Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ευχαριστω Ραβακι! :)

ΦΑΙΗ εγω πηρα μικρο καναπεδακι κρεββατι απο ΙΚΕΑ μακρος 120εκ που κανει σε ημιδιπλο

σιγουρα εχει και πιο μικρο

πολυ απλο αλλα τελειο στρωμα..ανετα καθεσαι

Ποσο πηγε ρε γατονι; Κι εγω σε ΙΚΕΑ προσανατολιζομαι, αλλα ξερεις ηθελα κατι σε πολυθρονιτσα με ωραια σχεδιακια κλπ για να την εχω μονιμα στο δωματιο της και να μην τρωει πολυ χωρο... Αλλα δεν με χαλαει και το καναπεδακι.. Για πες τιμουλα!

Φαίη για το αυτάκι πονστάν μου είχε πει ο γιατρός να της δίνω που είναι αντιφλεγμονώδες....περαστικά μωρέ!!!

Ευχαριστουμε Μαριτακι!

Η μικρη μολις ζητησε 'νανι'.. Ενταξει, λογικο, εχει σηκωθει απο τις 6μιση και την ταλαιπωρει και το αυτι της... Τωρα κατα τα 1 που θα σηκωθει, θα την ταϊσω (μπιφτεκακια εχω που της αρεσουν) και ισως παμε στις κουνιες μας να παιξουμε με τα κουβαδακια μας! ;)

Μετα θα γυρισει ο μπαμπας μας, οποτε παιδιατρο - φαρμακειο - σπιτι - μπανιο - μαμ - παραμυθακι - νανι...... Κλασσικη ρουτινα....

Α ρε Ραβ... Κι εμας εχει σιχαθει να μας βλεπει ο παιδιατρος... Σκεψου δεν μας παιρνει πλεον λεφτα (σοβαρολογω)..... :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη θα ριξω μια ματια στο καταλογο παντως ηταν κοντα στα 100

λογω ελλειψης χωρου δεν ηθελα μπρατσα, ειχα μονο 120 και ολα εβγαινα στο 140

ΜΑΡΙΤΑ, απο αυτον πηρες και τη συρταριερα που βλεπω?

για πες εντυπωσεις παο δουλεια του? λειπα προσεγμενα η θα τρωω τα χερια μου

γιατι αμα το αποφασισω θα εχω να σκασω πολλα σε αυτον

εσυ εχεις βαλε κρεμ και ροζ και φαινονται τα νερα παντου ετσι?

για πες στρωμα? 200?

παραδοση σε μερες?

Όχι την συρταριερα την είχα από πριν αλλά ταίριαξαν τα χρώματα τέλεια. Δεν την είχα πάρει από αυτόν.

Τα χρώματα που έβαλα είναι άσπρο με νερά και λιλά....εγώ ήθελα σκέτο άσπρο αλλά άρεσε πιο πολύ στον άντρα μου αυτό...

Μια χαρά είναι η δουλειά του!Μας είχε πει 2 βδομάδες αλλά επειδή έπεσαν πολλά κρύα και χιόνια πήγε μία βδομάδα πίσω....

Το στρώμα της είναι καταπληκτικό!210 ευρώ νομίζω έκανε και να τα πάρεις και εσύ αυτά αξίζουν τα λεφτά τους. Εμείς θέλαμε το πιο φτηνό αλλά επεμενε αυτός ευτυχώς και το πήραμε και δε το μετάνιωσα καθόλου.

Το μόνο να σου πω ότι εμάς δε μας έδωσε απόδειξη...αν θέλεις πες του γιατί είναι άλλες τιμές...αλλά να του το πεις από την αρχή να ξέρεις.

Όσοι έχουν δει το δωμάτιο και το κρεβάτι της μικρής έχουν πάθει πλάκα..τους αρέσει πολύ!Στιβαρό έπιπλο και με χώρο από κάτω....

τώρα τι να σου πω;γούστα είναι αυτά και δε ξέρω και τι διαθέτεις....

και αναλογικα με σενα θα επρεπε να πει φθηνοτερα γιατι εγω ζηταω τα διπλα με σενα αλλα με μια σκαλα και λιγοτερα ξυλα...του ζητησες σκοντο?????

γιατι μειναμε στο...τι δουλεια κανει ο αντρας σου...δεν εχουμε...αλλα δε το ανελυσα παραπανω χεχχεχχεχεχχχε, ειχαν αρχισει και σκαρφαλωνανε παντου χαχαχχαχχαχχα

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια δε του ζητήσαμε κάτι καλύτερο...εμένα με αυτά που είχα δει μου είχε φανεί σούπερ η τιμή που μας έδινε!Γιατί είναι ξύλο μασίφ στο ξαναλέω, που για εμένα ήταν σημαντικό....

Για μελαμίνη θέλαν τα ίδια λεφτά...η τιμή που σου έδωσε είναι μαζί με τα συρτάρια;Αν είναι μαζί με τα συρτάρια είναι πολύ καλή τιμή!

ΑΑΑΑΑ ναι!!! οποτε σωστα ισοφαριζει τη διαφορα!!!!!!

απλα με τα ιδια λεφτα παιρνω απο νεοσετ με αποδειξη

23% στο 1100 ειναι 250+ φιλεναδα! παιρνω και διακοσμητικα.....

οσο για το μασιφ μελαμινη....απο την αλλη εχω 22 χρονια νεοσετ και το κρεββατακι μου ειναι στο εξοχικο πλεον αθικτο

Ρε 'σεις να ρωτησω κατι ασχετο;

Απο ποια ηλικια πληρωνουν εισιτηριο τα παιδια στα ΜΜΜ (μετρο, λεωφορειο, τραμ, ηλεκτρικος κλπ);

Με τη μικρη μπαινουμε συνεχεια αλλα δεν της χτυπαω... Ειναι απο τα 3 ή απο τα 5;

Κατι πηρε το ματι μου (δεν θυμαμαι που) πως απο τα 3 χτυπανε μισο (μειωμενο) και απο τα 5 κανονικο..... Ισχυει ή ειναι μπαρουφα;

gM4vp2.png

Ευχαριστω Μαραγκακι μου!

Γυρισαμε απο το γιατρο.....

Να σκασω ειμαι ρε φουστη..... Τετοιο αγχος δεν εχω ξανανιωσει......

Η μικρη επαθε ρηξη τυμπανου στο δεξι αυτι... Και στο αριστερο ειναι ετοιμο να γινει.......

Μας ειπε πως ειχε μαζεψει υγρο απο τα επαναλαμβανομενα επεισοδια ωτιτιδας και απλα τωρα.... βγηκε...

Η μικρη ειναι καλα.. Παραπονιεται που και που για το αυτακι της, αλλα της περνα με το ντεπον.. Και απλως τωρα το βραδυ σηκωσε ενα 37.7.....

Μας εδωσε αντιβιωση, να την ξεκινησουμε απο σημερα κιολας.. Μιλησα και με την ομοιοπαθητικο και μου ειπε πως αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφει ο συμβατικος γιατρος, ετσι πρεπει να γινει...

Θα πεθανω φιλε...... Ελεος πια......

3η μερα αυπνη και συνεχιζουμε.......

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ περαστικα σας Φαιη, τουλαχιστον τωρα που βγηκε το υγρο ξεσπασε ε?

Η ρηξη σημαινει κατι ιδιαιτερο? Θελω να πω περναει με την αντιβιωση ε?

Ευχομαι αποψε να κοιμηθειτε..

Εγω πηρα σημερα τα αποτελεσματα των αιματολογικων και βγηκαν πολυ αυξημενα τα αντισωματα του θυροειδη, που σημαινει πως μαλλον εχω τη θυροειδιτιδα του χασιμοτο, το ιδιο δηλαδη που εχει και η μανα μου.

Επειδη εκεινη το εμφανισε 25 χρονων, ελεγα πως εγω το γλυτωσα, αλλα απ'οτι φαινεται οχι.

Ασχετο, στα μικρα καθε ποτε κανετε αιματολογικες?

Εγω του εκανα νομιζω μια φορα γυρω στα 2,5 και σκεφτομουν αν χρειαζεται να του ξανακανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω Ρηνιω μου...

Γατονι οσο πιο απλα μπορω γιατι ειμαι και ψιλοφρικαρισμενη: Το υγρο που μαζευεται πισω απο το τυμπανο, πιεζει - πιεζει και σε ορισμενες περιπτωσεις το τυμπανο ειτε ραγιζει, ειτε σπαει (οπως στη δικη μας περιπτωση).. Λεγοντας σπαει, εννοουν μια μικρη τρυπουλα, η οποια αφηνει το υγρο που ειχε μαζευτει να κυλησει εξω..

Το τυμπανο εχει απο μονο του αναπλαστικες ιδιοτητες.. Σε οσο πιο μικρη ηλικια εχει παθει κανεις ρηξη, τοσο πιο ευκολα αναρρωνει (δηλ. σε αυτο που ρωτας η απαντηση ειναι ναι, ξαναφτιαχνει απο μονο του).. Απλα σε σπανιες περιπτωσεις οπου η αγωγη δεν πιανει, συστηνεται τυμπανοπλαστικη...

Συνηθως η ακοη δεν επηρεαζεται αλλα εγω εχω φεστει επανω μου.... Φυσικα μολις τελειωσει την αντιβιωση θα την παω στην παιδοΩΡΛ να τη δει και να της κανει και τυμπανογραμμα....

Σορρυ που αργησα να απαντησω, ημουν μεσα και της διαβαζα παραμυθακι..

gM4vp2.png

Εγω της εκανα απο μονη μου γυρω στα Χριστουγεννα Μελινακι...

Τωρα τι ειναι αυτο; Θα μπεις σε φαρμακευτικη αγωγη;

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...