Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εμένα πεντακάθαρα Μελινάκι. Το ρ ειδικά το λέει ακόμα και με άλλο σύμφωνο πριόνι ας πούμε..έχω κάνει το τεστ με το κατσαρόλα και διάφορες άλλες δύσκολες λέξεις παλιά και τα έλεγε όλα. Πολύ γέλιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μεις νομιζω μιλαμε σαν ενηλικες πια :)

τα κοριτσια ειναι πιο προχωρημενα μελινακι μην το ψαχνεις!

Και πιο παρλαπίπες παναγία μου!!!Γλώσσα δε βάζουν μέσα!!Ηρθε μία φίλη μου χτες για καφέ με ένα αγοράκι που θα κλείσει τα 5 τον Μάιο....και την άκουγε;έτσι μιλάει όλη μέρα;Συνέχεια της λέω και ασταμάτητα!!!Εντωμεταξύ η Νάντια μιλάει πιο καθαρά από το αγοράκι της φίλη μου...γίνεται αυτό;Και όμως....

Ναι το ξερω, κι εγω γλωσσοκοπανα ημουν μικρη :)!

Δεν ανησυχω ιδιαιτερα, απλα καμμια φορα τρωω φλασια και λεω μηπως θα επρεπε να το κοιταξω ή με τον καιρο θα γινει μονο του?

Αργησε και να μιλησει, στα 2,5 περιπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντωμεταξυ η θεια μου που με μεγαλωσε και ερχεται και βλεπει μια φορα την εβδομαδα την μικρη, μου ελεγε οτι ετσι ακριβως μιλαγα και εγω!!!

και εγω τωρα δεν μιλαω πολύ..μιλαω?? οσες με γνωριζετε ξερετε..αρα υπαρχει σωτηρια ;)

Διαφημίσεις

Καλα και ο δικος μου ειναι νον στοπ ολη μερα, μιλαμε δεν βαζει γλωσσα μεσα!

Για αγορι πολυ μιλαει σκεφτομαι.

Απλα δεν τα λεει καθαρα καποια συμφωνα, απο εκφρασεις και λεξεις δηλαδη λεει τα παντα ολα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντωμεταξυ η θεια μου που με μεγαλωσε και ερχεται και βλεπει μια φορα την εβδομαδα την μικρη, μου ελεγε οτι ετσι ακριβως μιλαγα και εγω!!!

και εγω τωρα δεν μιλαω πολύ..μιλαω?? οσες με γνωριζετε ξερετε..αρα υπαρχει σωτηρια ;)

αυτο το παρατηρησε και ο αντρας μου που σε κατασυμπαθησε, γενικα εχει μια συμπαθεια σε οσους δεν μιλανε πολυ! χαχα

οσο γι'αυτο που λες, τωρα που το λες και ο μικρος μου αδερφος ηταν παρλαπιπας μικρος και τωρα δεν του παιρνεις λεξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα ποδηλατακια τα εβλα για τη μαρκα βρε!

55 λιρες τα ειχα παρει τοτε....εδω ηθελα 110 το ενα

κροσια κατι ελαχιστα μεινανε και εμας.....καθε φορα μας χαιρετα και καποιο

ηρθε ο αντρας της νταντας ενα απογευμα και τα εφτιαξε

δεν ηταν δυσκολα, με τα καταλληλα εργαλεια ενα τεταρτακι το ενα

τα λαστιχα φουσκωνουν κανονικα

μαζι σας για το μονοκλινο και αρρωστιες αλλα σε ιδιωτικο θα κοιταξω να αποφυγω το μονοκλινο .....δε μπορω το πιασοκολε ουτε να δινω τα απειρα λεφτα στις ασφαλειες

θεωρητικα αυτα ειναι για ενα χειρουργειο που εκει δε θα ειμαστε αρρωστα

στη πραξη ελπιζω να μη τη χρειαστω ποτε

εδω εχω την ασφαλεια και το σκεφτομαι να τα σκασω στο Μητερα η στο Παιδων ?????

(βασικα να το δεσω το μπαλακι του Β η να τον αφησω ησυχο??? πλησιαζει το χειρουργειο του τον Μαη)

εγω λεω να του το κανεις γατονι!

εμεις δεν πηγαμε για εγχειριση παντως το θυμασαι! ενταξει και εγω αν ειχα δυο παιδια δεν θα εδινα τοσα λεφτα..να φανταστεις οτι φετος εψαχνα για πιο φτηνη..τωρα όμως που ειδα τί μου παρειχε θα τα ξαναδωσω!

Διαφημίσεις

Εγω στην τελευταια επισκεψη νοσηλεια πηγαν να με βαλουν σε δωματιο με βροχειολητιδα και αρνηθηκα και τους ειπα οτι θα φυγουμε εκει που ζηταγαν τα 500 για να κανουμε εισαγωγη. Οποτε θα δω διαφορα δικλινου με μονοκλινο.

Καλησπερες στις πολυλογουδες!!

Δεν θυμαμαι τι να πρωτο σχολιασω αλλα ας κανω μια προσπαθεια... :mrgreen:

Πρωτον: Ραβακι οι λαμπαδιτσες τελειες... Ρε φιλε αν ΔΕΝ φοβομουν μηπως σπασουν κατα τη μεταφορα, θα σου ελεγα να φτιαξεις και για εμενα και το Β μια (παιρνουμε καθε χρονο διπλη -δυο κερακια μαζι ενωμενα-).. Μου αρεσαν πολυ! Μπραβο σου!!

Για τα ποδηλατα δεν εχω ιδεα.. Σε καποια φαση (μιλαμε για περυσι το Καλοκαιρι), ειχαμε παει στο Αριανοσπιτο (το σπιτι της Αριας δηλ.) και η Μαρω εκανε κανονικα στο μεγαλο ποδηλατο.. Αλλα εδω στο σπιτι, δυσκολευεται πολυ να κανει (βεβαια εχουμε τα μικρα, καμμια σχεση με αυτα που δειξατε) και τωρα αρχιζω να συνηδητοποιω πως μαλλον φταιει το ποδηλατο -και οχι οι δεξιοτητες του παιδιου-.... Τεσπα, αν θα της παρω, θα της παρω κατα το Μαϊο μερια... Να πηγαινουμε μαζι εδω γυρω - τριγυρω να κανει..

Καπου πηρε το ματι μου για μονοκατοικιες κλπ.. Κι εμεις ανηκουμε σε αυτους τους τυχερους.. Μπροστα εχουμε βεραντουλα και στην πισω μερια κηπο/αυλη οπου φυτεψαμε τις λεμονιες και τις μανταρινιες μας και κατα τα αλλα εχει γινει ενας μινι παιδοτοπος.. Με τις κουνιες μας, τις τσουληθρες μας, τους νανους μας, τα αλογακια και τα ποδηλατακια μας και οσονουπω θα μπει και η πισινουλα μας για να δροσιζομαστε οσο ανοιγει ο καιρος.. ;)

Για τις ιδιωτικες ασφαλισεις δεν εχω πειρα, οποτε δεν εχω και αποψη.. Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να γλιτωνουμε ταλαιπωρια καθε φορα που αρρωσταινει η μικρη αλλα στη δεδομενη φαση -δυστυχως- δεν μου περισσευουν... :( Αυτο που εχω σκοπο να κανω τωρα που πιανω δουλεια, ειναι να ανοιξω ενα βιβλιαριο στο ονομα της και στο δικο μου και να βαζω καθε μηνα εκει 50 ευρω απο το μισθο μου... Αν το καταφερω να το κανω αυτο ως τα 18 της, θα εχουν μαζευτει 9.000...... Και νομιζω ειναι μια καλη αρχη, να τα παρει και να τα επενδυσει οπου θελει εκεινη.. Ειδικα ΑΝ (λεμε τωρα ρε παιδι μου, δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, αλλα λεμε ΑΝ) περασει και καπου εκτος Αθηνων, θα ειναι καλο να εχει τη δικια της αβαντα και να μην εξαρτιεται απο κανεναν... Τωρα αν δω πως τα πραγματα στη δουλεια πανε καλα, θα κοιταξω και για τις ιδιωτικες ασφαλισεις...

Τελος, Μελινακι, για την ομιλια που ρωτας εχω να σου πω πως ειμαστε στα ιδια περιπου με εσας παρολο που ειμαστε κοριτσακια.... Μιλαει πλεον ΠΟΛΥ και ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, αλλα ο λογος της δεν εχει 'καθαρισει'... Βεβαια φεστηκα... εμενα η καψα μου ηταν να παρει μπρος και ευτυχως πηρε.. Πλεον δεν ανησυχω γιατι βλεπω μια διαρκη εξελιξη στην πορεια του λογου της.. Θα ανησυχουσα -τωρα πια κι αφου ξεψειρισα τη μαϊμου- αν την εβλεπα στασιμη ή αν παλλινδρομουσε... Αλλα αυτη παιδι μου, σε πουλαει και σε αγοραζει... Τι να λεμε... Τις προαλλες γυρνουσαμε απο βολτα και μου λεει 'μαμα θελω αγκαλια'... Της εξηγω πως δεν μπορω, με ποναει η μεση μου κλπ και μου λεει 'ελα μαμα, παρε με αγκαλια, με πονανε τα ποδια μου' :lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μεγαλη καταφερτζου σας λεω!

Γατονι ο παιδιατρος σας τι λεει για το μπαλακι του Μπιλεα;

Μαριτακι καλη επιτυχια με τις εξετασεις, ευχομαι να μην ειναι τιποτα....

Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!

Εμενα εφυγε το πρωι για το σχολειο αναιμακτα... Και ομολογω γλυκες μου φιλεναδιτσες... ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ απο τις 9 μεχρι τη 1 και τεταρτο!!!!!! :D:D:D Νιωθω αλλος ανθρωπος τωρα μετα απο τοσες μερες ταλαιπωρια.. Εν τω μεταξυ, γυρισε κι εκεινη κομματια απο το σχολειο και επεσε κατευθειαν για υπνο, οποτε τωρα απολαμβανω καφεδακι στην ησυχια... Μιλαμε χαρμα η σημερινη μερα!!! :D

Για το Σ/Κ τι σχεδια εχετε; Ελεγα το Σαββατο το πρωι να την παω στο metro mallνα διαλεξει ενα φωτιστικο που εχει λυσσαξει με δαυτο και να ψιλοχαζεψουμε... Το απογευμα του Σαββατου ειναι επισης κλεισμενο ;) και την Κυριακη (ο Β θα δουλευει ΟΛΗ μερα ενεκα των επεισοδιων που περιμενουν) ελεγα να την κατεβασω στο μουσειο της Ακροπολης που εχει δωρεαν εισοδο... Ε μετα καμμια βολτουλα εκει γυρω, τριγυρω.. Να της παρω και καμμια μακακιτσα που θα ζητησει και να γυρισουμε σπιτι..

Αντε, σας ζαλισα παλι με το σεντονι μου! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α! Ξεχασα να το γραψω πριν...

Εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα το απογευμα με την ΩΡΛ... Να τη δει, να της κανει κι ενα τυμπανογραμμα και να μας πει τι μελλει γενεσθαι με τα αυτια μας....

Ωστοσο θα εχει τελειωσει και η αντιβιωση και τι να πω... Ο Θεος μαζι μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

....Σπέρα !

Πολλή δουλειά σήμερα, και, ως γνωστόν, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη χα χα!!!

Σας διάβασα στα γρήγορα... πολυλογούδες !

Ποδήλατο δεν έχουμε. Και το σκεφτόμουν μόλις χθες (με τον εαυτό μου) ότι πρέπει να πάρω τουλάχισοτν του Ν με βοηθητικές.... του ταλιμπάν δεν ξέρω τί θα μπορούσε να "καβαλήσει" -αν και αυτή παιδί μου όλα τα μπορεί !!!!- χε χε τελος πάντων θα κάνουμε ντου σε κανένα παιχνιδάδικο/ποδηλατάδικο να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε !:lol:

Μονοκατοίκια επίσης, δεν έχω - κήπος γιοκ - μπαλκόνι γιοκ ! και αυτό είναι ο "μεγάλος" μου καημός που δεν χωράνε καλά καλά 4 νοματαίοι (έτσι γράφετε καλέ ή το σκότωσα ????) στο μπαλκόνι...

Μαριτάκι,

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις / με τον γιατρό. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό !

Καλτάκι,

Δεν πειράζει βρε για τον εμετό. Ξεκουράστηκε κιόλας... καθάρισε το παιδί. Περδίκι θα είναι - να δεις !

Μελίνα,

Το ρο μπορεί να το κατακτήσουν έως και τα 5-6 έτη. Ανάλογα. Αυτό μου εξηγούσε προχθές η λογοθεραπεύτρια. Είναι και στο παιδί βέβαια !

Ραβ μου,

Δεν μπορώ από εδώ να ανοίξω να δω λαμπάδα :(

Ερωτήσεις κρίσεως :

Καλτ,

Αξίζει να πάμε μονοήμερη στο Σοφικό (ranch) την Κυριακή ????? Θα περάσουν καλά τα πιτσιρδέλια ???? Τί λες ? Νομίζω πως έχετε πάει ...

Μαρκοπουλάκι,

το alcyon θα το σύστηνες για Πάσχα ???? είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε άλλα δυο στην Ερέτρια όμως... Γνώμη !

Σας ζάλισα. Δεν θυμάμαι... α ναι !

1ον)Με πήραν χθες τηλ από το ΙΚΑ στην Ηπείρου και μας μετέφεραν το ραντεβού μας από τις 12/04 Μ. Πέμπτη για μεθαύριο Δευτέρα (26/03). και χάρηκα ! Άντε να πάμε να σούμε τί ψάρια θα πιάσουμε και από εκεί ! ! Ένα άγχος το έχω η αλήθεια είναι...

2ον)Μπήκε (και επίσημα) η ανοιξη χα χα χθες ήταν η 1η μας φορά που βγήκαμε έξω το απόγευμα, τα πήγα στις κούνιες... έλεος όμως... είναι πολύ κουραστικό αν είσαι ένας άνθρωπος μόνος σου... ένα ζευγάρι μάτια μπροστά κι άλλο ένα στον κ...λο να βλέπω πού έτρεχε και ο μεγάλος !

Εκείνα πέρασαν τέλεια πάντως... για να φύγουμε δεν θυμάμαι τί, αλλά κάτι τους έταξα ! :rolleyes:

Φιλάκια !

Έλα όλα καλά θα πάνε ρε Φαίη... Απλά μήπως είναι νωρίς η Δευτέρα για τυμπανόγραμμα? Εννοώ της είπες ότι τότε το είδε ο παιδίατρος τότε έδωσε αντιβίωση κ.λπ?

Ρε είσαι και μακριά απ τους δικούς μου αλλιώς έρχεται ο αδελφός μου σε λίγες μέρες, θα τις έστελνα. Αλλά δε βολεύεις... Ρε σεις, δεν είναι τίποτα, φτιάξτε μόνες σας θα το ευχαριστηθείτε... Μιλάμε η πιο ακριβή μου στοίχησε 2,30...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...