Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Το μονο που ελπιζω να με ισορροπησει ειναι ο παιδικος απο του χρονου επιτελους να μπορω να εχω μια ωρα για τον εαυτο μου. Ειναι πολυ δυσκολο επι 3 χρονια σερι να μην εχεις καθολου χρονο για σενα και γενικα να νιωθεις τοσο μονος σε ολα οσα πρεπει να αντιμετωπισεις καθημερινα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι, αν και εχω αγορι, προσπαθω να του μαθαινω οτι πρεπει κι αυτος να κανει πεντε πραγματα μεσα στο σπιτι και οτι δεν θα τα εχει ολα ετοιμα. Πες πες κατι θα του μεινει ελπιζω.

Ξερετε τι πιστευω? ισως να κανω και λαθος, αλλα πιστευω οτι οταν εχεις ενα παιδι βυθιζεσαι κυριολεκτικα μεσα σε ολο αυτο, ενω οταν ερθει δευτερο η τριτο αναγκαστικα το βλεπεις αλλιως.

Επισης, κατι αλλο που μου ειπε αυτη η κυρια -σφαλιαρα κυρολεκτικα- ηταν οτι ακομα και εγω εξαφανιστω απο τη ζωη του παιδιου, αυτο με τον εναν η τον αλλον τροπο θα επιβιωσει. Αρα λεει οσο εισαι διπλα του δινε αυτα που πραγματικα το πανε μπροστα και οχι αυτα που εσυ εχεις απωθημενα.

Μου φαινεται τρομακτικο αλλα ειναι ολοσωστο!!!

Το μονο που ελπιζω να με ισορροπησει ειναι ο παιδικος απο του χρονου επιτελους να μπορω να εχω μια ωρα για τον εαυτο μου. Ειναι πολυ δυσκολο επι 3 χρονια σερι να μην εχεις καθολου χρονο για σενα και γενικα να νιωθεις τοσο μονος σε ολα οσα πρεπει να αντιμετωπισεις καθημερινα.

Το ξερω, σε καταλαβαινω απολυτα.. Εγω ειχα μαθει να δουλευω απο τα 14 και ξαφνικα εμεινα σπιτι.. Η Μαρω παιδικο πηγε 27 μηνων.. αν βαλεις και τους 9 μηνες της εγκυμοσυνης... η 3ετια του 'καθε μερα, ΟΛΗ μερα μαζι' ηταν και για εμας μανικι...

Εχεις δικιο Μαρκοπουλακι μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω σκεφτομαι και το μετα και δεν βλεπω πως θα μπορουσα να ισορροπησω βρισκοντας δουλεια και να μπορω ταυτοχρονα να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα του Μαριου και στις αναγκες του απο την στιγμη που ο μπαμπας δεν μπορει να βοηθησει σε κατι περα απο λιγες ωρες πρωινες που τον βλεπει μονο, γενικα εχω πολλα στο κεφαλι μου μαζευτηκαν και πρεπει να μπουν σε ταξη αλλα θα δουμε πως.

Εγω σκεφτομαι και το μετα και δεν βλεπω πως θα μπορουσα να ισορροπησω βρισκοντας δουλεια και να μπορω ταυτοχρονα να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα του Μαριου και στις αναγκες του απο την στιγμη που ο μπαμπας δεν μπορει να βοηθησει σε κατι περα απο λιγες ωρες πρωινες που τον βλεπει μονο, γενικα εχω πολλα στο κεφαλι μου μαζευτηκαν και πρεπει να μπουν σε ταξη αλλα θα δουμε πως.

Αυτο μεχρι σημερα ηταν και για εμενα ανασταλτικος παραγοντας...

Και να σου πω την αληθεια αν ηταν κατι που με 'εκαψε' (περαν του οικονομικου ζητηματος που οπως και να 'χει, εχω βοηθεια απο τη μανα μου), ηταν το οτι θελω να παω καπου μερικες ωρες και να ΜΗ σκεφτομαι τι κανει/πως το κανει/αν θα το κανει/και παει λεγοντας η μικρη......

Κοντευω να σαλταρω ετσι φιλε...

Εν τω μεταξυ η δουλεια αυτη ειναι 3 μερες την εβδομαδα απο τις 6 το πρωι ως τις 12 το μεσημερι... Θα περνανε το πρωι στις 5μιση με το βανακι απο το σπιτι και θα με παιρνουν, οποτε δεν θα χανω κατι απο τις ωρες της μικρης.. Το μεσημερι που θα γυριζει απο το σχολειο, θα ειμαι εδω και θα συνεχιζουμε κανονικα τη ρουτινα μας... Απλα θα την ετοιμαζει ο πατερας της για το σχολειο...

Γενικα πιστευω πολυ πως ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολα για εσενα επειδη ο μπαμπας σας δεν τον βλεπει αλλες ωρες και εισαι μονιμως μονη σου... Και γι' αυτο σου ειπα και πριν πως εχεις απολυτο δικιο...... :(

gM4vp2.png

Μια απο τα ιδια Φαιη πανω κατω ειμαστε ολοι μην νομιζεις κανεις δεν ξερει αν αυτα που κανει ειναι για καλο η για κακο τελικα. Και καταλαβαινω ποσο σε εχει ρουφηξει η μητροτητα ακριβως το ιδιο περναμε ολες. Εγω νιωθω τον τελευταιο καιρο σαν να εχω γερασει αποτομα.

Εγώ δεν νοιώθω "σαν" να έχω γεράσει... έχω γεράσει -κυριολεκτικά- δλδ αισθάνομαι πως έχασα τον αυθορμητισμό μου :(ΠΡΈΠΕΙ να το πάρω αλλιώς ! Οι ρυτίδες κλπ δεν με νοιάζουν -- δεν δίνω μία ! :-P

.............

Επισης, κατι αλλο που μου ειπε αυτη η κυρια -σφαλιαρα κυρολεκτικα- ηταν οτι ακομα και εγω εξαφανιστω απο τη ζωη του παιδιου, αυτο με τον εναν η τον αλλον τροπο θα επιβιωσει. Αρα λεει οσο εισαι διπλα του δινε αυτα που πραγματικα το πανε μπροστα και οχι αυτα που εσυ εχεις απωθημενα.

Στην θεωρία καλά είναι, τα λες ... στην πράξη δεν ξέρω εάν είναι εφαρμόσιμο 100%.

Κι επειδή έχω και από τα δυο φύλα ναι, θα ήθελα να ξέρουν 10 βασικά πράγματα προς επιβίωση δική τους (και μαγείρεμα τα βασικά, ας είναι αυγό τηγανητό και μακαρόνια, να βάζουν πλυντήριο, να σιδερώσουν κι ένα πουκάμισο βρε αδερφέ !) δεν θα είμαστε εμείς συνεχώς από πίσω τους ...:tongue:

Μαρκοπουλάκι,

Εγώ, λίγο-πολύ (ας πούμε) έχω συνηθίσει να είμαι ως επί το πλείστον μόνη μου γιατί και ο δικός μας μπαμπάς δεν πάει πίσω από ωράρια !

Την παλεύω. Πολλές φορές φρικάρω... αυτό που δεν ξέρω τί μέλλει γενέσθαι όταν με το καλό πάνε Δημοτικό και αρχίσουν τα διαβάσματα και οι πολλές εξω-σχολικές δαστηριότητες !

Θα βγάλω άλλο ένα κεφάλι και από ένα σετ χέρια-πόδια ???? Ποιός ξέρει ??? Πάντως, όχι εγώ... δυ σκο λο.... :-(

Διαφημίσεις

καλημερες

εμεις ΟΛΑ καλα !!!

μπεμπα αυτη ελεγα απο κρητη οτι δε μου απαντησε θα παρω τηλεφωνο μαλλον

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150590560455178&set=a.10150556822695178.377500.52132440177&type=1&theater

την πηρα τηλεφωνο και ησυχασα χεχεχχε

λαμπαδες 12-13, αποστολη 2 ευρω εξτρα (Ηρακλειο)

Αυτο το σεμιναριο της Πνοης για τις πρωτες βοηθειες ρε παιδια, δε με θελει με τιποτα!

Ειναι η τριτη φορα που το κανονιζω απο το νοεμβρη-δεκεμβρη (την πρωτη αρρωστησε ο γιατρος που το παρουσιαζει και τη δευτερη ηταν αρρωστος ο δικος μου ο μικρος).

Τωρα ειχα κανονισει να παω το Σαββατο και μολις μας ειδοποιησε το μεγαλο αφεντικο οτι θελει να ειμαστε ολοι εδω και σαββατο και κυριακη για να φυγει ενα claim δευτερα πρωι πρωι!

Βλεπω να φερνουμε και το μπακαλιαρο-σκορδαλια μας μαζι! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο το σεμιναριο της Πνοης για τις πρωτες βοηθειες ρε παιδια, δε με θελει με τιποτα!

Ειναι η τριτη φορα που το κανονιζω απο το νοεμβρη-δεκεμβρη (την πρωτη αρρωστησε ο γιατρος που το παρουσιαζει και τη δευτερη ηταν αρρωστος ο δικος μου ο μικρος).

Τωρα ειχα κανονισει να παω το Σαββατο και μολις μας ειδοποιησε το μεγαλο αφεντικο οτι θελει να ειμαστε ολοι εδω και σαββατο και κυριακη για να φυγει ενα claim δευτερα πρωι πρωι!

Βλεπω να φερνουμε και το μπακαλιαρο-σκορδαλια μας μαζι! χαχα

θα κανουμε παρεα Μελινακι! μουχαχαχαα

Με πείσατε!Αύριο θα πάω στο ΙΚΑ να δω τι γιατρό θα βρω!:confused:

Αγόρασα και τις 2 λαμπάδες και ξεμπέρδεψα νωρίς φέτος. Του 8 χρονου αγοριού τελικά του πήρα μία κόκκινη με ένα μπλε μεταλλικό αυτοκίνητο πάνω, μου άρεσε πολύ,ελπίζω να είναι της ηλικίας του και να του κάνει λίγο εντύπωση....

Για πείτε και μια γνώμη, ποια πεδιλάκια σας αρέσουν πιο πολύ;

Αυτά , αυτά ή αυτά;

Στη θεωρία όλα ωραία τα λένε οι παιδοψυχολόγοι...στη πράξη όμως;;:idea::?::lol:

Διαφημίσεις

Να πας να πας Μαριτακι!

Τα τελευταια μου αρεσουν περισσοτερο απ'ολα αν και ειναι και τα τρια γλυκουτσικα.

Εγω επειδη βλεπω μονο αθλητικα στο σπιτι, ολα τα κοριτσιστικα ωραια μου φαινονται!

Εχεις δικιο, η θεωρια ειναι το ενα ακρο, και η πραξη το αλλο, ε αν παμε καπου στη μεση καλα θα ειμαστε! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα τα τριτα μου αρεσουν Μαριτακι....

Ασε που ειναι και πιο ανοιχτοχρωμα απο τα αλλα δυο και συνδυαζονται πιο ευκολα.. ;)

gM4vp2.png

Με πείσατε!Αύριο θα πάω στο ΙΚΑ να δω τι γιατρό θα βρω!:confused:

Αγόρασα και τις 2 λαμπάδες και ξεμπέρδεψα νωρίς φέτος. Του 8 χρονου αγοριού τελικά του πήρα μία κόκκινη με ένα μπλε μεταλλικό αυτοκίνητο πάνω, μου άρεσε πολύ,ελπίζω να είναι της ηλικίας του και να του κάνει λίγο εντύπωση....

Για πείτε και μια γνώμη, ποια πεδιλάκια σας αρέσουν πιο πολύ;

Αυτά , αυτά ή αυτά;

Στη θεωρία όλα ωραία τα λένε οι παιδοψυχολόγοι...στη πράξη όμως;;:idea::?::lol:

Τα 3α Μαριτάκι κι εμένα... βρε βρε ομοφωνία η ομήγυρις !!!!

Δουλεύεις και Σ/Κ (όλοοοο) Καλτάκι ???:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...