Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξακι συνθετο θεμα πρεπει να γραφω ωρες. Δεν ειναι ο χρονος σαν χρονος μονο που ειμασι συνεχεια μονη ειναι και ολα αυτα τα μετα που λες που ακολουθουν αναλογα την ηλικια του παιδιου και δεν συμβαδιζουν ολα με αυτα που πρεπει να κανεις με μια δουλεια. Ειναι ολα μαζι και οτι δεν ξερεις αν θα μπορεσεις να τα κανεις ολα ετσι οπως θα ηθελες να τα κανεις οσον αφορα το παιδι αλλα και εσενα αφου δεν παιζει αλλη βοηθεια απο πουθενα.

Τεσπα ειναι πολλα,

Διαφημίσεις

ουφ επεσε το εσωτερικο δικτυο και δε μπορω να δουλεψω!

κορες, ξερουμε καποιον-καποια που να παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα ελληνικων σε ξενους?

μαρκο πανω στο αντικειμενο σου δεν υπαρχει κατι να κανεις σε πιο νορμαλ ωραριο? ή δουλεια=ειμαι εξαφανισμενη απο το σπιτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικα αυτη την περιοδο το να βρεις δουλεια γενικως στο αντικειμενο μου ειναι αθλος ποσο μαλλον να την θες και στα μετρα σου. Τεσπα ειμαι ανοιχτη να κανω αλλα πραγματα πια αφου δεν συναδει αυτο που ξερω καλα με τον Μαριο ταυτοχρονα. Θα δουμε.

Διαφημίσεις

Μέρα κόρες. Πως είστε? Βήχα ακούω... Κρύωσε η Ζωίτσα Ειρήνη?

Τα υπόλοιπα πως είναι? Εμείς καλά επιτέλους. Χθες μας τρέλανε βέβαια, ένα βήμα απ το εγκεφαλικό έφτασα... Τρελός πονοκέφαλος, κοιμήθηκα μαζί της στις 9.30... Ευτυχώς το πρωι ήμουν μια χαρά. Χθες με πήρε η δασκάλα να μου ζητήσει να τη στέλνω με πάνα βρακάκι σχολείο γιατί ξεκίνησε και εκεί να ζητάει τουαλέτα. Όπερ και εγένετο. Έχει 2 μέρες ξυπνάει στεγνή. Ρε μπας και το δικό μου το ανάποδο κόψει πρώτα τη βραδινή? αχαχαχαχαχ

Κατά τα λοιπά σπείραμε και φυτέψαμε τον κήπο, γεμίσαμε παρτέρια και γλάστρες με λουλουδάκια, έτσι να μπαίνουμε γερά στην άνοιξη. Και πόσο χαίρομαι που επιτέλους φτάσαμε στη 1 ώρα την ημέρα καλοριφέρ και ΑΝ! Μας γονάτισε φέτος ο χειμώνας.

Έφτιαξα και λαμπαδίτσες (δείτε http://apospitimeagapi.blogspot.com/2012/03/blog-post.html) και τώρα πάμε ολοταχώς για τα γενέθλια της μικρής!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Ραβάκι της είδα ήδη τις δημιουργίες σου. Μπράβο βρε κορίτσι!Εχεις ταλέντο!

Κιουλτάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό....είναι καλό που έκανε εμετό βέβαια για να ηρεμήσει το πουλάκι σου....περαστικά!

εμείς μια χαρά! Χτες ξεκινήσαμε και τις εξορμήσεις μας στους αγρούς! Ξύπνησε στις 4:30 και έφτιαξα καφέ σε πλαστικό, πήραμε το ποδήλατο και φύγαμε για να μαζέψουμε παπαρούνες (της είχε κολλήσει όλη μέρα αυτό...)Πολύ ωραία μέρα είχε! Το ευχαριστηθήκαμε!

Ραβάκι έχετε κήπο και αυλή; Σε μονοκατοικία είστε; Τι τυχεροί!!!

Ναι Μαριτάκι μου μονοκατοικία με κηπάκο και μικρή αυλή. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά πραγματικά δεν πιάνουν τα χέρια μου! Θέλει απλά να πείσεις τον εαυτό σου πως αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα τα καταφέρεις. Ειδικά αυτό τον καιρό κάνω εντελώς άσχετα με το αντικείμενο και τις συνήθειές μου, πράγματα και νομίζω τα καταφέρνω! Ακούς Μάρκο? Δουλειά να ναι και ότι να ναι λέω!

Εμείς έχουμε το smart trike το ποδήλατο που το χει από έτους και όλο κάτι αφαιρούμε και γίνεται νηπιακό ας πουμε. Τώρα ξεκίνησε να κάνει πετάλι αλλά έχω την εντύπωση πως τη δυσκολεύει το ποδήλατο. Λέτε αν της πάρουμε το μεγαλύτερο με βοηθητικές κ.λπ. να τα καταφέρει καλύτερα? Εσείς τι ποδήλατα έχετε?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα κορες!

Ειρηνη σου ευχομαι να μην ξανακουσετε βηχα αποψε, τουλαχιστον με τον εμετο θα ξαλαφρωσε η Ζωιτσα.

Ραβ πολυ ωραιες οι λαμπαδιτσες σου και επισης ζηλευω κι εγω για τον κηπο, παντα ηθελα να εχω κηπο.

Μαριτακι κι εγω θελω να γυρισω νωρις ενα απογευμα ν'αρπαξω τον μικρο και να βολταρουμε.

Ο μικρος μου ξαναεκανε χτες κακα στο γιογιο, ευκολα και χωρις ιστοριες. Μακαρι να ειμαστε σε καλο δρομο..

Εγω πηγα οδοντιατρο χτες γιατι με ενοχλει το δοντι που ειχα απονευρωσει περσι. Η πανοραμικη εδειξε οτι δεν εγινε καλα η απονευρωση (ειχα παει σε εναν αρχιμ#λ#κα που μου συστησαν), μια απο τις τρεις ριζες δεν απονευρωθηκε. Το καλο σεναριο ειναι σπαμε τη θηκη και βρισκουμε καλη κατασταση, απονευρωνουμε και ξανακλεινουμε. Το κακο σεναριο ειναι να βρουμε διαλυμενο το δοντι και να χρειαστει εξαγωγη (και μετα εμφυτευμα η γεφυρα)

Εχει κανει καμμια εξαγωγη?

Ουφ εχω σκασει με τα κωλοδοντα. Εχω τοσο καλη παστα δοντιων γενικα, δυο σφραγισματα συνολικα και για εναν απαραδεκτο γιατρο θα ταλαιπωρηθω τωρα για δευτερη φορα, ειμαι να σκασω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς όταν ήταν 2 1/2 της πήραμε κανονικό ποδήλατο με βοηθητικες και το έχει καταευχαριστηθεί! Το smart trike θα της είναι κοντό ρε συ τώρα....με το κανονικό είναι πιο εύκολο το πετάλι νομίζω γιατί είναι πιο ψηλά τα πόδια.

Βρήκα σε τι γιατρό πρέπει να πάω, μίλησα και με τη θεία μου που έχει το σύμπτωμα αυτό σε συνδυασμό με το άνοσο και έχω καταγχωθεί!!!Ας μη είναι αυτό που έχει η θεία μου ρε γαμώτο...ας είναι απλή πάθηση που αντιμετωπίζεται με ζεστά χέρια και κόψιμο τσιγάρου!Ουφφφφ!!Ψάχνει άντρας μου γιατρό στο νοσοκομείο για να πάω να με δει....πάντως αυτά τα συμπτώματα τα έχω και εγώ

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=243738

Αν είναι το απλό σύνδρομο είμαστε καλά...αν είναι το δευτεροπαθές σύνδρομο δε είμαστε καλά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...