Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τα εμβολια λιγα μειναν κιολας με το νεο συστημα δεν τα πληρωνω δινω το αμκα του μικρου στον γιατρο και μου δινει συνταγη και απλα τα παιρνω απο το φαρμακειο. Τα υπολοιπα θελω να δω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα εμβολια λιγα μειναν κιολας με το νεο συστημα δεν τα πληρωνω δινω το αμκα του μικρου στον γιατρο και μου δινει συνταγη και απλα τα παιρνω απο το φαρμακειο. Τα υπολοιπα θελω να δω.

οχι βρε εννοω την επισκεψη στην γιατρο..εμας ειναι ιδιωτικη πχ και παιρνει 40 ευρω καθε φορα...δεν την καλυπτει το ταμειο...

Δύσκολα θα βρεθεί παιδίατρος συμβεβλημένος με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία. Μόνο αν ξέρω γω έχεις παιδίατρο στο Μητέρα πχ και κανονίζεις και πηγαίνεις στη βάρδιά του. Και αυτό δεν ξέρω αν παίζει. Λέω να πάρω απ το νετ Μαριτάκι, γι αυτό δε θα μπορώ να τη δοκιμασω αν και σκέφτομαι το 14αρι γιατί η δικιά μου είναι 3 πια και 99 εκατοστά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγω δινω 500 ευρω το εξαμηνο για μενα και τον μικρο μαζι, αλλα καλυπτει μονο σε περιπτωση εισαγωγης. ουτε τσεκ απ ουτε τιποτα αλλο.

Και ψαχνω κατι πιο ολοκληρωμενο σαν πακετο.

Μεχρι τωρα μονο στη γεννα την χρησιμοποιησα που μου τα καλυψε ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα

Μελ και εγω δοντακι απονευρωμενο 30ετιας!!! τα εφτυσε, εσπαγε το εφτιαξα ξανα μανα τα ιδια

τελικα αποφασισα το εβγαλα (σιτ σιτ σιτ και ξανα σιτ σιτ σιτ .....σε φιλεναδα αυτα......ολολ μπουτι της επιανα χαχχαχαχχα)

η εβαζα νεο φυτευμα η θηκη

κοστος το ιδιο

αποφασισα για θηκη

εχμμμμ δε πηγα ακομα χεχχεχχεχεχχε

Ασφαλεια και εγω αγροτικη αλλα μονο εισαγωγη και απαλλαγη 1500 σε μονοκλινο, 1000 σε δικλινο, 500 σε τρικλινο (εχω και της δουλειας εδω μια μικρη)

συνολο 1250 και οι τρεις

Ναι βγαινουν σε ολα νομιζω και στο δικο μας βγαινουν. Εγω του ειχα παρει περυσι για τριχρονο και το καταφερνε φετος πιο καλα. Απλα πηγαινει με μισο πεταλι ετσι του αρεσει χαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλημερα

Μελ και εγω δοντακι απονευρωμενο 30ετιας!!! τα εφτυσε, εσπαγε το εφτιαξα ξανα μανα τα ιδια

τελικα αποφασισα το εβγαλα (σιτ σιτ σιτ και ξανα σιτ σιτ σιτ .....σε φιλεναδα αυτα......ολολ μπουτι της επιανα χαχχαχαχχα)

η εβαζα νεο φυτευμα η θηκη

κοστος το ιδιο

αποφασισα για θηκη

εχμμμμ δε πηγα ακομα χεχχεχχεχεχχε

δηλαδη το'χεις βγαλει και δεν εχεις βαλει ακομα θηκη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω μαλλον δινω λιγα γιατι εχω μονο εισαγωγη ε? (δινω περιπου 500 το χρονο το ατομο)

δηλαδη περιπου 1.000 το χρονο το ατομο ειναι νορμαλ τιμη αν περιλαμβανει και καποιες εξετασεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ραβάκι και εμένα τόσο είναι η μικρή περίπου και της είναι μια χαρά το ποδήλατο....αν δε ξέρει πετάλι καλύτερα να πάρεις 12άρι για να πατάνε καλά τα ποδαράκια της. Ετσι και αλλιώς ψηλώνει μετά το κάθισμα και το τιμόνι.

Από που σκέφτεσαι να το πάρεις;Από το αμαζον δεν έχει με ρόδες να φουσκώνουν νομίζω....εμείς το πήραμε από εδώ γιατί θέλαμε να το δοκιμάσουμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλό.

Τώρα που το σκέφτομαι το δικό μας είναι ανάμεσα σε 12άρι και 14άρι, δηλαδή είναι μεγάλο 12άρι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...