Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

το μονο καλο ειναι οτι ενω περιμενα ο μικρος να χτυπιεται που θα φυγω, αυτος μου ελεγε γεια σου αγαπη μου, θα μεινω με τον μπαμπακα μου και θα ειμαστε μονο αγορια και θα κανουμε βλακειεεεεεες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε μπεμπα (εντιτ γατα ηθελα να πω :)) τι εκπαιδευση απιθανη τους εχεις κανει!

σημερα η αληθεια ειναι οτι ηθελα να ξυπνησει νωρις ο μικρος να τον προλαβω λιγο πριν ερθω δουλεια και οντως ξυπνησε απο τις 7!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα στις εργαζομενες και μη!!!

εμεις κλασσικα κοιμομαστε!!!

θα ερθει κατα τις 11 η Βαφτιστηρα να παμε για παπουτσακια

θα σε βρισωωωωωωωωωωωω :) bonjour!

το μονο καλο ειναι οτι ενω περιμενα ο μικρος να χτυπιεται που θα φυγω, αυτος μου ελεγε γεια σου αγαπη μου, θα μεινω με τον μπαμπακα μου και θα ειμαστε μονο αγορια και θα κανουμε βλακειεεεεεες :)

και μενα ξυπνησε και με πηγε ως την πορτα και μου ειπε "πηγαινε μαμα μην χασεις την δουλιτσα σου" κλαψ κλαψ

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!Τι γέλιο έχει ο σκατούλης σου!!:lol::lol::lol:

Ειρηνάκι αύριο θα έρθουμε Βάρκιζα γιατί γιορτάζει ο κουνιάδος μου και έχει γενέθλια και η κορούλα του....το πρωί θα βολτάρουμε με το ποδήλατο στο παρκάκι εκεί που δε δουλεύει πια...εσείς θα λείπετε διάβασα ε;

Χαχαχα!!Τι γέλιο έχει ο σκατούλης σου!!:lol::lol::lol:

σκατουλης, οπως το λες!

ριχνω πολυ γελιο τελευταια.

οταν ειναι στα κεφια του μου λεει το ξερεις οτι εισαι το αγαπημενο μου κοριτσι? χαχαχαχα:tongue:

καλα οταν ειναι στις γκρινιες βεβαια του δεν ξερω που να κρυφτω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα! φοβερος και υπερηφανος ο μπαμπας!!

εγω εχω ερθει μελινα χωρις να εχω δουλεια! απλα επιτηρω την σχεδιαστρια που φτιαχνει τα σχεδια...

...ωχ μάνα μου, ΑΥΤΟ που σου κάνουν λέγεται ψυχική οδύνη να τους πεις ! έλεος 1

χαχαχα καλα εσας σας εχουν π#δ#ξει ολιγον!

ΣΥΜΦΩΝΩ

καλημερα στις εργαζομενες και μη!!!

εμεις κλασσικα κοιμομαστε!!!

θα ερθει κατα τις 11 η Βαφτιστηρα να παμε για παπουτσακια

Καλημέρα !!!!

Μόλις την έκανε η οικογένεια... παππούς γιαγια με συνοπτικές διαδικασίες θέλω να κάνω δουλειές, να κατέβω μπας και προλάβω να αγοράσω παπούτσια λαμπάδες στα βαφτιστήρια και αν πάω και για το μαλλί (κούρεμα ρίζα ανταύγειες) ε ναι τότε θα βαρέσουν και τα κανόνια !

Έχω και σίδερο αλλά το βράδυ. Αυτά τα λίγα !

Κουράγια στις εργαζόμενες και καλό Σ/Κ σε όλες !

Αύριο πρώτα ο Θεός εκδρομή... είδομεν !

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι αύριο θα έρθουμε Βάρκιζα γιατί γιορτάζει ο κουνιάδος μου και έχει γενέθλια και η κορούλα του....το πρωί θα βολτάρουμε με το ποδήλατο στο παρκάκι εκεί που δε δουλεύει πια...εσείς θα λείπετε διάβασα ε;

ναι ρε γμτ! θα παμε στην τεχνοπολη !!!

...ωχ μάνα μου, ΑΥΤΟ που σου κάνουν λέγεται ψυχική οδύνη να τους πεις ! έλεος 1

ΣΥΜΦΩΝΩ

Καλημέρα !!!!

Μόλις την έκανε η οικογένεια... παππούς γιαγια με συνοπτικές διαδικασίες θέλω να κάνω δουλειές, να κατέβω μπας και προλάβω να αγοράσω παπούτσια λαμπάδες στα βαφτιστήρια και αν πάω και για το μαλλί (κούρεμα ρίζα ανταύγειες) ε ναι τότε θα βαρέσουν και τα κανόνια !

Έχω και σίδερο αλλά το βράδυ. Αυτά τα λίγα !

Κουράγια στις εργαζόμενες και καλό Σ/Κ σε όλες !

Αύριο πρώτα ο Θεός εκδρομή... είδομεν !

τι σιδερο εχεις κυρα μου?

αχ και γω την θελω αυτην την εκδρομηηηηηηηηηηηηηη

Μεταξακι στο ραντσο θα πατε?

Καλα να περασετε ο,τι κι αν κανετε! :)

Αντε να δω και το δικο μου το μαλλι ποτε θα σουλουπωσω

Μελινάκι,

Εγώ την έριξα την ιδέα για το ράντσο. Πήρα τηλ., μου είπε ο άνθρωπος ότι έχει μέσα τύπου κυλικείο αν θέλουν τα πιτσιρίκια να τσιμπήσουν ή να πιουν κάτι... αλλά δεν ξέρω τί παίζει εκεί κοντά από ταβέρνες κλπ.

Η άλλη εναλλακτική που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν Αράχωβα για καφέ βόλτα σουλάτσο και για φαί στην Αμφίκλεια -έχει εκεί ο θείος του Μ, αδερφός του πεθερού μου ταβέρνα πω πω πω τί να σου λέω- .... και δεν ξέρουμε ακόμη τί θα υπερισχύσει τελικά !

Μωρά ας φύγουμε και δεν με νοιάζει καθόλου !

ναι ρε γμτ! θα παμε στην τεχνοπολη !!!

τι σιδερο εχεις κυρα μου?

αχ και γω την θελω αυτην την εκδρομηηηηηηηηηηηηηη

Άσ' τα έχω σίδερο αλλά ευτυχώς είναι "λίγα" ας πούμε γιατί ξανασιδέρωσα προχθές... μα καλά ! Δεν γίνονται μόνα τους τα σκασμένα ????

Και από το άλλο έχω βέβαια... βάλαμε λίγο χθες, ε, σήμερα, θα σιδερώσουμε πιο κανονικά ! χα χα

Η Μπέμπα θα πήζει σήμερα με το πάρτυ ! Με το καλόοοο !

Μαριτάκι-Γάτα και λοιπές... φιλάκια !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...