Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις εκει κατσαμε 2 φορες!!! αλλα να δω και αυτον τον παιδοτοπο η στραβη!!!! που ειναι!!!!!

το public τι ρολο βαραει ? τι εχει μεσα και εχει τοση διαφημιση?

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ Δυτική Αττική γατούλα...στη Μάνδρα...αλλά όχι δεν είμαι Μανδρανέα έτσι;;;Η μοιρα με έφερε εδώ...εγώ μεγάλωσα Πετράλωνα όπου και λατρεύω τη περιοχή Θησείο κι γύρω...πηγαίνω αρκετά συχνά μιας και μένουν οι γονείς μου εκεί

Ρε Μαριτακι προσπαθησε το!! Κι εγω απο Λαγονησι θα κατεβω! ;)

Θα 'ναι ωραια πιστευω!! Βεβαια εμενα μην με υπολογισετε στη κουβεντουλα, εγω θα ειμαι η τρελλη που θα τρεχει πισω απο τη Μαρια να τη μαζεψει!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

δεν σας προλαβαίνω λέμε :D:D μόλις γύρισα από το σουπερ μάκετ είχε κόσμο μα είναι δυνατόν ?? τές πάντων

Η culte πράγματι είναι να κλαις από την ζήλια !!!! είναι μια κούκλα και πάντα περιποιημένη :D:D

Αυτό το μετρο μολ είναι ............κοντά σε σταθμό του μετρό ?? (μην βαράτε δεν έχω ενημερωθεί):tongue: άμα είναι και κανονίσετε σε σκ νωρίς παίζει να έρθουμε και εμείς

πάω να τελειώσω με την στολή της μικρής τα μανίκια να ενώσω και το στρίφωμα της μπλούζας............ πουφ και είχα ένα άγχος άν θα προλάβω να την τελειώσω

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ευχαριστω Φαιη για την αμεση ανταποκριση, οποτε την βρεις την μαμα σου μην αγχωθεις!!!!!! Για εμας το mall δεν ειναι οτι καλυτερο θελουμε πιο μαντρωμενα πραγματα γιατι με τον Μαριο δεν την παλευω μονη μου. Την αλλη φορα μου εβγαλε την μεση γιατι αρνιοταν να περπατησει με τοσο κοσμο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...