Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις δεν το ειχαμε ξαναζησει και δυστυχως απο κοντα ηταν πολυ χειροτερα απο οτι τα περιεγραψα και να ειμαι μονη οπως παντα και να μην ξερω τι να κανω.

Τεσπα κλισμα μου ειπε ο γιατρος να μην του ξανακανω γιατι ατονει το εντερο αλλα τι να εκανα ημουν σε απογνωση. πραγματικα.

Και χθες ζησαμε παρομοιο δραμα και καταφερε και τα εκανε χθες το απογευμα.

Ευτυχως σημερα τα εκανε ευκολα και κανονικα τωρα το πρωι δεν θα αντεχα τριτη σερι μερα το ιδιο δραμα.

Γενικα δεν ειχε τετοιο θεμα απο το κοψιμο της πανας λεει ο γιατρος ειναι ψυχολογικο και συμβαινει σε πολλα παιδια σε αυτη την φαση. Εγω δεν πιεζω οπου θελει παμπερς τουαλετα δεν εχω θεμα.

Φαιη χαρηκα πολυ για την δουλεια!!!!!

Μαριτα ψαξτο σιγουρα απο που προερχεται.

Θα μείνω μόνο στο πολύ καλό της υπόθεσης!!Μπράβο ρε συ Φαιάκι για τη δουλειά!!Καλή αρχή και καλοστέριωτη να είσαι!Και στα δικά μας:lol:!

Για τα υπόλοιπα τι να σου πω ρε συ....δε θέλω να πω και κάτι λάθος γιατί είναι λεπτές οι ισορροπίες σε τέτοια ζητήματα....θα ευχηθώ μόνο να το ξεπεράσετε και να φτιάξουν όλα!:-)

Πολλές αγκαλίτσες και θετική σκέψη έχεις από το υπόλοιπο Αττικής!:-P

Ευχαριστω Μαριτακι μου και ανταποδιδω τις ευχες και τις αγκαλιτσες!! :)

Καλη αρχη Φαιη!

Εμεις τελικα το καναμε το κλυσματακι μας με συνοπτικες διαδικασιες κι ευτυχως τον επιασε γρηγορα οποτε ελπιζω να κοιμηθει λιγο καλυτερα αποψε, πιο ξαλαφρωμενος.

Ευχαριστω Μελινακι!

Τελικα πως παει η προσπαθεια με τα κακα στη λεκανη; Τα καταφερατε ή θελει ακομα πανα;

μπραβο φαιη ολα καλα θα πανε μην μασατε!!!

Μακαρι ρε Ρηνιω! Ευχαριστω! :)

αντε Φαιη καλοστεριωτη και περαστικα σας

Thanks ρε γατονι! :)

οπως λεει και η ραβ μια ομορφια ειμαστε......

ανοιξα να σας διαβασω και πιαστηκε η ψυχη μου ρε φαιη!!!!!!

περαστικα και γρηγορα να ευχηθω κουκλα μου!!!

απαντηση της ομοιοπαθητικου με ανακουφιζει για τους κουβαδες αντιβιωσης που εχει παρει η Ευα ........ καποτε θα αρχισουμε κι εμεις την ομοιο..... :rolleyes::rolleyes:

Μας ειχε δωσει στην αρχη καποιες αμπουλες που ηταν για ενισχυση του ανοσοποιητικου (ετσι ωστε να αποφευχθουν οι ρινιτιδες που μας κανουν την ολη ιστορια) και κυλησε καλα για 3 μηνες (ειχε να μπουκωσει/παραπονεθει για το αυτι απο τα Χριστουγεννα).. Απλα τωρα, δεν μπορει να κανει κατι γιατι προκειται για ρηξη τυμπανου και οχι μια απλη ωτιτιδα...

μηπως μωρε δεν επρεπε να "δεχτεις" παιχνιδι εκεινη την ωρα αλλα να της ελεγες μια δυο ιστοριουλες καλυτερα?????

ρε φαιακι νταξει ολοι εχουμε τα ζορια μας αλλα εσυ μου φαινεται οτι περνας παρα πολλα! κουκλα δες το λιγο πιο χαλαρα και μην τα περνεις τοοοσο τοις μετρητοις οοοοολα!

κι εμεις με τον δικο μου σημερα στα μαχαιρια...... αν το συνεχιζα που θα πρεπε δεν θα μιλωμασταν για κανενα διμηνο........ δεν το συνεχιζω αλλα δεν του μιλαω και καθολου ωστε να καταλαβει οτι ειμαι παρμενη ...... νταξει δεν ειναι οτι καλυτερο να πιανει και το παιδι την ψυχρα αυτη μεταξυ μας αλλα σε μενα πιανει γενικα! μεχρι την κυριακη αν δεν εχουμε σφαχτει θα σας πω αν επιασε......:lol::lol:

αν το κανουμε την κυριακη θα εχει γελιο γιατι θα εχουμε και καμια 50αρια ατομα να μας χαζευουν......... να δω πως θα τους χωσω στα 80 τμ!!!!!!!:lol::lol:

λετε να ερθουν οοοοοολοι??????:rolleyes::rolleyes:?

την εκατσα την βαρκα!!!!!!!

30 μεγαλοι και 20 πιτσιρικια!:tongue::tongue:

Αμα της 'κολλησει' κατι στο μυαλο, δεν της το βγαζεις ο κοσμος να γυρισει τουμπα... 'κλειδωνει' ρε παιδι μου, πως το λενε..... Κι επειδη ηταν και αρρωστουλα, ειπα να αποφυγω τα κλαμματα και τις υστεριες στα αξημερωτα.. Που να 'ξερα... Δεν την πιανεις πουθενα εν τελει!

Για το Β και τα υπολοιπα δεν σχολιαζω....... Δυστυχως πισω απο οσα γραφω εδω, κρυβονται και αλλα, πολλα που ΔΕΝ γινεται να τα γραψω στο δημοσιο φορουμ.. Παντως πιστεψε με... Με οσα εχει κανει, δεν γινεται αυτα που περναμε το τελευταιο διαστημα να τα περασω στο ντουκου..... Και δεν υπαρχει 'γιατρεια' καθως δεν παραδεχεται πως υπαρχει θεμα ετσι ωστε να το δουλεψουμε και να προσπαθησουμε να το λυσουμε... Οπως ειπα και εχθες σε καλο να μας βγει ολο αυτο αν και μεταξυ μας δεν το κοβω!

Με το καλο το παρτακι σας, ευχομαι να σας κανει υπεροχο καιρο! :)

φαιηηηηη καλη αρχη ρε στην δουλεια κοριτσαρα!!!!!!

το ξεχασα πριν με τοσα που διαβασα......

Ευχαριστω κοριτσαρα! :)

Καλημέρες!!:P:p

Εύχομαι μια καλύτερη μέρα σήμερα για όλουςςςς!!!

Οι ευχες ειναι παντα καλοδεχουμενες αλλα δεν το κοβω.....

Φαίη πως είναι σήμερα το παιδί? Συγχαρητήρια για τη δουλειά κοριτσάκι! Για τα λοιπά δεν εκφέρω άποψη, απλά εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θες...

Ευχαριστω ραβακι... Συγχαρητηρια για την ομαδα!

Για το παιδι διαβασε παρακατω... :)

Αφού μιλάμε για το πόσο υγιείς είμαστε ας πω και εγώ το πρόβλημά μου μήπως ξέρετε τι είναι...

Μελανιαζουν τα χέρια μου και σαν πρήζονται...αλλά όταν λέω μελανιάζω γίνονται μελιτζανί! Σε τι γιατρό πρέπει να πάω; Σε αιματολόγο;Προφανώς κάτι γίνεται με το κυκλοφοριακό μου...

Κανε εναν ελεγχο για ουρικο οξυ Μαριτακι... Συνηθως εκει οφειλεται το πρηξιμο, ειδικα στα ακρα.. Εξεταση αιματος ειναι, δες το και αν βγει αυξημενο, πηγαινε σε εναν ενδοκρινολογο..

Φαίη μου,

Μην ανησυχείς για το αυτάκι της. Το είχε πάθει πέρυσι και ο Νικόλας με τις πολλές ωτίτιδες στο αριστερό του αυτί. Να φανταστείς ότι δεν χρειάστηκε να πάρει καν αντιβίωση. Όπως έγραψες θεραπεύεται μόνο του. Μετά είχαμε κάνει τυμπανόγραμμα και ήταν όλα μια χαρά.

Για την γκρίνια κλπ δεν σχολιάζω -- μόνο υπομονή (αν έχεις).

Και ΚΑΛΟΣΤΕΡΕΩΤΗ με την δουλειά !!!!! Χάρηκα πολύ !:wink:

Ευχαριστω Μεταξακι μου! :)

Μαρκοπουλακι θα σου πω τι καναμε εμεις και ψιλοεστρωσε η κατασταση με τη Μαρια...

Οπως θυμασαι, ειχαμε συνεχως θεμα, καναμε κλυσματακι κλπ.. Εν τελει ξεκινησαμε αγωγη με nujol οπου στην αρχη δεν ειχα δει αποτελεσματα γιατι δεν εκανα σωστη χρηση (δηλ. μολις το παιδι ξεκινουσε τις κενωσεις, εγω σταματουσα τη χρηση, ενω θελει σταδιακη διακοπη)..

Της εδινα λοιπον μια κουταλια της σουπας τις 3 πρωτες μερες και μετα τις μειωσα σε 3 κουταλιες του γλυκου τις επομενες 3.. Μετα της εδινα μια κουταλια του γλυκου μερα παρα μερα και ολο αυτο κρατησε περιπου ενα μηνα.. Τωρα ειναι πολυ καλυτερα απο τοτε!

Εμεις θκατουλες.. Σηκωθηκε απο τις 7 παρα και ζητουσε να παει σχολειο.. Πυρετο δεν ειχε, ειχε λυσσαξει να παει, οποτε ενημερωσα τον οδηγο να περασει 9 παρα να την παρει... Ολα καλα, ολα ωραια, να περιμενουμε το σχολικο με χαρα και στο τελος με το που σκαει μυτη το school bus ξεκιναει τα κλαμματα :shock::confused:

Μιλησα και με το σταθμο και μου ειπανε πως γκρινιαζει... Μλκ θα σαλταρω στο τελος.. Δεν μπορω να τη 'βρω' πουθενα... Κανω αυτο που θελει, γκρινιαζει... ΔΕΝ κανω αυτο που θελει, γκρινιαζει παλι...

Τους ειπα να την κρατησουν εκει εκτος αν παραπονεθει πως ποναει.. Και φυσικα ειμαι να σκασω αλλα προσπαθω να σκεφτω πως αν ηταν σε δημοσιο παιδικο σταθμο, δεν θα ηξερα καν τι κανει τωρα και αν γκρινιαζει, οποτε αδικως στεναχωριεμαι...... Ελπιζω να της περασει παντως.........

Γενικα φιλε... Ειναι αυτες οι μερες.... ΠΟΛΥ περιεργες........

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλως το μεταξακι μας! :)

Μας ελειψες!

Μαρκο καλημερα, μαζι κλυσματωθηκαμε χτες? :P:-(

Οντως δεν συνισταται το κλυσμα, αλλα πραγματικα μερικες φορες δεν εχεις αλλη επιλογη. Το χειροτερο δε ολων, ειναι το καθαρτικο!

Το ειχα γραψει το καλοκαιρι περσι που το πηραμε, ουτε στον εχθρο μου. Το παιδι σφαδαζε περιπου ενα 24ωρο γιατι το καθαρτικο προκαλει κολικους εντερου για να το αναγκασει να αδειασει. Αυτο το χρησιμοποιουν πριν ξεκινησει καποια θεραπεια, αντι για κλυσμα, αλλα δεν παιζει να του ξαναδωσω τετοιο πραγμα ΠΟΤΕ! :mad:

Εμενα πλεον εχει αρχισει και επηρεαζει τη διαθεση μου αυτη η ιστορια.

Οταν ο μικρος χ#ζει πεταω στα συννεφα, οταν περνανε μια-δυο-τρεις μερες χωρις, αρχιζω και ζοριζομαι..

Το τελευταιο διαστημα ειμαι απιστευτα πεσμενη και τωρα που το σκεφτομαι, απο τη μια ο κ&λ&καιρος, απο την αλλη η πιεση στη δουλεια συν το στουμπωμα του μικρου, ε δεν θελει και πολυ (για να μη βαλω και την κυκλοθυμικοτητα του ζωδιου μου! χαχα)

Θελει και προσοχη στη διατροφη η παλιοδυσκοιλιοτητα, αλλα αυτο ειναι αααλλη ιστορια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ειναι λεει περιεργες?? Παρα πολυ για ολους Φαιη αλλα δεν ξερω αν σε παρηγορει σε κατι αυτο.

Ο γιατρος δεν θελει να δωσει κατι αλλο εκτος απο φυτικες ινες γιατι θεωρει οτι ειναι παροδικο. Μου ειπε και ντουφαλακ να ξεκινησουμε αλλα απλα θα μαλακωουν λιγο μετα απο κανενα 20ημερο.

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω απολυτα πως να μην επηρεαστεις εγω λαλησα 2 μερες τωρα και αυτο το ιδιο. Με την διατροφη δεν εχουμε πολλα περιθωρια γιατι ετσι κι αλλιως ειναι εξαιρετικα δυσκολος στο φαγητο απλα επιμενω να συνεχισει να τρωει φρουτα που τρωει πολλα γιαυτο τα αλεθω ακομα διαφορετικα θα τα κοψει.

Τι ζωδιο εισαι ρε Μελ;

Αν ειναι λεει περιεργες?? Παρα πολυ για ολους Φαιη αλλα δεν ξερω αν σε παρηγορει σε κατι αυτο.

Ο γιατρος δεν θελει να δωσει κατι αλλο εκτος απο φυτικες ινες γιατι θεωρει οτι ειναι παροδικο. Μου ειπε και ντουφαλακ να ξεκινησουμε αλλα απλα θα μαλακωουν λιγο μετα απο κανενα 20ημερο.

Εχε το νου σου Μαρκοπουλακι γιατι το ντουφαλακ της εκανε κωλικο της δικιας μου.. Κι επειδη θυμαμαι πως περασατε προσφατα κωλικο, εχε το νου σου!

Δημητριακα τρωει ο Μαριος; Βοηθανε πολυ η αληθεια ειναι.. Οποτε την καταφερνω να φαει, εστω και 10 κουταλιτσες με λιγο γαλα, βγαζει πολυ πραμα στο γιογιο και μαλακο...

Και το κουακερ απο οσο ειχε πει η φυστικω βοηθαει.. Αλλα εμεις δεν το εχουμε χρησιμοποιησει...

gM4vp2.png

Ευχαριστω Μελινακι!

Τελικα πως παει η προσπαθεια με τα κακα στη λεκανη; Τα καταφερατε ή θελει ακομα πανα;

Εδω και δυο εβδομαδες περιπου τα κανει στο γιογιο

Καλα 2-3 φορες τα εχει κανει σε αυτο το διαστημα, μη φανταστεις, απλα εχει κοψει τελειως την πανα με δικη του πρωτοβουλια.

Εμεις θκατουλες.. Σηκωθηκε απο τις 7 παρα και ζητουσε να παει σχολειο.. Πυρετο δεν ειχε, ειχε λυσσαξει να παει, οποτε ενημερωσα τον οδηγο να περασει 9 παρα να την παρει... Ολα καλα, ολα ωραια, να περιμενουμε το σχολικο με χαρα και στο τελος με το που σκαει μυτη το school bus ξεκιναει τα κλαμματα :shock::confused:

Μιλησα και με το σταθμο και μου ειπανε πως γκρινιαζει... Μλκ θα σαλταρω στο τελος.. Δεν μπορω να τη 'βρω' πουθενα... Κανω αυτο που θελει, γκρινιαζει... ΔΕΝ κανω αυτο που θελει, γκρινιαζει παλι...

Τους ειπα να την κρατησουν εκει εκτος αν παραπονεθει πως ποναει.. Και φυσικα ειμαι να σκασω αλλα προσπαθω να σκεφτω πως αν ηταν σε δημοσιο παιδικο σταθμο, δεν θα ηξερα καν τι κανει τωρα και αν γκρινιαζει, οποτε αδικως στεναχωριεμαι...... Ελπιζω να της περασει παντως.........

Γενικα φιλε... Ειναι αυτες οι μερες.... ΠΟΛΥ περιεργες........

Οι μερες ειναι οντως περιεργες, αλλα μια χαρα ειναι στο σχολειο Φαιη μην ανησυχεις.

Ετυχε να βρεθω σε καποιο σπιτι οπου ηταν και μια ειδικη παιδοψυχολογος πριν δυο εβδομαδες και λιγο που με ακουσε μου τα εχωσε κανονικα! Ενταξει με πετυχε και ψιλοφρικαρισμενη, αλλα μου ειπε οτι εγω ειμαι αυτη που πρεπει να βοηθησω το παιδι μου να ανεξαρτητοποιηθει και οτι συμπεριφορες υπερπροστατευτικες και ενοχικες δημιουργουν ενηλικες με προβληματα. Και την παλευω να το δω αλλιως. Μου ειπε επι λεξη 'η κοινωνια ειναι σκληρη και τα παιδια πρεπει να μαθουν να επιβιωνουν μεσα σε αυτην'. Ο ρολος ο δικος μας ειναι να ειμαστε απο κοντα και να παρακολουθουμε.

μεσες ακρες στα λεω, και με ολην την καλη διαθεση, επειδη συχνα πυκνα τρωμε τις ιδιες φρικες εμεις οι δυο ;)

Κατα τα αλλα με εχετε ξεμυαλισει σημερα και εχω δουλειαααααααα :o

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ζωδιο εισαι ρε Μελ;

καρκινακι!

Απλα να ξερεις μαρκο οτι οι φυτικες ινες θελουν πολυ νερο! πολυ ομως, αλλιως δημιουργουν τρελλο φουσκωμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι μερες ειναι οντως περιεργες, αλλα μια χαρα ειναι στο σχολειο Φαιη μην ανησυχεις.

Ετυχε να βρεθω σε καποιο σπιτι οπου ηταν και μια ειδικη παιδοψυχολογος πριν δυο εβδομαδες και λιγο που με ακουσε μου τα εχωσε κανονικα! Ενταξει με πετυχε και ψιλοφρικαρισμενη, αλλα μου ειπε οτι εγω ειμαι αυτη που πρεπει να βοηθησω το παιδι μου να ανεξαρτητοποιηθει και οτι συμπεριφορες υπερπροστατευτικες και ενοχικες δημιουργουν ενηλικες με προβληματα. Και την παλευω να το δω αλλιως. Μου ειπε επι λεξη 'η κοινωνια ειναι σκληρη και τα παιδια πρεπει να μαθουν να επιβιωνουν μεσα σε αυτην'. Ο ρολος ο δικος μας ειναι να ειμαστε απο κοντα και να παρακολουθουμε.

μεσες ακρες στα λεω, και με ολην την καλη διαθεση, επειδη συχνα πυκνα τρωμε τις ιδιες φρικες εμεις οι δυο ;)

Κατα τα αλλα με εχετε ξεμυαλισει σημερα και εχω δουλειαααααααα :o

Αληθεια ειχα αναγκη να διαβασω κατι τετοιο και σε ευχαριστω πολυ Μελινακι........

Γενικα προσπαθω πολυ να ειμαι καλη μαμα και αυτο με εχει ρουφηξει ολοκληρωτικα.... Προσπαθω να ΜΗΝ βγαλω δικα μου βιωματα πανω της και εν τελει εχουμε καταληξει να γινει ενα σκ@τομαθημενο...

Τις προαλλες στην ομαδα γονεων που ειχα παει (σας ειπα πως ξεκινησα συναντησεις με την ομαδα προληψης 'ηλιος' στη Νεα Σμυρνη; αν οχι, σας το λεω τωρα, κανουμε συναντησεις παρεακι με αλλους γονεις και συζηταμε διαφορα.. ειναι πολυ ομορφα γιατι συνηδητοποιεις πως δεν εισαι μονος!)..

Συζητουσαμε που λετε διαφορα στην ομαδα και ελεγε μια κυρια που ειχε παιδια στην εφηβεια πως εχει ψιλοχαθει ο ελεγχος.. Και της ειπε η αρχηγος της ομαδας πως θα πρεπει να της δειξει βασικα πραγματα (απο το να φτιαξει ενα αυγο φερ ειπειν) κι εγω ενδομυχα σκεφτηκα πως δεν μεγαλωνω το παιδι μου για να μαγειρευει, σιδερωνει, κανει δουλειες κλπ............ Ενα πραγμα σαν να λεμε 'αστα αυτα, εσυ εισαι φτιαγμενη για μεγαλεια'....... Πως να ΜΗΝ κακομαθει μετα η Μαρω και να μας κανει τη ζωη δυσκολη;

Γενικα το παλευω πολυ ρε μαμωτο.... Και θελω να πιστευω πως το 'λαμβανει' αυτο......

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια Φαιη πανω κατω ειμαστε ολοι μην νομιζεις κανεις δεν ξερει αν αυτα που κανει ειναι για καλο η για κακο τελικα. Και καταλαβαινω ποσο σε εχει ρουφηξει η μητροτητα ακριβως το ιδιο περναμε ολες. Εγω νιωθω τον τελευταιο καιρο σαν να εχω γερασει αποτομα.

ΧΑΧΑ φαιη παρτο αλλιως..και μενα ετσι ελεγε η μαμα μου..εγω θα την κανω επιστημονα δεν χρειαζεται να μαγειρευει..και να τα χαίρια μου :)

:lol: συμφωνω με τη μαμα σου κιουλτακι.... ;)

Μια απο τα ιδια Φαιη πανω κατω ειμαστε ολοι μην νομιζεις κανεις δεν ξερει αν αυτα που κανει ειναι για καλο η για κακο τελικα. Και καταλαβαινω ποσο σε εχει ρουφηξει η μητροτητα ακριβως το ιδιο περναμε ολες. Εγω νιωθω τον τελευταιο καιρο σαν να εχω γερασει αποτομα.

Αυτο ρε Ειρηνακι...... :(

gM4vp2.png

Εγω παλι, αν και εχω αγορι, προσπαθω να του μαθαινω οτι πρεπει κι αυτος να κανει πεντε πραγματα μεσα στο σπιτι και οτι δεν θα τα εχει ολα ετοιμα. Πες πες κατι θα του μεινει ελπιζω.

Ξερετε τι πιστευω? ισως να κανω και λαθος, αλλα πιστευω οτι οταν εχεις ενα παιδι βυθιζεσαι κυριολεκτικα μεσα σε ολο αυτο, ενω οταν ερθει δευτερο η τριτο αναγκαστικα το βλεπεις αλλιως.

Επισης, κατι αλλο που μου ειπε αυτη η κυρια -σφαλιαρα κυρολεκτικα- ηταν οτι ακομα και εγω εξαφανιστω απο τη ζωη του παιδιου, αυτο με τον εναν η τον αλλον τροπο θα επιβιωσει. Αρα λεει οσο εισαι διπλα του δινε αυτα που πραγματικα το πανε μπροστα και οχι αυτα που εσυ εχεις απωθημενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...