Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα εβριμπάντι

Γεια σας απο τα κινουμενα πτωματα......

Το βραδυ μας κυλησε και δεν κυλησε.... Ξυπνησε στις 3 παρα 20 κλαιγοντας, ειχε 37.2 αλλα δεν παραπονιοταν για κατι, απλως ηθελε να παιξουμε... Μετα απο σκληρη διαπραγματευση την καταφερα να διαλεξει ΕΝΑ παιχνιδι και με το τελος του να πεσουμε για υπνο... Διαλεξε να κανουμε την αναπαρασταση του Ρουνι - Ρουνι με τα κουκλακια της (τι κολλημα κι αυτο Θεε μου)..... Στις 4 παρα 10 που τελειωσαμε πια, την επιασε μια υστερια αλλο πραγμα γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει...

Εν τελει κοιμηθηκε στις 4μιση και ξυπνησε στις 9.... Εκτοτε κανουμε δεκατακια και εχουμε αρκετη γκρινια....

Τωρα για εμενα.............. αφηστε το καλυτερα..... Ρακος σωματικα αλλα και ψυχικα... Με τον Β χαλια..... Εφτασε σε σημειο εχθες να σπρωξει τη Μαρια για να κοιμηθει (:shock: ΠΟΙΟΣ; ο Β............) και μετα με κατηγορουσε πως εγω ευθυνομαι που αρρωστησε το παιδι, πως θα λαβει τα μετρα του και διαφορα αλλα.......... Δεν ξερω παιδια.... Τραβαω μεγαλα ζορια αυτη την περιοδο και σε καλο να μου βγει στο τελος...........

Εχουμε κι ενα καλο στην ολη ιστορια... Βρηκα δουλεια.... Σε συνεργειο καθαρισμου (εχουν αναλαβει πολυκατοικιες), για 3 μερες την εβδομαδα με τα ενσημα μου και τα παντα.... Απο Δευτερα θα παω να υπογραψω για να ξεκινησω....

Κατα τα αλλα ας τα λεμε καλα.....

Σε λιγο ερχεται ο πατερας της και ο Θεος βοηθος (που φτασαμε ρε φιλε δηλαδη, ελεος!)...........

Φιλακια σε ολες! :D

Φαίη πως είναι σήμερα το παιδί? Συγχαρητήρια για τη δουλειά κοριτσάκι! Για τα λοιπά δεν εκφέρω άποψη, απλά εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θες...

Ραβάκι τι εννοείς εργαστηρι για παιδιά;Τι όμορφα πράγματα φτιάχνεται εκεί; Μπράβο σας!

Πρόκειται για μια ομάδα μαμάδων και μη απ το χωριό μου που μαζευτήκαμε πρόσφατα έπειτα από δική μου πρωτοβουλία ώστε να οργανώνουμε διάφορα δρώμενα στο χωριό, κυρίως για την απασχόληση των παιδιών κάνοντας παράλληλα κάποια πράγματα και για τους μεγάλους ώστε να ωθήσουμε ακόμα και στη δημιουργία γυναικείου συνεταιρισμού.

Το πρώτο μας προτζεκτ είναι λαμπάδες, σκοπός τους να περνάμε καλά φτιάχνοντάς τες και να εξοικονομήσουμε χρήματα για τις επόμενες δραστηριότητες των παιδιών. Ας πούμε τώρα το Πάσχα θα κάνουμε κυνήγι αυγών. Θα ξετρελαθούν!

στο εξαμηνο που γεννησα ηταν 20 οποτε τωρα ειμαι σουπερ!

τοτε νερο επινα και γινοταν λιπος!!!!!!

οχι να χασω κιολας τα κιλα της εγκυμοσυνης.....:(:(

Για πείτε λίγο ποιες εξετάσεις τα δείχνουν αυτά γιατί πριν τα Χριστούγεννα έκανα εξετάσεις ακριβώς γιατί δεν μπορώ πια να χάσω καθόλου βάρος. Και θυροειδή δεν είχα αλλά δεν ξέρω αν έκανα τις εξετάσεις αυτές που λέτε. Μιλάμε 6 εβδομάδες δίαιτα και έχασα 1 κιλό το οποίο φυσικά ξαναπήρα. Γαστρεντερίτιδα, δεν έτρωγα τίποτα, έχασα 2 κιλά τα ξαναπήρα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πολύ ωραίο ακούγεται ραβάκι!Μπράβο σας!

Και εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι τόσο δημιουργικό!

Κιουλτάκι υπομονή ρε συ!!!Να σκέφτεσαι την ωραία εκδρομή που θα κάνετε το Πάσχα!

Σκέψου και εμένα που ακούω τον π@π@ρα τον Παπακωνσταντίνου να μιλάει για το μνημόνιο και τα ψέμματα τους....βαρέα και ανθυγιεινά θα έπρεπε να μου κολλάνε που ακούω αυτές τις μ@λ@κίες!!!χαχαχα

Καλημερααααα! :)

Μπηκε επισημα και ανοιξη και ειπα να την δω αλλιως, με ανεβαζει η εποχη αυτη...!

Μπεμπα απουσιαζεις συχνα πυκνα, αλλα οταν εμφανιζεσαι δινεις τα ρεστα σου!

Ρε συ εμενα τα Τ3, Τ4 και TSH ειναι φυσιολογικα, εγω εχω τα αντισωματα του θυροειδη αυξημενα, με ταση για υποθυροειδισμο (αυτο που παχαινεις)

Επισης στον υπερηχο που εκανα χτες ευτυχως δεν μου βρηκαν οζους, απλα μια ανομοιογενεια. Θα τα απω ολα στην ενδοκρινολογο να μου πει τι κανουμε.

Εσυ δεν παιρνεις καποιο φαρμακο? Το παρακολουθεις θελω να πω ή κουκουρουκου? :)

Γιατι ναι μεν ο θυροειδης δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα αν το αφησεις ανεξελεγκτο μπορει να σου δημιουργησει χιλιαδες προβληματα.

Κατα τα αλλα, ερχομαστε ξημερωματα 12 ηρακλειο, τα βουταμε κι ερχομαστε στο καπακι χανια οπου μενουμε μεχρι τις 16 οπου αναχωρουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πού τον ακους καλε?? θα σου κολλησουν βαρεα και ανθυγιεινα εσενα..χαχα κλειστο!!!!

εντιτ: καλως το μελινακι!! ξαναζηλευωωωωωωωωωωωωωω

Στον Παπαδάκη!!!Τα μαλλιά μου τα χάνωωωωωωω!!!

Το βλέπω γιατί τον ψιλοξεφτιλίζουν και γουστάρωωωω!!!

Πρόκειται για μια ομάδα μαμάδων και μη απ το χωριό μου που μαζευτήκαμε πρόσφατα έπειτα από δική μου πρωτοβουλία ώστε να οργανώνουμε διάφορα δρώμενα στο χωριό, κυρίως για την απασχόληση των παιδιών κάνοντας παράλληλα κάποια πράγματα και για τους μεγάλους ώστε να ωθήσουμε ακόμα και στη δημιουργία γυναικείου συνεταιρισμού.

Το πρώτο μας προτζεκτ είναι λαμπάδες, σκοπός τους να περνάμε καλά φτιάχνοντάς τες και να εξοικονομήσουμε χρήματα για τις επόμενες δραστηριότητες των παιδιών. Ας πούμε τώρα το Πάσχα θα κάνουμε κυνήγι αυγών. Θα ξετρελαθούν!

Μπραβο βρε συ ραβ για την πρωτοβουλια!

Πολυ πολυ καλη ιδεα και ευχομαι να σκισετε!

Για πείτε λίγο ποιες εξετάσεις τα δείχνουν αυτά γιατί πριν τα Χριστούγεννα έκανα εξετάσεις ακριβώς γιατί δεν μπορώ πια να χάσω καθόλου βάρος. Και θυροειδή δεν είχα αλλά δεν ξέρω αν έκανα τις εξετάσεις αυτές που λέτε. Μιλάμε 6 εβδομάδες δίαιτα και έχασα 1 κιλό το οποίο φυσικά ξαναπήρα. Γαστρεντερίτιδα, δεν έτρωγα τίποτα, έχασα 2 κιλά τα ξαναπήρα.

Ενας πληρης ελεγχος του θυροειδη θελει 1)αιματολογικες : Τ3,Τ4,TSH, ΑΝΤΙ-ΤΡΟ και ΑΝΤΙ-TG (τα τελευταια δυο ειναι τα αντιθυροειδικα αντισωματα και δεν τα ξερει πολυ ο κοσμος) 2)υπερηχος θυροειδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού μιλάμε για το πόσο υγιείς είμαστε ας πω και εγώ το πρόβλημά μου μήπως ξέρετε τι είναι...

Μελανιαζουν τα χέρια μου και σαν πρήζονται...αλλά όταν λέω μελανιάζω γίνονται μελιτζανί! Σε τι γιατρό πρέπει να πάω; Σε αιματολόγο;Προφανώς κάτι γίνεται με το κυκλοφοριακό μου...

Ναι βρε Ειρηνη, δεν καταφεραμε να συντονιστουμε για το Πασχα, αλλα σημασια εχει να ειμαστε ολοι καλα και να περασουμε καλα.

Αντε να ανοιξει ο καιρος να κανονισουμε να φευγουμε τα σ-κ στο εξοχικο, εμεις παρεουλα θελουμε!

Τωρα που πηγαμε εξοχικο, ο μικρος ζηταγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ την αδερφη του, μας εσπασε τα νευρα μιλαμε. Και αφου του ειπαμε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ερθει, αρχισε να ζηταει διαφορα φιλαρακια του. Θελουν παρεα μωρε και αυτα και εμεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

και τώρα πχ που κρατάω το ποντίκι για ώρα χωρίς να το κουνάω το έπαθα πάλι! Το παθαίνω 2-3 φορές την ημέρα καμια φορά και καθόλου μες την ημέρα...αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύουν το ίδιο καλά τα δάχτυλα του χεριού μου...δεν έχουν δύναμη, κρυώνουν εύκολα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...

Ουφ!Εχω αγχωθεί αλλά δε ξέρω και που να πάω...

Μαριτα εννοειται σε γιατρο γρηγορα! Το παθαινεις συχνα?

Το 420 ειναι καμπινα και αυτοκινητο πηγαιν'ελα. Το ηξερες οτι η τετρακλινη καμπινα ειναι πιο οικονομικη απο την δικλινη? Εγω τωρα το εμαθα. Στην τετρακλινη εβγαινε καπου 460.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τώρα πχ που κρατάω το ποντίκι για ώρα χωρίς να το κουνάω το έπαθα πάλι! Το παθαίνω 2-3 φορές την ημέρα καμια φορά και καθόλου μες την ημέρα...αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύουν το ίδιο καλά τα δάχτυλα του χεριού μου...δεν έχουν δύναμη, κρυώνουν εύκολα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...

Ουφ!Εχω αγχωθεί αλλά δε ξέρω και που να πάω...

Και στα δυο χερια το παθαινεις?

Μαριτακι ξεκινα απο παθολογο να σε κατευθυνει αυτος.

Τσεκ απ αιματολογικο εχεις κανει προσφατα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και στα δύο χέρια συνήθως...τώρα ας πούμε το έπαθα μόνο στο δεξί που το είχα ακίνητο με το ποντίκι και πρέπει να το κουνήσω για να περάσει....

edit δεν έχω κάνει τσεκ απ η αλήθεια είναι...

Καλημέρα στα κορίτσια !!!!

Πω πω μπήκα να σας διαβάσω... :cool: τί όμορφα νέα !!! α πα πα

Αρχίζω:

Φαίη μου,

Μην ανησυχείς για το αυτάκι της. Το είχε πάθει πέρυσι και ο Νικόλας με τις πολλές ωτίτιδες στο αριστερό του αυτί. Να φανταστείς ότι δεν χρειάστηκε να πάρει καν αντιβίωση. Όπως έγραψες θεραπεύεται μόνο του. Μετά είχαμε κάνει τυμπανόγραμμα και ήταν όλα μια χαρά.

Για την γκρίνια κλπ δεν σχολιάζω -- μόνο υπομονή (αν έχεις).

Και ΚΑΛΟΣΤΕΡΕΩΤΗ με την δουλειά !!!!! Χάρηκα πολύ !:wink:

Μελίνα,

Έχεις καλό ενδοκρινολόγο ? Παρακολουθεί κάποιος την μαμά μου (και τη νύφη μου) που λένε είναι κορυφή αλλά είναι στου ΜΕΤΑΞΑ. Αν θες, να σου στείλω τα στοιχεία του. Εύχομαι περαστικά να είναι και να τα ρυθμίσεις όλα με την κατάλληλη αγωγή !

Μαριτάκι,

Να πας δεν ξέρω πού... μήπως σε Παθολόγο πρώτα. Κάτι γίνεται και δν κυκλοφορεί σωστά το αίμα -λέω εγώ τώρα-. Να το κοιτάξεις πάντως- μην το αφήσεις !

Μπέμπα,

Από τώρα θα κάνεις τα γενέθλια του παιδιού ???? Την Κυριακή που έρχεται ?

Μαρκοπουλάκι μου,

Αχ και μόνο που διάβασα τί περάσατε, αγχώθηκα... αυτό με την δυσκοιλιότητα δεν το έχω ζήσει. Πρέπει να είναι πακέτο (κάτσε όμως να μην μιλάω γιατί έρχεται από πίσω και η Σεμίνα η οποία κάνει λίγο τα κατσικό-κακα που την κοροϊδέυω).... :confused:

Καλτάκι,

Τί πάθατε ? Έχεις θέμα στην δουλειά ?

Εμείς καλά σε γενικές γραμμές... νοιώθω λίγο σαν να με έχουν χτυπήσει με το τηγάνι στην κεφάλα... σαν μια θολούρα... μάλλον φταίει η υγρασία...

θα δείξει !

Δεν μπορώ να ανοίξω να δω την λαμπάδα ! Κι εγώ λαμπάδες-αυγό- και παπούτσια (ή λεφτά για παπούτσια) θα δείξει - θα συνεννοηθώ με τις μαμάδες τους βασικά ! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...