Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι δεν αποκλειεται, αν και εμενα ο δικος μου λογω προιστοριας τα κραταει γιατι νομιζει οτι αν δεν τα κανει τη στιγμη που του ερχονται μετα δεν θα του ξαναρθουν. Σαν να τα ξεφορτωνεται ενα πραγμα. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να του εξηγω οτι τα κακα πρεπει να τα κανουμε οταν μας ερχονται γιατι διαφορετικα σκληραινουν και μας πονανε.

Τον πιανει ας πουμε πονος στην κοιλια, προσπαθει, σφιγγεται, τιποτα. Και μετα απο λιγο περιχαρης μου λεει μου περασε η κοιλια, δεν θελω κακα. Κι εκεινη τη στιγμη ξερω τι θα ακολουθησει τις επομενες μερες.

Βεβαια εδω και κανενα μηνα αδιαφορω τελειως, οπως με συμβουλεψαν, αλλα δεν βλεπω ουτε και αυτο να πιανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιπλεον αν οταν του ερθουν δεν ειναι σπιτι δεν τα κανει οπου και να ειμαστε. Αν βγει απο την ρουτινα και δεν ειναι σπιτι παει χαθηκε το θεμα.

Ακριβως αυτο ηθελα να προσθεσω.

Εννοειται εκτος σπιτιου δεν κανει τιποτα.

Σε αυτο το θεμα δυσχεραινει την κατασταση και το σχολειο, οπου λειπει συγκεκριμενες ωρες και αποφευγει να τα κανει εκει με αποτελεσμα τις πιο πολλες φορες να μην μπορει να τα κανει ουτε και στο σπιτι μετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν το ξεπερασουμε μεχρι να παει σταθμο δεν μπορω να φανταστω τι θα γινεται γιατι εκει δεν θα τα κανει σιγουρα . Επιπλεον θα τρωει και λιγοτερα φρουτα εκει. Σε καταλαβαινω απολυτα τι τραβας Μελινα.

Πάντως και η δικιά μου που φοράει ακόμα πάνα, σπάνια τα κάνει εκτός σπιτιού. Θυμάμαι τον Ιούνιο που ήμασταν Αθήνα, μια μέρα ήμασταν έξω όλη μέρα και δεν τα έκανε. Τα έκανε σαν βρέφος τη νύχτα στον ύπνο της.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια....τι θα πάρετε στα βαφτιστήρια;παπουτσάκια;

Για πείτε και για 8 χρονών αγόρι με ειδική βέβαια κατάσταση, τι λαμπάδα παίρνεις;

Της βαφτιστήρας μου τη παράγγειλα τη λαμπάδα και θα πάω αύριο να τη πάρω...θέλετε να σας τη δείξω;;;

τι ειδικη κατασταση μαριτακι ?

και μενα 9 το βαφτιστηρι..μονο λαμπαδα και αυγο θα του παρω και θα του δωσω λεφτα να παρει οτι παπουτσια θελει εκεινος...

δειξεεεεεεεεεεεεεε

Είναι αυτιστικό μωρέ το βαφτιστήρι μας και με διάφορες άλλα νοητικά προβλήματα οπότε δε καταλαβαίνει τα δώρα που του παίρνουμε, αλλά δε θέλω να πάρω και κάτι που να μη νιώθει καλά η μητέρα του.

Εσύ τι λαμπάδα παίρνεις; Αυτά με τα παιχνίδια πάνω;

Της πήρα αυτή https://www.facebook.com/pages/Elli/208400875907767#!/photo.php?fbid=254777207936800&set=a.254765827937938.60242.208400875907767&type=3&theater

Και τώρα ψάχνω τι να της πάρω για δώρο; Παπούτσια;και αν ναι πέδιλα ε;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...