Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ε μέσω ιντερνετ έλεγα. Το τζάμπο ας πουμε έχει 1 σχέδιο και το χει 70,00.

Μαριτάκι 2 τσιγάρα δεν είναι τίποτα επομένως γιατί να τα καπνίζεις κιόλας? Έχω 1,5 χρόνο να το βάλω στο στόμα μου και δε μου λείπει καθόλου. Το τσιγάρο σα μόνιμη κατάσταση το έκοψα το 2007...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ας το τζάμπο...για ποδηλατα στιβαρά μιλάμε!!Ψάξτο λίγο μωρέ και στα μαγαζιά, δεν έχετε εκεί ποδηλατάδικα;Εμείς το πήραμε 75ευρώ κάτσε να στο βρω αν θες να στο δείξω....

Ποτε δε καπνιζα κανονικά....το είχα κόψει τελείως για 2 χρόνια με εγκυμοσύνη και μετά και τώρα κάνω που και που. πχ όταν είμουν άρρωστη τώρα δεν έκανα κανένα για μια βδομάδα....απλά στη παρέα με το ποτάκι/κρασάκι το θέλω.....

Θα τα ψαξω Ρηνακι ολα πριν αποφασισω για ασφαλεια αλλα πρεπει να γινει. Ισως να δω και καποιο συνταξιοδοτικο για μενα αν μου κανουν. Κανονικα αν μαζευα αλλα 7 χρονια ενσημα θα εβγαινα σε πληρη συνταξη λογω της παθησης βγαινουμε στα 15 χρονια δουλειας απο τον νομο. Αλλα δεν βλεπω να τα μαζευω ετσι οπως παω.

Διαφημίσεις

ποδηλατα παραγγειλα απεξω και ευτυχως δε το μετανοιωσα!!!

μισοπεταλιες....

το χουι της Α...ρε καλο μου ετσι.....το χαβα της αυτη

την πηγα στις κουνιες που εχει μια αλλανα

σε ενα απογευμα ειχε μαθει να τρεχει!!! περσυ αυτα.....εμφανιση 2,5 χρονου!!! σε 14αρι χαχχαχχα

ΠΟΛΥ ομορφο το ποδηλατακι σας Μαριτακι!

Κι εμενα το κοκκινο του αρεσει πολυ γενικα (και το κιτρινο), αλλα με την πλυση εγκεφαλου που του κανει ο πατερας του μπορει να διαλεξει και πρασινο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απαλλαγη...για αυτο τονιζω της αγροτικης

γιατι ναι εχει απαλλαγη 1500 σε μονοκλινο αλλα 500 σε τρικλινο

τα οποια θα τα παρεις πολυ πιθανα απο αλλη ασφαλεια η και ακομα απο τον εοπυυ πλεον!

της ιντερμερικαν ειναι πολυ οικονομικο αλλα με 2 χιλιαρικα απαλλαγη παντου

με συμπληρωματικη δεν ειναι κακο

γιατι δε θελω να δωσω 1500-2000 χωρις καν να συμπεριλαμβανονται εξετασεις μεσα

γατονι δικιο εχεις..αλλα αμα εχει την δυνατοτητα να μην βαλει απαλλαγη καλο ειναι!

επισης ωραια τα δικλινα και τα τρικλινα αλλα πας για μια αρρωστια και βγαινεις με αλλη!

Διαφημίσεις

Το κοριτσίστικο με τίποτα!!!Χαχα!Κρόσια και τέτοια no way μπαίνουν στο σπίτι μας!Χαχαχ

Ε οι τιμές είναι ίδιες με εδώ βρε γατούλα...οι ρόδες φουσκώνουν;το συναρμολόγησες μόνη σου;

Ο πατέρας μας που είναι περίεργος με αυτά και γνώστης των δικύκλων ήθελε να τα δει και να τεστάρει από κοντά. Και αν πάθει κάτι να ξέρει που να το πάει...

Και ήθελε να δει και τη μικρή ποιο της είναι καλύτερο...

ΠΟΛΥ ομορφο το ποδηλατακι σας Μαριτακι!

Κι εμενα το κοκκινο του αρεσει πολυ γενικα (και το κιτρινο), αλλα με την πλυση εγκεφαλου που του κανει ο πατερας του μπορει να διαλεξει και πρασινο.

Βαζελάκι ο μπαμπάς;

Εμάς ευτυχως δεν ασχολείται ο δικός μας με αυτά....αφού θα πάει σχολείο, θα ρωτάνε το παιδί το ομάδα είσαι και δε θα ξέρει τι είναι αυτό!χαχα

Εμείς τρέλα με το κόκκινο...κόκκινα παπούτσια, κράνος, ποδήλατο, καλσόν όλα κόκκινα τα θέλει!Και το κίτρινο και το μωβ της αρέσουν πολύ!

βαζελακι ναι, ανυπομονει να μεγαλωσει λιγο να τον γραψει ποδοσφαιρο, να τον παιρνει γηπεδο, αν και με αυτα που γινονται δε λεει..

αγοροκοριτσο η Ναντιουλα ε? ετσι ηταν και η Λ., η αδερφη του μικρου, μη σου πω πως ειναι ακομα. Απο τοτε που την θυμαμαι ηθελε να σκαρφαλωνει και να φοραει μονο παντελονια. Τωρα προσφατα σαν να αρχιζει λιγο η κοκεταρια.

Τωρα που ειπες για το κοκκινο, εχθες φορεσα κατι πιτζαμες που ειχα πολυ καιρο να βαλω, κοκκινο το παντελονι και κοκκινο με ασπρο το απο πανω. Τα βλεπει ο μικρος -που δεν του ξεφευγει τι-πο-τα απιστευτη παρατηρητικοτητα - και μου λεει α καινουριο παντελονι μαμα? κι εφαγε κολλημα τρελλο να του παρω κι εκεινου κοκκινο παντελονι! Και μετα απο λιγο λεει το σκεφτηκα καλυτερα μαμα, θελω ενα κοκκινο και ενα κιτρινο, μην το ξεχασεις! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε κορες ασχετο, εχω πολλες αποριες σημερα :), τα παιδακια σας μιλανε καθαρα? λενε ας πουμε το ρο? το λαμδα?

εμενα οχι και γενικα μιλαει ακομα λιγο μπεμπεδιστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...