Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ενταξει κορες αυτο που εχει σημασια ειναι οτι οπου να'ναι ξεκιναει το καλοκαιρακι και θα μπορεσουμε να ευχαριστηθουμε το εξω!

Εγω ανυπομονω να ξεκινησουμε και λιγο ποδηλατο με τον μικρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!

Το ειχε η χθεσινη μερα τελικα ε; :rolleyes:

Εμεις αν εξαιρεσετε το πρωινο εγερτηριο και τον τσακωμο που ριξαμε επειτα, ευτυχως εστρωσε η κατασταση μολις γυρισε απο το σχολειο.

Το βραδυ πλεον μπορω να πω πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο των βιβλιων και παραμυθιων...... Αφου κανουμε μπανακι και πιουμε γαλα, βαζει η μαμα το φακο του iphone να χτυπαει ταβανι, ξαπλωνουμε παρεουλα και διαβαζουμε οποιο παραμυθι επιλεξει στο κρεβατι της..

Εχθες βεβαια δεν ειχε σταματημο... Καταληξαμε να διαβαζω παραμυθια απο τις 10 παρα 5 ως τις 11μιση............ Μας πηρε τελειως η ωρα και δεν το καταλαβα απο το 'διαβαζε - διαβαζε'.... Και σημερα το πρωι σηκωθηκε και εκανε το κοριτσακι που μαζευε αστερακια απο το παραμυθι 'η βροχη των αστεριων' που της αρεσει τρελα! Μιλαμε με εχει εντυπωσιασει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το συμβολικο παιχνιδι που κανουμε.. Της διαβαζω παραμυθια και μετα επιλεγει ηρωα και τον υποδυεται αψογα!! Προχθες εκανε τα 3 λυκακια (Τριβιζας) κι εγω το Ρουνι - Ρουνι.. Οπου σε καποια στιγμη, εκεινη εκρυψε -και καλα- μεσα στο φουρνο της κουζινουλας της τα 3 λυκακια για να μην τα βρει ο Ρουνι - Ρουνι και παω εγω και χτυπαω την πορτα του φουρνου ρωτωντας ως Ρουνι 'ειναι κανεις εκει μεσα?'

Μαρια: 'οχι, κανεις, φυγε!!'

Εγω: 'και τοτε ποιος μιλαει αφου δεν ειναι κανεις μεσα?'

Μαρια: 'τα τυροπιτακια!!!!!!!!!!!!!!!'

:lol::lol::lol::lol:

Και ετσι κυλαει ολη μας η μερα............... :D

Κατα τα αλλα ησυχιες... Αναμενουμε πως και πως να ανοιξει ο καιρος να εκτονωνεται εξω γιατι τωρα κοιμαται δυσκολα το βραδυ...

Εσεις καλα ολες;

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμας Μελινακι!! :D

Επισης της αρεσει η ιστορια της Πεμπτης με τον πρασινο παπαγαλο απο το βιβλιο 'καθε μερα παραμυθι, καθε βραδυ καληνυχτα'... Κανει ολη μερα τον παπαγαλο και επειδη εχει και στιχακια μεσα που τραγουδανε τα ζωακια στον παπαγαλο, του εχουμε δωσει δικια της μελωδια και το τραγουδαμε!

Και της αρεσουν πολυ τα δυο αδερφακια απο το '365 ιστοριες για καληνυχτα'.. Ασε, ορεξη να 'χεις να διαβαζεις!! :lol:

Επισης προχθες με κουφανε γιατι ειχα κανει το χερι μου "κουνουπι" και της ελεγα πως θα την τσιμπησει το κουνουπι και γυρναει και μου λεει 'μη χερι χτυπησεις τη Μαϊα, no please' :shock: Μαλλον απο το σχολειο το τσιμπησαμε αυτο! :lol:

gM4vp2.png

Κοιτα που με τον κωλοκαιρο δεν θα την γλυτωσω την καταθλιψη μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το χαλι καθε μερα. Παω να σκασω τωρα και 500 ευρω σε κοινοχρηστα περαστικα μας....

Κοιτα που με τον κωλοκαιρο δεν θα την γλυτωσω την καταθλιψη μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το χαλι καθε μερα. Παω να σκασω τωρα και 500 ευρω σε κοινοχρηστα περαστικα μας....

:shock::shock::shock: ΠΟΣΟ????????????????

Ελα Παναγια μου!!!

Λιγη υπομονη ακομα ρε 'σεις και θα ερθει ο καλος καιρος..

Αν κανετε αναδρομη στο τι γραφαμε εδω ενα χρονο ακριβως πριν, θα δειτε πως τα ιδια λεγαμε και τοτε για τον καιρο.. Και μετα μπηκε ο Απριλης και ολα εφτιαξαν!!! ;)

Εγω ετοιμαζομαι να κανω αυτο:

http://greekfoody.com/el/food-recipes/44-chicken-recipes/260-baked-chicken-with-barley-shaped-pasta

Και ηθελα να κανω και μπισκοτα σπιτικα να κρατσανιζει τα απογευματα το σκιουρακι μου αλλα δεν βρισκω κατι να μου κανει 'κλικ' ρε γμτ.....

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...