και καμια φορα παρεα με αλλα παιδια αλλα οχι τρελλα πραγματα...αντε απο σημερα που αλλαξε η ωρα πειτελους θα αρχισουμε και τις κουνιτσες, θα εχω πειθωριο μια ωριτσα με φως!

Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους μικρους μεγαλους!!!!

Να μην στενοχωριεσαι σε λιγο καιρο θα μπορει να τα διαχειριζεται μονη της αυτα και θα απορριπτει και η ιδια καποιες φορες στο δικο μας μυαλο μεγαλοποιουνται ολα.

Μεταξακι τωρα θυμηθηκα οτι με ειχες ρωτησει για το Αλκυων μην παρεξηγεις Αλτσχαιμερ. Το Αλκυων ειναι τελειο μερος για διακοπες με παιδια πληρες οργανωμενο με δραστηριοτητες ασφαλεις χωρους και πανεμορφο περιβαλλον. Το προσωπικο αριστο και σε οτι θες βοηθανε.

Τα σπιτακια ανετα διαμερισματα και αξιζουν τα λεφτα τους με κηπακι μπροστα μεσα στο πρασινο. Αν πατε ζητα ισογειο για να εισαι κυριλε με την μικρη και να μην τρεχεις απο πισω συνεχως.

Ειναι το ιδανικοτερο μερος για ξεκουραστες διακοπες με παιδια , ο χωρος του πρωινου ανετος τρως και μπορεις να τα αφησεις χωρις να κινδυνεουν εχουν καρεκλακια για παιδια και χωρο για καφεδακι και ποτο το βραδυ ασφαλες ισιο για να παιζουν ενω εσυ καθεσαι και πινεις οτι θες. Αυτα για τους εξωτερικους χωρους γιατι εγω πηγα καλοκαιρι . Αλλα και το Πασχα με καλο καιρο εξω θα την βγαζετε.

Αξιζει πραγματικα τα λεφτα του. Εχει παιδοτοπους μεσα και πισινες αναλογα την ηλικια. Και εχει πολυ καλο φαγητο και πρωινο. Εξω απο το ξενοδοχειο εχει πολλα να κανεις εχει κοντα λουναπαρκ μαγαζια θαλασσα απεναντι με ξαπλωστρες δωρεαν που καθεσαι και τα αφηνεις να παιξουν με τα κουβαδακια. Με το αυτοκινητο σε μικρη αποσταση εχει τεραστια παιδικη χαρα με καφε μεσα καλοκαιρινη και ωραια σουβλακια στο διπλανο χωριο ακριβως φοβερη παιδικη χαρα ..

Εμεις χθες αραξαμε θαλασσα στον Αχινο Πειραικη για καφε επαιξε ο Μαριος στην θαλασσα πολυ ωρα μαυρισαμε απο τον ηλιο φαγαμε και γυρισαμε μεσημερι για υπνο. Και αποψε το παιδι μου κοιμηθηκε σερι μετα απο πολυ καιρο και ξεκουραστηκα λιγο.

Κορινθια Βραχατι. Σαν μερος δεν ειναι κατι συγκλονιστικο και ειναι διπλα στην Αθηνα αλλα αυτο ακριβως ειχαμε αναγκη εμεις περυσι δεν ειχα κουραγια για μακρινες διακοπες και ταξιδια ηθελα ανετα πραγματα γιατι ηταν σε ζορικη ηλικια ο Μαριος. Το ευχαριστηθηκαμε παρα πολυ ομως και κυριως το παιδι ιδανικο μερος για μικρα παιδια και μεγαλα. Εχουν και πολδηλατα μεσα του ξενοδοχειου για μικρα και μεγαλα παιδια γιατι εχει πολυ ωραιους διαδρομους μεσα στο πρασινο για ποδηλαταδες.

Διαφημίσεις

Ναι για αποδραση απο την Αθηνα λιγων ημερων ιδιανικο μερος πραγματικα το συστηνω ανεπιφυλακτα για παιδια. Και εκτος απο το περιβαλλον εξαιρετικο και το προσωπικο σου λυνουν τα χερια σε ολα!

Καλημερα σας!!!! Χρονια πολλα στις εορταζουσες και μη!

Κιουλτακι?????? Ο αντρας μου κι εμενα απο Μυτιληνη ειναι....βασικα απο ενα χωριο κοντα στην Καλλονη! Επισης ειναι η νονα της μικρης απο Μυτιληνη και γενικως εχω παρεες απο το νησι!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΥΘΩΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Διαφημίσεις

εμεις περασμε τελεια σημερα.

πηγαμε στο κουκλοθεατρο μετα αραξαμε εξω στον κηπο της τεχνόπολης για καφε και μετα πηγαμε σε ενα τελειο φαγαδικο μα την αρια και τσακισαμε φιλετακα ας οψεται η μερα !

χαχαχαχαα

Γατα εμεις για καλοκαιρι ειχαμε πληρωσει 156 ευρω την ημερα για διαμερισμα φαντασου ανετα χωρουσαν 4 ατομα με κουζινα και πολυ χωρο. Μεσα στην τιμη ηταν και ενα γευμα αν θυμαμαι καλα εκτος του πρωινου.

Και εμεις περασαμε καλα σημερα σουπερ πηγαμε στην θεια του Κ που ειχε και τα εγγονια της εκει και χωρο τεραστιο εξω να παιξουν και ο Μαριος περασε τελεια εσκαβε μπουλντοζες με τα αγορια τα αλλα αψογος αλλο παιδι σημερα Παναγια. Αφου ημασταν εκει 4 ωρες και δεν σηκωθηκα απο την καρεκλα πραγμα εξαιρετικα σπανιο. Εφαγα και του σκασμου και ηπιαμε και καφεδακι σουπερ.

Γεια σας κι απο εμας!!!

Χρονια πολλα στο Κρητικο-Ευακι μας και στο Αξεσακι! :)

Περασαμε μια υπεροχη μερα ΟΛΗ μερα μες στους δρομους........ Λιωσαμε στις κουνιες στο Φλοισβο... Ηταν υπεροχα, διασκεδασαμε, φαγαμε τα παγωτα μας, πηραμε τα μπαλονια μας και ευχαριστηθηκαμε ηλιο και θαλασσα...

Αυριο πρωτη μερα στη δουλεια!

Δεν σας εχω διαβασει εκτενως γιατι το εχουμε παρει 'σερι' και το ταλιμπανακι τωρα μπανιαριζεται με το μπαμπα του για να αναλαβει η μαμα μολις βγουν απο το μπανιο...

Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμείς είμεθα χάλια μαύρα... Η μικρή φουλ τσίμπλα, θολά μάτια, κόκκινα βλέφαρα εσωτερικά, μύξες... Μυρίζομαι ιογενή επιπεφυκίτιδα απ όσα διάβασα. Φυσικά αύριο δεν έχει παιδικό αλλά παιδίατρο (ΠΑΛΙ) εγώ πονόλαιμο, πονοκέφαλο, πονόδοντο και δέκατα. Και αυτή τη στιγμή έχω και ένα παιδί που δεν κοιμάται επειδή δεν μπορεί να σκεπάσει το νινί της... Δηλαδή έλεος...

Φαιάκο καλή αρχή κοριτσι μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα !

Χρόνια Πολλά για εχθές στο Ευάκι της Ροδάνθης !!!! Να την χαίρεστε ! Περιμένουμε και νέα σας πώς πήγε η γιορτή σας !!!!

Χρόνια πολλά σε όλες ένεκα της ημέρας !

Πολύ το χαίρομαι που διαβάζω ότι χθες το ρίξαμε έξω... μα με τέτοιο καιρό είναι να μην το κάνεις ?????? :rolleyes:

Κι εμείς τελικά μονοήμερη δεν πήγαμε γιατί αρρώστησε το κουμπαρο-ζεύγαρο με τους οποίους θα εκδράμαμε αλλά δεν μας χάλασε και πολύ... βγήκαμε στις 11 το πρωί και επιστρέψαμε στις 9.30 το βράδυ ! Τα παιδιά έλιωσαν στο παιχνίδι κι εμείς παρά το τρέξιμο και το κυνηγητό μαζέψαμε τουλάχιστον ήλιο !

Θέλετε να κανονίσουμε να πάμε μαζί (άντε ντε) μετά το Πάσχα ???? :rolleyes: για το Σοφικό μιλάω ! αφού δεν μας κάθησε ούτε χθες, νομίζω πως είναι γραφτό τελικά ! χα χα Αθηναίες, οργανωθείτε ! :cool:

Μαρκοπουλάκι μου,

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ! Το σκέφτομαι σοβαρά επειδή ακριβώς είναι κοντά... δεν μπορώ τα μακρινά για 3-4 μέρες! Θα δείξει τώρα όσον αφορά στο οικονομικό!

Ειρήνη,

ΟΚ τα παιδιά είναι σκληρά και πιστεύω πως μόνο καλό μπορεί να τους κάνει μια τέτοιου είδους απόρριψη... ίσως να είδες εκείνο το βλέμμα επειδή ήταν η 1η της φορά το ψυχάκι μου ! Μην σε παίρνει όμως από κάτω... θα σκληραγωγηθεί θέλει δεν θέλει μόλις συναναστραφεί σε καθημερινή βάση άλλα παιδιά !

Περαστικά στην ραβ και την μικρή της ! Αν είναι αυτό που λες μόνο κολλύριο μπορείς να της βάζεις έτσι νομίζω πως δεν παίρνει τπτ άλλο...

Εμείς στις 10 έχουμε ραντεβού με το ΙΚΑ (επιτροπή για λογοθεραπείες Μπέμπα που ρώταγες) άντε να δούμε τί θα δούμε !

Φιλιά ! Καλή εβδομάδα και πάλι !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...