Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρες!

Και εμένα μου λείψατε βρε κορίτσια!!!Αυτή ήταν μια καλή βδομάδα από ιώσεις έτσι; Εκτός από εμάς είναι καλά όλα τα παιδάκια ή μου ξέφυγε κανένα;;;

Ε νομίζω πως μόνο εμείς δεν είχαμε αρρωστήσει οπότε έκλεισε ο κύκλος των πυρετών ε;;:D

Βρε μπεμπάκι μου όμορφο εμείς δεν είχαμε ωτίτιδα....στην ώτιτιδα παίρνεις αντιβίωση δε το συζητώ καν...εμάς ήταν απλά λίγο κόκκινο το ένα αυτί της και ήθελε να μας τη δώσει. Αλλά επειδή το έχουμε περάσει το ίδιο πέρισυ, ο γιατρός μας μας είχε δωσει αυτές τις οδηγίες....και μάλιστα μας είχε πει τότε ότι υπάρχουν 2 σχολές γιατρών, η μία θα έδινε αντιβίωση για αυτό που είχαμε (είχε μια μικρή φλεγμονή) για να μην κάνει ωτίτιδα και η άλλη στην οποια ανήκει αυτός θα έδινε πολλούς ορούς με αναρροφήσεις πολλούς όμως για να μη κάνει ωτίτιδα και πάρουμε αντίβιωση. Είμσταν τυχεροί και το ξεπεράσαμε έτσι, αν δεν πέρναγε θα παίρναμε αναγκαστικά. Δε τη δίνει προληπτικά δηλαδή αλλά το πολεμάει μέχρι τελευταία στιγμή...

Αλλά ωτίτιδα=αντιβίωση!Αυτό ξέρω εγώ...

Πχ. η ανιψιά μου έκανε την 7 ήμερη με πυρετό 40άρια και τη 5ή μέρα η γιατρίνα της ε δε γίνεται θα δώσουμε αντιβίωση....δεν είχε τίποτα ερεθισμένο απλά για το πυρετό...

Εμάς πέρισυ με την 7 ήμερη με 40άρια, μας έστειλε για εξετάσεις για μονοπυρήνωση μήπως και, την εξέτασε και λέει δεν είναι πουθενά ερεθισμένη λαιμο, αυτιά κλπ δε μπορούμε να κάνουμε κάτι θα περιμένουμε να κάνει τον κύκλο της η ίωση.....είχαμε το ίδιο πράγμα με διαφορετική αντιμετώπιση!

Για αυτό τον εκτιμώ τελικά πολύ!

Κατά τα άλλα βλέπω θα πάτε όλες Κρήτη;;;;Ζηλεύω ρε εσείς!!!Τη λατρεύω τη Κρήτη! Μένει εκεί και η αγαπημένη φιλενάδα-κουμπαρούλα και θέλουμε τόσο να πάμε!!!Μπράβο ρε κοριτσια, πολύ χαίρομαι που θα γνωριστείτε!!:D

Μεταξάκι μπράβο για τον Νικόλα σου!!!Μιλάει συνέχεια ε;;;Χαχαχα!Θα έχει ανέβει και ο ίδιος ψυχολογικά πολύ ε;;;Η μικρή σου η ζουζούνα τι κάνει καλέ; Μιλάει συνέχεια και αυτή;

Ρε συ τι τράβηξες και εσύ βρε κορίτσι όμως....σιδερένια να είσαι!Να προσέχεις λίγο τον ευατό σου, αν νιώθεις λίγο άρρωστη πάρε μια αδειούλα!Λέω εγώ τώρα....:lol:

Μελινάκι έφυγε ο πόνος; Πήγες στο γιατρό;

Φαιάκη σε ποιο θέατρο θα πάτε;Έφτιαξε λίγο η διάθεση;

Μαραγκάκι μου γλυκό ματσ μουτσ!!!Τα αγόρια σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ε... τσισάκια απ τη χαρά μου! Καταλάθος? Το θελε? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πριν λίγο ζωγράφισε μια φάλαινα! Που όντως έμοιαζε με φάλαινα! Και μου είπε κιόλας, "Μαμά κοίτα μια φάλαινα"

Και έλεγα... Θα ζωγραφίσει κάτι ποτέ αυτό το παιδί ή μόνο μουντζούρες και κυκλάκια θα κάνει?

Καλά, η μύξα μύξα και για να συμπληρωθεί η επιτυχία, αδιαθέτησα κιόλας...

Την είδα τη φάλαινα σας!!!Μπράβο στην καλλιτέχνιδα!!!!Που να αρχίζουν να γράφουν και γράμματα...θα φορέσουμε πάμπερσσσ!!!!χαχαχα:lol:

μορνινκκκκκκκ

νυσταααααααα

επιτελους παρασκευη

καιρος εξω ηλιθιοςςςςς

ελπιζω ΣΚ καλυτερος

ελπιζω Κρητη ακομα καλυτερος

στη ΜΙΑ βαλιτσα θελω να βαλω ΚΑΙ δικα μου εεεεεε

δε το βλεπω χεχχεχεχχεεχχεχχεχε

ΦΑΙΗ εγω μονο Κυριακη μπορω Αττικο, οποτε δεν εχω εναλλακτικες!

Μαρίτα... ΑΝΕΤΑ! αχααχαχαχαχαχαχ

καλημέρα σε όλες. Εμείς δεν είμαστε καλά... Από χθες το απόγευμα η μικρή έχει ΤΡΕΛΟ βήχα... Τόσο βήχα ποτέ ξανά... Δε κοιμήθηκε το βράδυ απ τον κωλόβηχα... Τι να κάνω? Να πάρω τον γιατρό? Μιλάμε να μη ξέρω τι να κάνω... Έβαζα συνέχεια ευκάλυπτο σε καυτό νερό αλλά δεν έκανε τίποτα. Καλά εγώ να με κλαίνε οι ρέγγες... Αδιάθετη, πόνος πολύς για 2η μέρα, άυπνη και ένα σκασμό δουλειές...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μεταξάκι μπράβο για τον Νικόλα σου!!!Μιλάει συνέχεια ε;;;Χαχαχα!Θα έχει ανέβει και ο ίδιος ψυχολογικά πολύ ε;;;Η μικρή σου η ζουζούνα τι κάνει καλέ; Μιλάει συνέχεια και αυτή;

Ρε συ τι τράβηξες και εσύ βρε κορίτσι όμως....σιδερένια να είσαι!Να προσέχεις λίγο τον ευατό σου, αν νιώθεις λίγο άρρωστη πάρε μια αδειούλα!Λέω εγώ τώρα....:lol:

Η Σεμίνα είναι non-stop ένα πράγμα...

Προχθές μου τραγούδαγε

Καλημέρα τι κάνεις

να 'σαι πάντα καλά

κι όταν είσαι κοντά μου

κι όταν είσαι μακρυά

να 'ναι κάθε σου μέρα

μια καινούργια αρχή

καλημέρα τι κάνεις

σ' αγαπάω πολύ..

η θκατούλα έχει πλάκα !!! :lol: Είναι παπαρδέλες τα κορίτσια βρε παιδί μου... αυτή ιδίως η μικρή από την βιασύνη της να τα πει όοολα μαζί τρώει και τα μισά στον δρόμο... :confused:

Ναι... θέλω άδεια ΧΘΕΣ ! Αλλά για να πάω να ψωνίσω.... και δεν έχω μια μαμώτο ....

Διαφημίσεις

Μαρίτα... ΑΝΕΤΑ! αχααχαχαχαχαχαχ

καλημέρα σε όλες. Εμείς δεν είμαστε καλά... Από χθες το απόγευμα η μικρή έχει ΤΡΕΛΟ βήχα... Τόσο βήχα ποτέ ξανά... Δε κοιμήθηκε το βράδυ απ τον κωλόβηχα... Τι να κάνω? Να πάρω τον γιατρό? Μιλάμε να μη ξέρω τι να κάνω... Έβαζα συνέχεια ευκάλυπτο σε καυτό νερό αλλά δεν έκανε τίποτα. Καλά εγώ να με κλαίνε οι ρέγγες... Αδιάθετη, πόνος πολύς για 2η μέρα, άυπνη και ένα σκασμό δουλειές...

Μίλησες με παιδίατρο ? Μήπως κανένα σιροπάκι ή κανένα εισπνεόμενο να την ανακούφιζε ???

Ωχ!Ξερόβηχα έχει; Το χειρότερό μου....και εμείς έτσι έναν απαίσιο ξερόβηχα είχαμε σαν βρογχικός ήταν για αυτό και είχα αγχωθεί να τη δει γιατρός...εμείς το ξεπεράσαμε με μάσκες και τώρα μας έχει μείνει λίγο υγρός βήχας που και που από τις μύξες...μίλα με τον γιατρό καλύτερα ρε ραβάκι!

Έχω λιώσει με το παιδί σου λέμε !!!! Να μου την φιλήσεις !!!! φάλασα φαλασάκι μου !:tongue:

Θα στη φιλησω τη σκατιαρα! Και τα δικα σου τα αστερακια δεν πανε πισω ομως! ;)

Φαιάκη σε ποιο θέατρο θα πάτε;Έφτιαξε λίγο η διάθεση;

Δεν εχω ιδεα ποιο ειναι.. Ηταν καποιο που ειχε ΠΟΛΥ καλες κριτικες και ειχε βγαλει και κουπονακια, οποτε ειχαμε πει στο Λ της Κρις να μας βγαλει κι εμας.. Αλλα μια οι αρρωστιες, μια το ενα, μια το αλλο, κοντευουν να ληξουν και ειπαμε να παμε τωρα..

Για τη διαθεση, μπααααα..... Γενικα εμεις ειμαστε καμμενα χαρτια, ας διαβαζουμε απο εσας τις υπολοιπες κανενα καλο νεο να αναθαρρευουμε! ;)

ΦΑΙΗ εγω μονο Κυριακη μπορω Αττικο, οποτε δεν εχω εναλλακτικες!

Ναι ρε 'συ, το καταλαβαινω.. Απλα οπλισου με υπομονη!

Κυριακη στο Αττικο ειναι ΤΕΛΕΙΑ τον Ιουνιο/Ιουλιο/Αυγουστο... Οπου ολοι οι υπολοιποι ειναι για μπανιο και πηζουν στις παραλιες κι εσυ απολαμβανεις ησυχιες! ;)

Όχι δε μίλησα με γιατρό. Να πω την αλήθεια σιρόπι για ξερό βήχα δεν είχα σπίτι, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρει και τι...

Η ομοιοπαθητικος μας ειχε πει για ξηρο βηχα το σιροπακι του Κορρε με μελι/μαραθο/γλυκανισο/θυμαρι και για υγρο βηχα το prospan. Φυσικα ρωτα και το γιατρο σας πρωτα και μετα κανε ο,τι σου πει! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ε ναι για το φυτικό του Κορρέ πήγαινα, κάπου το χα διαβάσει αλλά χθες που βγήκα είπα άσε να δω πως θα πάει τη νύχτα και βλέπουμε. Ε, είδαμε... Προσπάν της δίνω συνήθως από μόνη μου μιας και είναι φυτικό και μονίμως έχουμε παραγωγικό βήχα. Τώρα πάντως είναι καλύτερα και από συνάχι και από βήχα...Πήζω σήμερα ε... Η τούρτα στη μέση, η καρυδόπιτα στο φούρνο και το σπίτι γιουσουρουμ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορες

Τωρα ειμαι καλα, αλλα χτες βραδυ τα χρειαστηκα λιγακι.

Μ'επιασαν κατι κουλες ταχυπαλμιες, οποτε, αγχωμενη και απο τον προχτεσινο πονο στο στερνο, εφυγα σφαιρα για νοσοκομειο, οπου η καρδιολογος που με ειδε μου ειπε οτι το καρδιογραφημα και η κλινικη εικονα που ειχα δεν παραπεμπουν σε θεμα καρδιας, αλλα μου συνεστησε να κανω αιματολογικες, τριπλεξ και να βαλω χολτερ 24 ωρων.

Λίγο υπερβολικο μου φανηκε, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου...

Οποτε απο το πρωι τρεχω, πρωι πρωι να δωσω αιμα, μετα δουλεια, μετα παλι για εξετασεις... και τωρα γυρισα παλι δουλεια, καλωδιωμενη φουλ!

Το καλο ειναι οτι ο καρδιολογος που ειδε το τριπλεξ μου ειπε οτι η καρδια μου ειναι πολυ καλη και οτι σιγουρα το θεμα δεν ειναι απο εκει. Μου ειπε να ψαχτω καλα για θυροειδη και κι εκει ειναι ολα οκ, να τα δω αλλιως τα πραγματα γιατι τοσο αγχος απο τωρα δε λεει..

εντιτ : περαστικα στο ραβακι τζουνιορ και γουελκαμ μπακ στο Μαριτακι που μας ελειψε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κορες

Τωρα ειμαι καλα, αλλα χτες βραδυ τα χρειαστηκα λιγακι.

Μ'επιασαν κατι κουλες ταχυπαλμιες, οποτε, αγχωμενη και απο τον προχτεσινο πονο στο στερνο, εφυγα σφαιρα για νοσοκομειο, οπου η καρδιολογος που με ειδε μου ειπε οτι το καρδιογραφημα και η κλινικη εικονα που ειχα δεν παραπεμπουν σε θεμα καρδιας, αλλα μου συνεστησε να κανω αιματολογικες, τριπλεξ και να βαλω χολτερ 24 ωρων.

Λίγο υπερβολικο μου φανηκε, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου...

Οποτε απο το πρωι τρεχω, πρωι πρωι να δωσω αιμα, μετα δουλεια, μετα παλι για εξετασεις... και τωρα γυρισα παλι δουλεια, καλωδιωμενη φουλ!

Το καλο ειναι οτι ο καρδιολογος που ειδε το τριπλεξ μου ειπε οτι η καρδια μου ειναι πολυ καλη και οτι σιγουρα το θεμα δεν ειναι απο εκει. Μου ειπε να ψαχτω καλα για θυροειδη και κι εκει ειναι ολα οκ, να τα δω αλλιως τα πραγματα γιατι τοσο αγχος απο τωρα δε λεει..

εντιτ : περαστικα στο ραβακι τζουνιορ και γουελκαμ μπακ στο Μαριτακι που μας ελειψε!

σ εβλεπα στον υπνο μου -σειρα μου αυτη τη φορα λολ-

παρε με το απογευμα ρε μελακι

Parents are the last people on earth who ought to have children

Τελικα την πηρα και σημερα απο το σχολειο και λιωσαμε στο Αττικο........ Παραδοξως ο καιρος γλυκανε και περασαμε ενα υπεροχο μεσημεροαπογευμα...

Βεβαια για ακομα μια μερα ειμαι και αισθανομαι dead αλλα δεν πειραζει, φτανει που το ευχαριστηθηκε η μικρη!

Κατα τα αλλα ησυχιες..

Μελινακι περαστικα σου κοριτσακι μου! Περιμενουμε νεα σου με αγωνια!

Οι υπολοιπες καλα;

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σου φυστικάκι και από εμάς...

γειαααααααααα σου κοριτσακι, γεια χαρα σε ολες:P:p:p:p

μπαινοβγαινω, σας διαβαζω, κυριως στο φεης....

αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος,δεν παλευεται αλλο ο φετινος χειμωνας

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...