Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα, συγχιστηκα σημερα πλαι με Β

σηκωθηκε ηρεμα, δωξασει ο θεος να λεω

ολα καλα

φτανουμε στο βαλε παπουτσια

τα καφε? τα καφε

και αρχιζει η γκρινια

ειναι στενααααααα κλαμααααα

βαλε τα μπλε

τα ιδια ε σιχτηρισα, εφαγε και κανα δυο δε κρατηθηκα πια, ελεος

μια φορα να σηκωθουμε χωρις γκρινια του Β μ α ποτε ποτε ποτε!!!!!!!!

μετα εβριζα στο δρομο, ολα σημειωτον

να περασουν οι γιορτες και η κινηση στους δρομους, 1,5 ωρα να παω

αυριο δηλαδη????

καλημέρα MarcoPolo μου :D εννοείται δεν με χαλαει προς το παρόν, είναι λίγο το γμτ αλλά με την κρίση τα πράγματα είναι δύσκολα για όλες τις εταιρείες οπότε.....

Γατούλα την μισή θα πάρω δουλεύω ποοοολά χρόνια εκεί οπότε ....δεν βγαίναν για ....όλη :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Αgeακι συμπάσχω μαζί σου!!!Και εγώ είμαι μια απολυμένη με προειδοποίηση από 1/12...τελείωσε το έργο μας και πήγαμε σπιτάκι μας!!!Αλλά δεν απογοητεύομαι...

Καλά είστε;

Γατούλα και οι υπόλοιπες που πάτε κολείο θα κλείσετε στις γιορτές;Εμάς μας είπαν για 2 βδομάδες όπως τα σχολεία...αν δεν είχα απολυθεί θα υπήρχε πρόβλημα....

Διαφημίσεις

Καλημερα, ολη μερα!! :D

Εχθες ξεραθηκα στον υπνο απο τις 11μιση, τι ηταν αυτο? Ειχε βαλει και ο Βασιλης το καλοριφερ στο φουλ, ειχα φορεσει και χοντρες πυτζαμες, ειχα κουκουλωθει κιολας κατω απο το παπλωμα και δεν καταλαβα πως περασε η νυχτα! Καποια στιγμη ανοιξα τα ματια μου, κοιταξα το ρολοϊ και ηταν 9 το πρωι.... Τωρα θα φτιαξω μια καφεδια να πιω γιατι μεχρι να αλλαξω τη Μαρια, να στρωσω κρεβατια, να βαλω το φαγητο, πηγε 11 παρα!

Αερικουλι δεν το κουναμε απο το σπιτι σημερα.. Ουτε σημερα, αλλα ουτε αυριο! Δεν εχουμε ΤΟΣΟ γερα νευρα!! :lol:

Γατουλα μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! :D Ισως να μην ειμαι σε συγκριση με τη γειτονισσα σου, αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι! :cool:

Αge μου να μη στεναχωριεσαι, καθε εμποδιο για καλο! Απολαυσε τις μερες που θα εισαι σπιτι με το παιδακι σου! Ξερω πως ειναι πολυ δυσκολα εξω τα πραγματα, αλλα μην απογοητευεσαι!

Μαρκοπουλινα η μαμα μου σχολαει το μεσημερι κατα τις 3 αλλα συνηθως μιλαμε στο τηλ. κατα το απογευματακι. Οπως και να 'χει μεχρι το βραδυ - το αργοτερο - θα εχεις πμ με τα στοιχεια του μαγαζιου! :D

Παω για τον καφεεεεε!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαριτα κι εσυ απολυμενη? Υπομονη και ψυχραιμια!

Cultακι χαλαρα στη δουλεια κι ας εχει πεσει μπολικη σημερα! Μια χαρα θα τα καταφερεις! ;)

gM4vp2.png

Φαίη φτιάξε καφέ και σε περιμένουμε!

Δεν αγχώνομαι...είχα τόσο κουραστεί τους τελευταίους μήνες και σωματικά και ψυχολογικά, που νιώθω μια ανακούφιση αυτές τις μέρες...είναι και οι γιορτές και μου αρέσει που είμαι σπίτι μου!!!Από του χρόνου βλέπουμε...!!!

Αλήθεια Φαίη το δοκιμάσατε το κρεβάτι ή όχι ακόμα;;;

Διαφημίσεις

Μαριτακι το κρεβατι θα το στησουμε στην αδεια του Βασιλη, δηλαδη στις 20/12. Πιστευω θα ειναι καλυτερα τοτε που θα ειναι και ο πατερας της εδω, σε περιπτωση που κανει μαλαγανιες να τη συνεφερει γιατι εμενα δεν με ακουει καθολου! Το μονο που μου λειπει ειναι να παω να παρω αυτο το προστατευτικο καγκελο που ειχε παραγγειλει η μανα μου απο το ιδιο μαγαζι αλλα τα οικονομικα μου μεχρι στιγμης δεν μου το επετρεψαν! :lol:

Γατουλα κι εγω θελω να μαθω ποτε ξεκιναει!

gM4vp2.png

μην ζηλεύεις Aeriko μου, δυστυχώς είμαι μια απολυμένη με........... προειδοποίηση:( στην αρχή του νέου χρόνου σπιτάκι μου οπότε ....λίγο οι άδειες που έχω και δεν παίζει να τις πληρωθώ, λίγο του ότι δεν έχω και πολύ όρεξη να δουλεύω, λίγο οι απεργίες .......:roll::roll: σπίτι λέμεεεεεεε 8-):cool:

Άουτς!!! Τι να πω; Ελπίζω να είναι για καλό :) Τι δουλειά έκανες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...