Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν το γλυτωσεις, ειναι αυριο η μερα του παγκοσμιου κουκλοθεατρου και εχει εκδηλωσεις στην τεχνοπολη στο Γκαζι..

λεω να την παω..με το μετρο βεβαια..την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκε ξετρελλαθηκε!

πολυ καλο ακουγεται, δεν εχουμε παει ποτε.

απλα αυριο μας εχει τραπεζι η μανα μου, το πολυ πολυ αν δουλεψω να παει ο Κ. με τον μικρο και να παω να τους βρω μολις τελειωσω.

θα ειναι και τ'αδερφια μου και η νυφη και θα συζητησουμε για το γαμο κλπ (σας ειπα οτι ειχε μεινει εγκυος και το'χασε? δε θυμαμαι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τιποτα, ισα που ειχε καθυστερηση, εκανε ενα τεστ και βγηκε θετικο, ποσο να'ταν 4η-5η εβδομαδα περιπου. και συζητουσαν τι θα κανουν με το γαμο κλπ

αλλα τελικα απεβαλλε. στην αρχη φρικαρε γιατι ο γιατρος της ειπε πως μαλλον ηταν εξωμητριο, αλλα τελικα μαλλον δεν ηταν. περασε προσφατα οξεια σαλπιγγιτιδα και εχει ενα αγχος γενικοτερα. δεν ξερω πολλα, αυριο θα μαθω (?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...