Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

............

Ο Μαριος κουρευτηκε σαν γιδι καθως ηρθε μια φιλη της θειας του κομμωτρια αλλα ηρθε την ωρα που νυσταζε και ηταν σε τρελη υπερενταση κουνιοταν συνεχεια και που να τα καταφερει η κοπελα τον εκανε ολο ψαλιδιες πανε τα μαλλακια του.

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα !!!!

χα χα δεν είναι μόνο ο Μάριος σαν γίδι Μαρκο μου... βάλε και τον Νικόλα να του κάνει παρέα !!!! Αμάν πια αυτός ο παππούς όποτε τον πάιρνει θα πάει να το κάνει το παιδί λες και βγήκε απ' το μαντρί......:confused: τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω ! Εκμεταλλεύτηκε βλέπεις την αρρώστια μου που έτυχε και δεν είχαμε προλάβει να κουρευτούμε ...

ελπίζω να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλάκια τους !

Σας μιλάει ο Λάζαρος (εγώ δλδ) που αναστήθηκε... η περασμένη εβδομάδα να πάει και να μην ξαναγυρίσει... αφού λοιπόν έλιωσα στον πυρετό Δευτέρα-Πέμπτη... την Παρασκευή που σηκώθηκα απύρετη ξεκίνησα να πάω γραφειο (ναι ναι είχα μεγάλες βλέψεις)....΄

όσο πέρναγε η ώρα όμως εγώ είχα τρομερή ατονία και ΠΟΝΟ στον θώρακα, πολύ πόνο όμως... μου κοβόταν η ανάσα... έφυγα (πάλι) κακήν κακώς πήγα στην Διαγνωση όπου μου έκαναν κατ αρχήν καρδιογράφημα -δεν ξέρω τί φοβήθηκαν- βγήκε καλό και μετά με είδε ο Παθολόγος: τελικά δεν ήταν ίωση , είχα πάθει οξεία τραχειίτιδα (λοίμωξη του αναπνευστικού). Μου είπε ότι στο τσακ την γλυτωσα την πνευμονία... και μου έδωσε αντιβίωση η οποία άρχισε να με πιάνει από το Σάββατο...

φυσικά, περάσαμε ένα ονειρεμενο Σ/Κ με τα παιδιά μέσα...

είμαι καλύτερα ευτυχώς !

Και ο καιρός κάνει τα κουλά του πάλι !

Πάω να σας διαβάσω ! Φιλάκια !

καλημερες

φαιη και εγω με Β για το ιδιο θεμα

αλλα ο λογος ειναι οτι το σκεφτηκε 1 λεπτο πριν βγουμε

και αν τον αφηνα μετα θα ηθελε και η Α και παει λεγοντας

συνηθως παιρνουν 1-2 μικρουλακια μαζι τους αλλα να το εχουν προνοησει η νωριτερα η απο το βραδυ

εκλαψε τσαντιστηκε αλλα δε του περασε

μοναξιες σημερα, η συναδελφος στην αλβανια, μοναχουλααααα

Ω ρε Μεταξακι να προσεχεις μην τα αφηνεις αυτα κουραζεσαι που κουραζεσαι πολυ σας εχουν τσακισει και οι ιωσεις να προσεχεις τον εαυτο σου. Περαστικα κοριτσι!

Ο καιρος μου εχει τσακισει το νευρικο συστημα μαζι με ολα τα αλλα.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα, εμεις σημερα πηγαμε σχολειο φορωντας αποκριατικη μασκα, ο,τι να'ναι! :cool:

Κι εγω του βαζω μετρο στο τι θα παρει μαζι του στο σχολειο, αλλα αν η μερα ειναι πολυ στραβη, για να μη στραβωσει κι αλλο, κανω και καμμια υποχωρηση. Απο τοτε που αρχισα να υποχωρω, δεν ζηταει να παιρνει πολλα πραγματα.

Το αλλο το κουλο σας το'χω πει? Καθε πρωι, ο μικρος ξεκλειδωνει το αυτοκινητο της μαμας με τα δικα του κλειδια του μακκουιν! Δεν εχει παρει χαμπαρι οτι μονο με τα δικα μου κλειδια ανοιγει το αυτοκινητο χαχα και σημερα που κατεβηκαμε, βαραει μια με το χερι στο κεφαλι, οπως κανουμε κι εμεις οι μεγαλοι και λεει 'ωχ ξεχασα τα κλειδια μου, πώς θα μπουμε στο αυτοκινητο τωρα?' χαχα :D

Κατα τα αλλα χτες βραδυ ηταν η χειροτερη φορα αποχωρισμου με την αδερφη του. :-(

Καλα η Λ. καθε φορα φευγει σαν την Μεγαλη Παρασκευη, το κολαζουμε λεγοντας ποσο γρηγορα θα ξαναβρεθουμε, οτι δεν ξεχνιομαστε και ας ειμαστε μακρια κλπ

Ο μικρος παντα χαλιεται, αλλα ξεχνιεται γρηγορα.

Χτες ομως ηταν απαρηγορητος, εκλαιγε χτυπιοταν οτι δεν θελει να ξαναφυγει η Λ., μ'εβαλε να του ψαχνω νυχτιατικα φωτογραφια της και την πηρε αγκαλια και κοιμηθηκε με τρελλο παραπονο... τον λυπηθηκε η ψυχη μου..

Του ειπα βεβαια ολα τα γνωστα που λεμε καθε φορα, αλλα μαλλον ηταν και πολυ κουρασμενος απο το σ-κ και του βγηκε σε παραπονο φαινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

περαστικα μικρη, απο που την πατησες τοσο βαρια?
Ω ρε Μεταξακι να προσεχεις μην τα αφηνεις αυτα κουραζεσαι που κουραζεσαι πολυ σας εχουν τσακισει και οι ιωσεις να προσεχεις τον εαυτο σου. Περαστικα κοριτσι!

Ο καιρος μου εχει τσακισει το νευρικο συστημα μαζι με ολα τα αλλα.:tongue:

Δεν έχω ιδέα από πού την πάτησα... ήταν και τα παιδιά ψιλο-'αρρωστα και δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία από την αρχή... τί να πω !

Μαρκοπουλάκι μου,

Τώρα διάβασα τί τράβηξε το παιδί με την κοιλίτσα του... και, μην μασάς, τις ίδιες μακακίες μας έλεγαν κι εμάς με τον Νικόλα που επί 45 λεπτά δεν "συνεργαζόταν" να του πάρουν αίμα ! χαχα δεν πάνε καλά οι γιατροί το έχουν χάσει !

Δεν είσαι η μόνη με τσακισμένο νευρικό σύστημα.... να δεις που και το Πάσχα θα έχει ψοφόκρυο !!!!!!

Μελίνα,

Να μου φιλήσεις κι εσύ το αντράκι σου που σου ανοίγει και το αυτοκίνητο... ιππότης !

Και η Σεμίνα έχει κολλήσει στις Απόκριες... κάθε απόγευμα θέλει να την βάφω γάτα με μουστάκια και τέτοια... τί να κάνω η δόλια η μάνα: "Πετάει ο γάϊδαρος ? Πετάει !!!! "

Γλυκο δεν τον λες μαρκο, εχει γινει μεγαλος τζορας τελευταια, αλλα δενεται πολυ με τους ανθρωπους που αγαπαει.

Αν και εχουν δεκα χρονια διαφορα, η Λ. παιζει παρα πολυ μαζι του, νομιζω βγαινει το παιδι απο μεσα της και το ευχαριστιεται κι αυτη.

Ενταξει, ωρες ωρες την εκνευριζει γιατι δεν την αφηνει σε ησυχια, με το που την βλεπει ας πουμε της λεει 'ελα να παιξουμε, ελα να παιξουμε' και καμμια φορα τρωγονται κιολας, αλλα αυτο το σ-κ ηταν κυριολεκτικα αυτοκολλητοι.

Με τον αντρα μου τους λεγαμε το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης αυτο το σ-κ χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...