Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπερα! Σας παρακολουθώ χρόνια και ήρθε η στιγμή να γράψω και εγώ.  Ξεκίνησα διέγερση ωοθηκών και στον πρώτο υπέρηχο είχα μόλις 2😥 ο γιατρός είπε μάλλον από την πολύ χαμηλή ΑΜΥ που έχω.  Υπάρχει λέτε ελπίδα να είναι καλά και τα δύο; Έχει συμβεί σε κάποια 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριτα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και να ηρεμησετε.

Εμενα το ποδηλατο για μωρα με τα σκληρα πεταλ δεν μπορουσε να το παει και του πηραμε οταν ηταν δυο και κανονικο με βοηθητικες και το πηγαινει οκευ.

Για την δουλεια δεν εχω θεμα να κανω την οποιαδηποτε το ωραριο ειναι που με καιει και δεν ειναι ευκολο να βρεθει στα μετρα μου και στα μετρα του Μαριου. Για την παλια μου δουλεια ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μπορω να την ξανακανω με εκεινα τα ωραρια. Γιατι δεν θα βλεπω καθολου το παιδι. Κατι αλλο εντελως πρεπει να βρω μονο πρωινες ωρες. Αλλα και παλι ειναι θεμα γιατι αν αρρωσταινει ο Μαριος δεν θα εχω κανεναν να τον κρατησει.

Τωρα ειχα ραντεβου με εναν ασφαλιστη Ειρηνη που συνεργαζεται με ολες τις ασφαλειες. Θα μου φερει πακετα την αλλη φορα αλλα απο την τιμη που μου ειπες ειναι πολυ πιο υψηλα για τον Κ και τον Μαριο μαζι. Εσυ ποσα δινεις τον χρονο αν επιτρεπεται?

Μαρκο την πρωτη χρονια του παιδικου σιγουρα δεν γινεται χωρις αλλη βοηθεια.

Σε ενα δυο χρονια ομως θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα πιστευω.

Ποδηλατο κι εμεις θελουμε να του παρουμε, να κοιταξουμε κατι συγκεκριμενο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι κάτι που να αρέσει στο μικρό μιας και φαντάζομαι αυτός θα το διαλέξει ε;;;Θα πρότεινα να έχει λάστιχα κανονικά που φουσκώνουν σαν του αυτοκινήτου και μπορείτε να πάρετε 14άρι ποδήλατο μιας και είστε πιο μεγάλοι.

Η γατουλα θα σε βοηθησει περισσότερο....14άρι δεν έχει ο Βασίλης γατούλα;

Υπάρχουν παρα πολλά!Όρεξη να έχεις να ψαξεις!

Εμάς έχει τρέλα με τα ποδήλατα-μηχανάκια....πήρε το dna του μπαμπά της!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Ναι εννοειται θα το διαλεξει μονος του, ελπιζω μονο να διαλεξει κατι που να κανει για την ηλικια του, μην κολλησει με τιποτα αλλο και εχουμε ιστοριες μετα! χαχα ειναι και τζορας ο σκατουλης

Μαρκο σορυ κιολας, για ιδιωτικη ασφαλεια μιλας? Με ενδιαφερει πολυ γιατι σκεφτομαι να αλλαξω τη δικη μου και του μικρου με κατι συμφεροτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

MarcoPolo είπε:
Τωρα ειχα ραντεβου με εναν ασφαλιστη Ειρηνη που συνεργαζεται με ολες τις ασφαλειες. Θα μου φερει πακετα την αλλη φορα αλλα απο την τιμη που μου ειπες ειναι πολυ πιο υψηλα για τον Κ και τον Μαριο μαζι. Εσυ ποσα δινεις τον χρονο αν επιτρεπεται?

1045 εδωσα για την Ζωή

450 δινει ο Σ

900 δινω εγω που εχω και συνταξιοδοτικο

και η Ζωή εχει ενα ποσο που θα παρει στα 18..

ειμαι παντως 1000% ευχαριστημενη με την αγροτικη

εδωσα 3160 στο μητερα και πηρα πισω 3340 ..μου πληρωσαν και τις εξωτερικες επισκεψεις και ακτινογραφια που ειχα κανει πριν την εισαγωγη!

Έκανε η μάνα μου και έβαλε τον αδελφό μου μέσα. Ο πατέρας μου ας πούμε έχει πανάκριβη ασφάλεια λόγω ηλικίας (59 ετών ε...). Ψάξτε το όσες μπορείτε γιατί αν περιμένουμε απ το κράτος...

Μαριτάκι εσας είναι 12αρα η ρόδα?

Δηλαδή Ειρήνη 200 ευρώ το μήνα και είστε ασφαλισμένοι φουλ και οι τρεις? Και εσύ θα πάρεις και σύνταξη και το παιδί ένα καταπίστευμα ας πουμε?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ραβάκι 12άρα είναι ναι! Στο μαγαζί που πήγαμε έκανε κανονικά η μικρή και σε 14άρα αλλά προτιμήσαμε το 12άρι για να πατάνε καλά τα πόδια της κάτω να νιώθει ασφαλής...και δε το μετάνιωσα να σου πω την αλήθεια...

ravT είπε:
Έκανε η μάνα μου και έβαλε τον αδελφό μου μέσα. Ο πατέρας μου ας πούμε έχει πανάκριβη ασφάλεια λόγω ηλικίας (59 ετών ε...). Ψάξτε το όσες μπορείτε γιατί αν περιμένουμε απ το κράτος...

Μαριτάκι εσας είναι 12αρα η ρόδα?

Δηλαδή Ειρήνη 200 ευρώ το μήνα και είστε ασφαλισμένοι φουλ και οι τρεις? Και εσύ θα πάρεις και σύνταξη και το παιδί ένα καταπίστευμα ας πουμε?

ακριβως ραβακι!

Ο Μαριος εχει ενα μικρο που θα παρει καποια χρηματα στα 18 του θα δουμε μηπως μαζι με νοσηλειας του κανουμε και τιποτα αλλο.

Εχεις και εξωτερικες εξετασεις για την Ζωη Ειρηνη στο πακετο ε? Οχι νοσηλεια μονο

MarcoPolo είπε:
Ο Μαριος εχει ενα μικρο που θα παρει καποια χρηματα στα 18 του θα δουμε μηπως μαζι με νοσηλειας του κανουμε και τιποτα αλλο.

Εχεις και εξωτερικες εξετασεις για την Ζωη Ειρηνη στο πακετο ε? Οχι νοσηλεια μονο

ναι εχω..παιρνω το 70% ομως εκει! ακομη και τα εμβολια μου τα πληρωνε...

Αχετο...Μελινάκι είχες δίκιο για το τσιγάρο και αυτό που παθαίνω....πρέπει να κόψω και αυτά τα 2 τσιγάρα που κάνω.Να ασκούμαι και να μην αγχώνομαι...πανεύκολο ε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...