Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα τσουπρες!

Πολυ χαλια ο καιρος ε?

Εγω σημερα γουσταρω να αραξω σπιτι και να μην κανω τιποτα!

Τελικα θα τους πας πλανηταριο γατα?

Μαριτακι πως εισαι σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κόρες. Σπαρίλα βλέπω χοχοχο! Και εμείς μη νομίζετε, κολυμβητήριο θα πάμε και πάλι πίσω. Οι χθεσινές φωνές και τιμωρίες (τάχα μου πέταξα τις barbie στον κήπο και τις πήραν οι σκύλοι, τρέχα μετά να τις μαζεύεις χοχοχο και δεν είδε καθόλου tv το απόγευμα) έπιασαν τόπο απ ότι φαίνεται. Σήμερα είναι άλλο παιδί. Για να δούμε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!

Κι εμεις εχθες μεσα τη βγαλαμε το πρωι και το απογευμα πηγαμε σε σπιτι φιλων και παιξανε τα δαιμοναρια! Αλλα δεν με πειραζει που τη βγαζουμε μεσα... Παιζουμε με τοσα πραγματα πλεον που κυλαει ανετα η μερα μαζι της..

Η μικρη το 'χει ριξει στο συμβολικο παιχνιδι και μπορει να λιωνουμε ολη μερα στις μιμησεις.. Συνηθως δειχνει προτιμηση στα χερια μου (το αριστερο χερι ειναι ο λυκος, το δεξι η κοκκινοσκουφιτσα και στα αντιστοιχα δικα της ειναι η γιαγια και ο κυνηγος και μπορουμε ετσι να μιλαμε με τις ωωωωωωωωωωωωωρες)...

Γενικα εχει γινει κανονικο πιτσιρικι... Οχι μωρο/bebe, ειναι πλεον παιδακι, και ομολογω πως τωρα εχω αρχισει να τη χαιρομαι κανονικα, συνενοεισαι ρε παιδι μου σαν ανθρωπος!

Κατα τα αλλα εμεις θα τη βγαλουμε μεσα σημερα.. Θα λιωσουμε στις κατασκευουλες! Αν ηταν Σαββατο ισως την επαιρνα να παμε κανενα μετρο μολ να της αγορασω και ενα μικρο φωτιστικουλι που ειδαμε στο imaginarium και της αρεσε τρελα, αλλα ειναι Κυριακη οποτε τσαμπα θα ξεποδαριαστουμε!

Ισως καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα!

Φιλακια σε ολες!

Καλα να περασετε ειτε βγειτε ειτε οχι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τωρα ετοιμαζεται ο Κ. να τους παει Μικρο Πριγκηπα, αντε να κανω ενα ρημαδομπανακι με την ησυχια μου... χαχα ... και να μαζεψω το σπιτι που ειναι βομβαρδισμενο απο χτες..

ψοφησα στο γελιο τωρα, εχετε δει την καινουρια διαφημιση της κοσμοτε? η πρωτη ηταν με το ομορφαντρα μουουου! και τον ελεγα συνεχεια ετσι τον μικρο και γελαγε.

τωρα με την καινουρια με τις γκομενες, εχει αρχισει ο μικρος και με φωναζει ολη την ωρα αμαζονα μουουουου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα και απο μενα. Αδιαθετησα και μαλλον λογω πιεσης και κουρασης την βγαζω ασχημα ποναει πολυ η μεση και η κοιλια ενω συνηθως την περναω ανωδυνα αυτη την φαση.

Και εγω τον λεω ομορφαντρα μου Μελινα χαχαχαχαχα

Χθες του εφερε η θεια του ενα αεροπλανακι και εφαγε νεο κολλημα και τον ρωταω τελικα τι θα γινεις οταν μεγαλωσεις πιλοτος η μαστορας??? Το σκεφτεται σοβαρα και μου λεει οχι θα γινω ΜΑΡΙΟΣ χαχαχαχα με εμφαση!!!!!!

Διαφημίσεις

Και φυσικα σκο-τω-θη-κα-με για να παει καλα η μερα και κατα προεκταση η εβδομαδα....

Γιατι εγω η ΣΚΥΛΑ, η κακια, η απονη της ειπα πως στο σχολειο παιρνουμε μαζι μονο ΕΝΑ παιχνιδι και οχι μια αγκαλια πραγματα που ειχε φορτωθει.... Και ξαπλωσε κατω και ωρυοταν................... Και ειχα και τον πατερα της να μου λεει 'αστην να τα παρει μαζι της δεν πειραζει'... Και φυσικα ηρθε το σχολικο κι εμεις δεν ειχαμε βαλει ακομα ουτε παπουτσια, ουτε ειχαμε σουλουπωσει μαλλια... Και μπηκαμε κακην - κακως μεσα ΑΦΟΥ μας ακουσε ολη η γειτονια να οδυρομαστε πως δεν θελουμε να παμε σχολειο.............

Edit: Και το κλου ποιο ητανε; Πως το κοριτσακι που εβαλαν τη Μαρια να καθισει διπλα, ειχε στα χερια του ενα σωρο μακακιτσες/παιχνιδακια και οταν μπηκαμε σπιτι τα ακουσα απο τον πατερα της που μαλωσα 'το παιδι'΄ενω τα υπολοιπα τα αφηνουν οι μαναδες τους να παιρνουν μαζι οτι θελουν..............................................................

Φιλε, μετα απο τετοιο ξεκινημα, απλα Ε Λ Ε Ο Σ!

Το στομαχι μου εχει γινει σκ@τα και φυσικα εχω πρηστει απο το κλαμμα που εστειλα το παιδι μου σχολειο σε αυτη την εξαλλη κατασταση...........

Αντε και καλη μας μερα! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα, Φαιακι μην στενοχωριεσαι συμβαινουν αυτα καταλαβαινω οτι εσκασες αλλα μολις γυρισεις θα τα βρειτε με αγκαλιτσες κοριτσι. Τα ιδια τραβαω και εγω οταμ πηγαινουμε παιδικη χαρα που θελει να κουβαλαει μπουλντοζες για να παιζει με τα χαλικια και αρχιζει η διαπραγματευση ποσες θα παρει μαζι. Του εξηγω οτι δεν θελω να νιωθουν ασχημα τα αλλα παιδακια που θα ειναι εκει και δεν θα εχουν μαζι τους παιχνιδια οποτε καταληγω να κουβαλαω εξτρα μπουλντοζες που τις δινει στα παιδακια για να παιζουν ολα μαζι.

Ο Μαριος κουρευτηκε σαν γιδι καθως ηρθε μια φιλη της θειας του κομμωτρια αλλα ηρθε την ωρα που νυσταζε και ηταν σε τρελη υπερενταση κουνιοταν συνεχεια και που να τα καταφερει η κοπελα τον εκανε ολο ψαλιδιες πανε τα μαλλακια του.

χαχαχα μαρκοπουλακι θα μακρυνουν μαλλια ειναι!

φαιη αντε παλι τα ιδια και η δικια μου..εχτες στην ταβερνα ηθελε να παρει περαν απο μια τσαντα με ελεφαντες και δεινοσαυρους που κουβαλαμε μαζι, ενα κουτι με κοκκαλακια και 4 βιβλια!

καλημερα και καλη εβδομαδα κορες!

Φαίη κουλ... Και εμένα ήθελε να πάρει παιχνίδι σήμερα μαζί (σπάνια ζητάει) αλλά απ τον παιδικό μας έχουν δώσει εξαρχής χαρτάκι. Τετάρτη αν θέλουν πηγαίνουν βιβλίο και Παρασκευή παιχνίδι. Της είπα λοιπόν πως κανένα παιδάκι δεν θα έχει σήμερα Δευτέρα, παιχνίδι μαζί του κι αν έχει δεν θα το αφήσει η δασκάλα να το βγάλει απ την τσάντα. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις ένα την Παρασκευή που επιτρέπεται, της είπα και το δέχτηκε.

Με τον άνδρα σου πρέπει να μιλήσεις όπωσδηποτε για το θέμα κοινής γραμμής. Όταν μαλώνει η μαμά και έχει δίκιο, θα συμφωνεί και ο μπαμπάς. Όταν η μαμά έχει άδικο, απλά δεν θα παίρνει μέρος. Διαφωνώ με τον καλό και τον κακό. Τα παιδιά συγχίζονται και διαλέγουν στρατόπεδο (στην περίπτωσή μας, γονέα...) κατά το συμφέρον.

Επίσης μιας και λες για το παιδάκι που είχε ένα σωρό παιχνίδια μαζί, γιατί δε λες στη δασκάλα να καθορίσουν ημέρα παιχνιδιών? Δεν είναι πια φάση προσαρμογής για να κουβαλάνε παιχνίδια μόνιμα. Οι μανάδες που τρέχουν να προλάβουν να φτάσουν στη δουλειά σιγά μη κάτσουν να τσακωθούν με τα παιδιά τους για τα παιχνίδια...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...