Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλησπέρα !!

Χθες και σήμερα το πρωί τη βγάλαμε στο ΣΕΦ

Ξεφάντωσαν τα μικρά , ο Άγγελος σκαρφάλωνε στο μεγάλο φουσκωτό και έκανε τσουλήθρα άπειρες φορές , duracell λέμε

Από αύριο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του Η δουλειά μια χαρά πάει και μάλιστα θα πάρω 1 με 2 μέρες ακόμα.

Μελίνα καλά αποτελέσματα να έχεις. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό , θέλεις λίγη ξεκούραση , όχι τόσο σωματική όσο πνευματική.

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Εγω σημερα αφησα τα αγορια μου να πανε σχολειο μαζι και ηρθα δουλεια απο τις 7.30 μπας και προλαβω να τελειωσω αυτα που πρεπει σημερα και ξεκινησα την εβδομαδα ριχνοντας στο πατωμα της κουζινας το μπρικι που εφτιαχνα ελληνικο! :mad: Εγιναν ολα κ#λος, κι εγω το ιδιο, ευτυχως θα πεταχτει ο αντρουλης να μου αφησει καθαρα ρουχα!

Μαραγκ παντα τετοια καλα νεα για τη δουλεια να εχεις!

Ραβ τα τραπεζια κι εμενα μου αρεσουν, (μενει και φαγητο για μια εβδομαδα μετα), αλλα μετα σερνομαι, μη σου πω πως ακομα πληρωνω τα τρια απανωτα που εκανα μεσα στις γιορτες.

Φαιη ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο με το αυτακι της μικρης!

Η Κρις καλα ειναι?

Εμεις περασαμε πολυ καλα, ξεκουραστηκαμε και ευχαριστηθηκαμε τον μικρο ο οποιος εχει γινει πολυ μουτρο! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Καλή βδομάδα να έχουμε!

Μελινάκι καλά αποτελέσματα και ρίξε και καμία ξεκούραση ε;

Και εμείς περάσαμε πολύ πολύ ωραία χτες! Το πρωί πήγαμε στο Πινόκιο μαμά και κόρη ενώ ο μπαμπάς έπινε το καφεδάκι του στον ήλιο της Πλάκας. Τελειώσε στις 1 (το πιο μεγάλο θέατρο που έχουμε πάει....2ώρο σχεδόν...), περπατήσαμε λίγο στον πεζόδρομο της ακρόπολης και φύγαμε για θάλασσα.

Ηπιαμε τα ουζάκια μας πάνω στην παραλία της Ψάθας με τον κολλητό του αντρούλη μου και κουμπάρο μας και τη φίλη του και γυρίσαμε σπίτι το απογευματάκι. Η μικρή έγινε μες τα λέπια!!!Χαχα!Εχουμε γεμίσει όλο το σπίτι βότσαλα:lol:

Κυλιότανε στη παραλία μες την ευτυχία!

Θέλει καμία αντιηλιακό παιδικό; Σκέφτομαι να αγοράσω της lavera από το apo rot.de....αν θέλει καμία ας το δει να παραγγείλουμε παρέα,να μοιραστούμε και τα μεταφορικά:wink:

Αερικάκι μας γλυκό που είσαι;:D

ναι μωρέ σε ξέχασα έχεις δίκιο!Σόρυ!

Αυτό είναι το δικό μας κρεβατάκι

dsc01432wr.th.jpg

Εσύ πήγες στον Βασιλειάδη στο Χαλάνδρι;Δεν είναι ο κατασκευαστής ο Βασιλειαδης...εμείς το πήραμε από την Δάφνη ο οποίος έχει το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο και προμηθεύει τον Βασιλειάδη....το κρεβάτι μας το πήραμε 550ευρώ με το στρώμα το ακριβό ενώ στον Βασιλειάδη έκανε 1000 ευρώ.

Το βασικό για μένα είναι ότι είναι μασίφ ξύλο και όχι μελαμίνη....το δικό μας γίνεται κι κανονική κουκέτα στο μέλλον....

Διαφημίσεις

η Ζωη εκανε ενα εργαστηριο με κατασκευή...εχουμε ξαναπαει εμεις...

τα αλλα παιδακια πηγαν μονο στο διπλα..νομιζω πώς τους αρεσε...

αυτην την παρασκευη τελειωνει ευτυχως!!

Μέρες κόρες! Καλή εβδομάδα! Μαρίτα και εγώ θέλω αλλά σας πέφτω μακριά αχαχαχαχαχαχα

Κοριτσάρα επειδή η γάτα ζορίζεται με τα γύρω γύρω, απλά πες της όνομα και διεύθυνση του μαγαζιού στη Δάφνη γιατί δε βλέπω φως αχαχαχαχαχαχαχαα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερονια κι απο τις ταλαιπωρες!

Ρε 'σεις δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.. Καθε φορα που αρρωσταινει η Μαρια, κοιμομαστε μαζι για να μη με τρωνε τα δρομολογια για θερμομετρο, επειδη εκλαψε, επειδη εβηξε κλπ κλπ...... Στην αρχη κοιμομασταν και οι δυο μαζι στο κρεβατι της αλλα το πρωι ξυπναω και ειμαι σαν σιγμα τελικο, ασε που ποναω ΠΟΛΥ σε αυχενα, πλατη, μεση...... Ε, αφου προκοπη δεν ειδα ετσι, αρχισα να στρωνω κατω (στο πατωμα) αλλα μπαααα... Η μεση μου κοντευει να παραδωσει πινακιδες.. :roll: Χρειαζομαστε οπωσδηποτε μια πολυθρονα - κρεβατι.... Αν πεσει οπουδηποτε το ματι σας, πειτε μου ε;

Αλλη μια νυχτα ταλαιπωριας λοιπον τελειωσε.... Ευτυχως κυλησε λιγακι καλυτερα απο προχθες αλλα το μπουκωμα παραμενει.. Ευτυχως δεν ξαναεκανε πυρετο και για το αυτακι της παραπονεθηκε αλλη μια φορα, αλλα τη βλεπω πως το τριβει..... Παντως την εχουμε βγαλει μεχρι στιγμης με depon (δεν εχω δωσει ακομα algofren)....

Εχθες ελιωσε στον υπνο... Κοιμηθηκε μεσημερι 13:15 με 18:00 και το βραδυ 23:00 με 06:30.... Λογικα το ειχε αναγκη, οποτε δεν την πιεσα καθολου...

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Πιασμενη ειμαι, αγχωμενη ειμαι, μπαφιασμενη ειμαι.....

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαριτακι η Μαρια εχει χρησιμοποιησει ως τωρα 3 αντιηλιακα: Του Κορρε, της avene και της la roche posay...

Και τα 3 ηταν εξισου καλα.. Αλλα αν με ρωτας προσωπικα, της la roche posay για εμενα ηταν μακραν το καλυτερο....

Ο παιδιατρος μας ειχε πει ο δεικτης προστασιας να ειναι 30 και ΟΧΙ 50 για να την 'πιασει' λιγακι ο ηλιος.. Κανει καλο στα κοκκαλα τους...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Του κορρέ θυμάμαι και ακόμα ένα αλλά δε θυμάμαι ποιο... Βασικά εγώ μέχρι τώρα της έβαζα αντηλιακό στην παραλία και αν βγαίναμε με το καρότσι βόλτα ή κούνιες. Φέτος που έχει παιδικό και θα βγαίνουν αυλή θα χρησιμοποιώ συχνότερα. Και αφού λέτε ότι είναι τόσο καλά, ε ας πάρουμε.

Φαίη ελπίζω να περάσει το μπούκωμα της μικρής. Η δικιά μου έχει βήχα, δε μπορώ άλλο παιδίατρο πραγματικά...

YqE6p2.png

IqItp3.png

MARITA αυτος που πηγα ειναι ο Αλεξιαδης! Πιθανα μιλαμε για τον ιδιο! Ποσο σου χρεωσε το στρωμα το καλο? Εσυ υπερυψωμενο εχεις

Ρε συ βασικα με χαλαει το σουηδικο ξυλο

Ποτε δε χωνευα τα νερα αυτου του ξυλου

η Νεοσετ τι βαζει ξερουμε? ενταξει καλη δουλεια φαινεται να κανει και ειναι και πολυ κοντα

μου ειπε παραδοση σε 15 μερες

ισχυει?

ΦΑΙΗ εγω πηρα μικρο καναπεδακι κρεββατι απο ΙΚΕΑ μακρος 120εκ που κανει σε ημιδιπλο

σιγουρα εχει και πιο μικρο

πολυ απλο αλλα τελειο στρωμα..ανετα καθεσαι

Σε μία κάθετη στην Βουλιαγμενής έτσι;Κοντά στο μετρό...νομίζω Αλεξιάδης λέγεται έχεις δίκιο.Οκ πήγες στο εργοστάσιο!

Ρε συ μασίφ πεύκο είναι, τι καλύτερο;

Η νεοσέτ εννοείται δεν έχει ξύλο αλλά μελαμίνη...όπως και η Σατο.....όπου κοίταξα εγώ μελαμίνες πουλάγαν...

Φαίη για το αυτάκι πονστάν μου είχε πει ο γιατρός να της δίνω που είναι αντιφλεγμονώδες....περαστικά μωρέ!!!

Εμείς ξεκινήσαμε σχολείο σήμερα....για να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...