Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Προσπαθω να θυμηθω, της φυστικως η μικρη δεν ειχε παθει ρηξη?

Δεν ειμαι και σιγουρη..

Ειναι αυτοανοσο Φαιη, η μανα μου εχει μπολικα απο δαυτα. Εχει ζαχαρο, λευκη, θυροειδη και καποιο αλλο που μου διαφευγει.

Δεν ξερω για αγωγη, θα παω να κανω κι εναν υπερηχο να δω μηπως εχω και τιποτα οζους και μετα βουρ στην ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι βρε Φαιακι:(!!!!Ευτυχώς που προλάβατε τα χειρότερα....γιατί φαντάζομαι πως όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο ε; πως ακριβώς γίνεται αυτή η εξέταση;Δηλαδή είναι κάτι που φαίνεται με αυτό που εξετάζει συνήθως ο γιατρός το αυτί;

Γρηγορά περαστικά εύχομαι και κουράγιο βρε μάνα!!

Μελινάκι είναι κάτι σοβαρό αυτό;Από ό,τι κατάλαβα είναι κληρονομικό....

Μαριτα οχι δεν ειναι σοβαρο, απλα θελει παρακολουθηση και καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη, αν κρινω απο τη μανα μου.

Ειναι μια εξεταση που δεν την κανει συνηθως ο κοσμος γιατι δεν την ξερει. Ολοι δηλαδη οταν εξεταζουν τον θυροειδη αιματολογικα κανουν Τ3, Τ4 και TSH. Υπαρχουν ομως και δυο αντισωματα, που επηρεαζουν τη σωστη λειτουργια του αδενα. Σκεψου η φυσιολογικη τιμη ειναι κατω απο 20 κι εγω εχω 1016 μοναδες!

Ευτυχως ολα τα υπολοιπα μια χαρα, ζαχαρα, χοληστερινες, αιματοκριτης 39!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χασιμοτο δημιουργει και θεματακια στη συλληψη νομιζω...ειχαμε κοπελιες που το παλεψαν αρκετα μεχρι να κατσει

Μελινα καθε χρονο θεωρητικα, εγω ημουν στο εξαμηνο λογω χοληστερινης και της Α γενικοτερα αλλα τωρα παω στο χρονο πια

Ναι το διαβασα αυτο για τη συλληψη, επισης αυξανει λεει τον κινδυνο αποβολων.

Ευτυχως που προκάμαμε..

Αρα να του κανω παλι καμμια επαναληπτικη του μικρου.

Στο μεταξυ χοληστερινη την πρωτη φορα δεν μετρησα!

Κορες, τι ξερετε για την σαλπιγγιτιδα?

Για γυναικα δηλαδη που δεν εχει τεκνοποιησει δημιουργει θεματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ωραια θεματα ιατρικα πιασατε χτες...μελινακι δεν ειναι τιποτα σοβαρο αυτο που εχεις απλα θελει παρακολουθηση..

για το μαρακι της φαιης δεν εχω να πω τιποτα γμτ ..ρε φαιη ο ομοιοπαθητικος τί λεει για τις ωτιτιδες που παθαινει ετσι συχνα??? καμμιά αγωγή για ενισχυση δινει?

Καλημερα, αν και κοιμαμαι ορθια.

Ολη νυχτα ξυπναγε ο μικρος με πονο στην κοιλια και προσπαθουσε να κανει κακα αλλα δεν μπορουσε. Ελεος δηλαδη, τριτη μερα χωρις κακα ηταν χτες :(

Φαιη πώς κοιμηθηκατε το βραδυ?

Ειρηνη η Ζωιτσα καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέρες...Ωραία νέα ρε κόρες... Μην ανοίξει κανείς να διαβάσει...

Φαιάκο, όλα καλά κοριτσάκι, μην ανησυχείς!

Ωχ περαστικα σας Φαιη, τουλαχιστον τωρα που βγηκε το υγρο ξεσπασε ε?

Η ρηξη σημαινει κατι ιδιαιτερο? Θελω να πω περναει με την αντιβιωση ε?

Ευχομαι αποψε να κοιμηθειτε..

Εγω πηρα σημερα τα αποτελεσματα των αιματολογικων και βγηκαν πολυ αυξημενα τα αντισωματα του θυροειδη, που σημαινει πως μαλλον εχω τη θυροειδιτιδα του χασιμοτο, το ιδιο δηλαδη που εχει και η μανα μου.

Επειδη εκεινη το εμφανισε 25 χρονων, ελεγα πως εγω το γλυτωσα, αλλα απ'οτι φαινεται οχι.

Ασχετο, στα μικρα καθε ποτε κανετε αιματολογικες?

Εγω του εκανα νομιζω μια φορα γυρω στα 2,5 και σκεφτομουν αν χρειαζεται να του ξανακανω.

Μελίνα ξέρεις καλά πως δεν είναι κάτι. Ακόμα και όζους να σου βρουν. Όλα καλά θα ναι.

το χασιμοτο δημιουργει και θεματακια στη συλληψη νομιζω...ειχαμε κοπελιες που το παλεψαν αρκετα μεχρι να κατσει

Μελινα καθε χρονο θεωρητικα, εγω ημουν στο εξαμηνο λογω χοληστερινης και της Α γενικοτερα αλλα τωρα παω στο χρονο πια

Αιματολογικές της έκανα 20 μηνών και ο παιδίατρος προχθες με ρώτησε αν έχουμε κάνει ποτέ (σ.σ. είχα άλλο παιδίατρο τότε), του είπαμε και απάντησε αν ήταν όλα οκ, επαναλαμβάνουμε στα 2 χρόνια από τότε. Δηλαδή εγώ θα της κάνω μετά το καλοκαίρι και πριν τα Χριστούγεννα.

Εμείς καλά, έχει βελτιωθεί πολύ το θέμα πάνα, πλέον όσο είναι σπίτι πηγαίνει μόνη της τουαλέτα όποτε νιώθει πως θέλει τσίσα αλλά βλέπω μια άρνηση στα κακά σε σημείο που δεν κάνει πλέον καθημερινά όπως έκανε έως τώρα δηλαδή.

Μας δώσαν ποίημα για την 25η. Καλά αυτό ούτε εγώ δε μπορώ να το μάθω... χοχοχο

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα ραβακι!

ναι μελινακι μια χαρα ειναι η μικρη..ξεχασα να σου πω οτι εμεις κανουμε αιματολογικες καθε εξαμηνο περιπου..λογω της αλλεργιας στο αυγο..αλλα ριχνουμε και μια γενικη μιας και την τρυπανε

Ναι ραβακι το ξερω πως δεν ειναι τιποτα, αφου το εχει χρονια και η μαμα μου.

Η αρνηση στα κακα υπαρχει συνηθως στην αρχη και σε παιδια που δεν ηταν δυσκοιλια πριν το κοψιμο της πανας, αλλα λογικα θα περασει.

Εγω παντως με το θεμα αυτο τα εχω δει ολα.

Τωρα πια δεν θελει να φοραει παμπερ καθολου και τα κανει στο γιογιο. Το προβλημα ειναι οτι το αποφευγει οσο μπορει, τα κραταει δηλαδη και εχουμε τις δυσκολιες μας.

Αντε να περασει και αυτο το τελευταιο μεταβατικο σταδιο μπας και ηρεμησει λιγο ο κακομοιρης που παιδευεται ετσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ραβάκι μην αγχώνεσαι, έτσι γίνεται στην αρχή συνήθως...εμένα με τη πάνα έκανε 3 φορές την ημέρα και με το γιογιό έκανε μία φορά και αν....μετά όμως που το συνήθισε επανήλθε στο κανονικό.

Εμείς έχουμε ένα χρόνο ακριβώς που τη κόψαμε....θυμάμαι πέρισυ 20 Μαρτίου είχαμε πάει Βάρκιζα πρώτη φορά βόλτα με βρακάκι!!!

Φαιάκη κοιμηθήκατε καθόλου το βράδυ;

χαχα και μεις Μαριτακι 20 Φεβρουαριου..στα γενεθλια της Μαριας βγηκαμε εξω με βρακι..και με την μπαλαρινα στολη και ετρεμε η ψυχη μου αμα κατουρηθει τί αλλο θα βαλει!

Εμεις εχουμε μπλεξει ασχημα μου φαινεται με τα κακα. Την Κυριακη επειδη ηταν εκτος σπιτιου δεν τα εκανε και απο χθες το πρωι μου ζητησε πανα βαλαμε για τα κακα και περιμενα ωρες να τα κανει. Δεν εκανε τιποτα την βγαλαμε μετα απο 3 ωρες και.

Εφαγε το μεσημερι και μετα ξαναρχισε να ζηταει κακα και να κλαιει πηγαμε τουαλετα εκατσε μια ωρα τιποτα. Μετα ηθελε παμπερς ξανα του εβαλα και εκλαιγε και φωναζε οτι ποναει στον ποπο. Αρχισε να σπαραζει πραγματικα καθησε στο γιογιο και εκλαιγε με μαυρο δακρυ κοκκινησε και νομιζα οτι θα παθε εγκεφαλικο. Απο τις 10 το πρωι προσπαθουσε με ολους τους τροπους και δεν μπορουσε.

Απο το μεσημερι μεχρι τις 6 το απογευμα εκλαιγε και προσπαθουσε συνεχως. Μου ερχοταν να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο δεν ηξερα πως να τον βοηθησω ηταν ετοιμος να λιποθυμησει απο την εξαντληση και το κλαμμα. Δεν σηκωνοταν απο το γιογιο και εκλαιγε.

Ημουν ολομοναχη και αφου εφτασα ατο αμην πηρα ενα βρεφικο κλισμα και του το εκανα μονη.

Μια ωρα μετα εκανε με πολλα κλαμματα και μολις τα εκανε κοιμηθηκε ορθιο στο γιογιο.7 η ωρα το απογευμα περιπου.

Κοντεψα να σκασω απο την πιεση χθες νομιζα οτι θα παθω εγκεφαλικο να βλεπω το παιδι να σπαραζει ολη μερα. Υποψην οτι ειχε μονο μια μερα να κανει κακα και οχι μερες πολλες.

Μελινακι ευχομαι να μην ειναι κατι που θα σε ταλαιπωρησει πολυ.

Μαρκο δυστυχως σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι.

Ευχομαι πραγματικα να ηταν τυχαιο και να το ξεπερασει οσο πιο γρηγορα γινεται το αγορακι σου.

Εμενα απο τοτε που αποφασισε οτι δεν θελει να ξαναφορεσει παμπερ για τα κακα, το προγραμμα ειναι συγκεκριμενο. Κανει μια μερα κακα, αδειαζει και απο την επομενη που ειναι ξαλαφρωμενος αρχιζει και τα κραταει. Και τελικα τα κανει την τριτη ή τεταρτη μερα. Και μεχρι να φτασουμε εκει γινεται ολο αυτο που περιεγραψες, ακριβως ομως!:(

Και σκεψου οτι παιρνει και ειδικο φαρμακο καθε μερα.

Μηπως να δοκιμαζες καποιο σιροπακι τυπου duphalac, ρωτωντας παιδιατρο φυσικα πρωτα, για μερικες μερες? Μηπως του μαλακωσει τα κακα και το ξεπερασει πιο ευκολα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινα αν δεν κανω λαθος πρεπει να συμβαινει το εξεις. Του προκαλει καποιου ειδους ευχαριστηση ηδονη το τι μπορει και τα κραταει οταν θελει με αποτελεσμα να μην τα κανει παντα οταν θελει και οταν πλεον θελει να τα κανει δεν μπορει πια. Το ξεκιναει σαν παιχνιδι και μετα ξεφευγει η κατασταση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...