Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παίρνω υψηλής παστερίωσης για καλύτερα. Όλα τριγύρω μου αυτό πίνουν. Ε δεν έχω εμπιστοσύνη ρε, ας είναι υψηλής παστερίωσης τουλάχιστον. Άσε που διαρκεί πολλές μέρες και κάνω τα κουμάντα μου, δε πάω συνέχεια σουπερ. 'Η πχ διακοπές, χωριό κ.λπ. Παίρνω μαζί μου όσα χρειάζομαι και δε σκάω θα βρώ, δε θα βρω, τι θα βρω...

Τι θκατούλες φοράνε στη γιορτή του στεφανιού μου? Μπαίνω πουθενά ή θα με δανείσει καμιά στα κυβικά μου? χοχοχο

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμεις αφου δοκιμασαμε οοοοοοοοοολη τη γκαμα γαλακτος (σκονες, εβαπορε, φρεσκο, μπαγιατικο :mrgreen:) καταληξαμε στο ΕΒΟΛ..

Ειναι το μοναδικο που πινει μια 300αρα το πρωι σαν νερο κι αλλη μια 300αρα το βραδυ..

Ρε 'σεις αυτη γυρισε απο το σχολειο και μου λεει 'μαμα ΘΑ κοιμηθουμε μαζι, ΤΕΛΟΣ!' :shock: και πηγε και θρονιαστηκε στο κρεβατι μου και με φωναζε!! Ρε καλο μου, ρε χρυσο μου, τιποτα...

Ε, στο τελος πηγα κι εγω και ξαπλωσα διπλα της και κοιμηθηκαμε 1.5 ωριτσα.. Καλα ητανε..

Το σκατοπαιδακι εν τω μεταξυ εφαγε 13 μπουκιες κοτοπουλο και τη μανεστρα ουτε να τη χ#σει... Αμ, δε φταιει αυτη... ΕΓΩ φταιω!!!!

Ευτυχως ηρθε ο πατερας της πριν λιγο και το τιμησε δεοντως το φαγακι μου...

Αντε τωρα να παμε να ψωνισουμε υλικα για μπισκοτα.. Βρηκα κατι ωραια βουτυρου, ελπιζω να τα φαει, αλλιως θα τα βαλω σε κουτακι και θα τα στειλω στο σταθμο! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα !!!! Τί έγινε ???? Πήξατε στη δουλειά όλες ?

Μελινάκι πώς είναι το παιδί ? Βήχα έχει ?

Κι εγώ όλυμπος ένα με κόκκινο καπάκι που δείχνει ένα παιδάκι με μια αγελάδα (όχι αγκαλιά, στο πλάι) χα χα και γμ τις περιγραφές έκανα πάλι !

.....

Τι θκατούλες φοράνε στη γιορτή του στεφανιού μου? Μπαίνω πουθενά ή θα με δανείσει καμιά στα κυβικά μου? χοχοχο

Τί εννοείς βρε ραβ ???? έχετε επέτειο και θες να το κάψεις το πελεκούδι ??? :cool: είναι απλό τότε... φοράς πολύ λίγα πράγματα χα χα !:lol:

Καλησπερα!

Καλα ξημερωθηκαμε, μετα την πρωτη ωρα ξεφρενου βηχα, κοιμηθηκε ησυχα μεχρι το πρωι, αλλα ξυπνησε με πολυ μπουκωμα, θα δουμε πώς θα παει..

Ασχετο, εχω φαει φρικη με το μαλλι μου τωρα, μιλαμε δεν βλεπομαι, θελω κουρεμα και βαφη επειγοντως! Τα εχω συνεχεια πιασμενα γιατι ειναι σαν σφουγγαριστρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινακι same here....... Το μηκος τους τωρα, ειναι 3 δαχτυλα κατω απο τη γραμμη του σουτιεν (σε λιγο θα φτασουν στα ποδια μου, ελεος!).. Η αληθεια ειναι πως δεν θελω να κοψω πολυ μηκος, αλλα να κανω μυτες ή φιλαρισμα και να κοψω αυτα τα 3-4 δαχτυλα απο το μηκος για να ανασανει και να ελαφρυνει! Επισης για χρωμα ελεγα παλι κοκκινο αλλα αρχιζω και τεινω ξανα προς το μαυρο.. Συναδει με την ψυχολογια μου, χρωμα δεν θα βρεις ευκαιρο μεσα μου αυτη την περιοδο, οποτε ας την κανω σετακι με το μαλλι :rolleyes: Τωρα το ποτε θα παω ειναι αλλη ιστορια......

Εμεις απο το πρωι δουλιτσες.. Μας ηρθε και ο εξοπλισμος της hol για το hol tv - video club... Οποτε το βραδυ αν φιλοτιμηθει ο αντρας μου :rolleyes: λεω εγω τωρα, ισως κατσουμε μαζι να δουμε καμμια ταινια...

Το πιτσιποπακι γυρισε απο το σχολειο και αφου διαβασαμε 2 παραμυθια επεσε για υπνο.. Σημερα ξαναστησαμε και την καμερα στο δωματιο της και τωρα την παρακολουθω και δεν θα αγχωνομαι καθε βραδυ! ;)

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Αδιαθετησα εχθες και με εχει ρημαξει ο πονος στην κοιλια.. Αλλα θα την παλεψω.. Δεν εχω κι αλλη επιλογη αλλωστε! ;)

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Κι εγω αδιαθετη με εντονους πονους, αλλα σημερα μετα το μεσημερι με επιασε κι ενας πονος στο στηθος.

Να ανησυχησω? Εχει η καρδια πονο στο στηθος ή καμμια σχεση?

Φανταζομαι νευρικο ειναι, αλλα και μια μικρη ανησυχια την εχω η αληθεια ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία... Μετά από τρελό τρέξιμο και κούραση, πριν λίγο η μικρή (που δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι) καθόταν στην καρέκλα της, θέλησε να κάνει σούζα, μόνο που πίσω ήταν το ξέστρωτο πάτωμα. Πάρτη κάτω, γκντουπ το κεφάλι στο πλακάκι... Νταξ πραγματικά δε μπορώ άλλο άγχος...

YqE6p2.png

IqItp3.png

1) Μελινακι ο πονος εκει, ναι, μπορει να ειναι ΚΑΙ καρδια (χωρις να θελω να σε τρομαξω).. Μπορει βεβαια να ειναι και στομαχι, νευροπονος, αγχος κλπ. αλλα αν συνεχισει και αυριο ή αν αντανακλα και σε αλλα σημεια (π.χ. αυχενας, χερι) ή φτασει σε σημειο να μην σε αφηνει να κοιμηθεις/ησυχασεις πανε ρε κουκλα και κανε εναν ελεγχο...

2)Ραβακι.. Ο βετερανος της διασεισης θα σου μιλησει (εγω καλε :lol:).. Παιρνουμε εναν δυνατο φακο (εγω εχω εφαρμογη στο iphone αλλα και ο υπηρεσιακος του Β που ειναι για να ψαχνουν ειναι οκ) και τον βαζουμε στα ματια του παιδιου (ελαχιστα, μην το τυφλωσουμε κιολας).. Στον ελαχιστο αυτο χρονο ΔΕΝ τσεκαρεις αν οι κορες ανοιγουν/κλεινουν (κατι που απο μονο του ειναι εξαιρετικα δυσκολο να το δεις αν τα ματια ειναι σκουροχρωμα) ΑΛΛΑ αν οι κορες ειναι ισες και στα δυο ματια. Αν ειναι, ολα οκ... Μην αγχεσαι αλλο παιδι μου! ;) Αυτα με υποδειξη απο το Παιδων την τελευταια φορα που σακατευτηκε η μικρη στο σχολειο.. Και υπ' οψιν, το αιματωμα στο κουτελο ΑΚΟΜΑ να της φυγει.. :? Ολα καλα θα πανε...

Εμεις ξεκιναμε να παμε να παρουμε κανενα φρουτο της κοντεσσας και κανενα ζαρζαβατικο απο τη φρουτεμπορικη της γειτονιας μας..

gM4vp2.png

Μερες... Εμείς μετά το χτύπημα στο κεφάλι, αρρωστήσαμε κιόλας... Όλη νύχτα βουλωμένη μύτη, να κλαίει να μη μπορεί να κοιμηθεί, σήμερα φυσικά αφού έχουμε μύξες έχουμε και βήχα. Τώρα βρήκε που γιορτάζει ο πατέρας της το Σάββατο και έχω του κόσμου τις δουλειές. Φυσικά την έχω σπίτι σήμερα μη χειροτερέψει τουλάχιστον...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...