Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενα - ενα τα θυμαμαι..

Μελινακι... Και η Μαρια τυχαινει να εχει ατυχηματακια.. Δεν το εχω αναλυσει..

Συνηθωψς τα περισσοτερα τα παθαινει μεσημερι γιατι το βραδυ σηκωνεται 2 φορες για τσισα.. Αλλα σκεψου πως πινει και πολυ νερο, για να κοιμηθει θελει το ποτηρακι της διπλα στο μαξιλαρακι της..

Αμα τυχαινει, εγω της λεω δεν πειραζει.. Την αλλαζω και τελος. Δεν εχω κανει ποτε νιξη για πανα ξανα γιατι φοβαμαι πως αμα της το πω θα τη ζητησει και μετα δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει να τη βγαλει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Περαστικα Μαριτα γρηγορα!

Οκευ Φαιη αφου δεν ανησυχει ο γιατρος. Και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον οταν ημασταν στο νοσοκομειο ημουν φρικαρισμενη πολυ και μεσα στον πανικο δεν σε πηρα μετα.

Διαφημίσεις

Τελεια αυτος ο μηνας ηταν ολα τα εκτακτα μου φαινεται και εμας χαλασε η μπαταρια του ατοκινητου γυρω στα 150 και η κηδεια και το νοσοκομειο σουπερ,

Υγεια να χουμε Ρηνακι να τα πληρωνουμε τι να πω. Μην στενοχωριεσαι.

Ναι να κατι αισιοδοξο να περιμενουμε. Και φετος πεφτει Μ. Σαββατο τα γενεθλια του Μαριου οπως την ημερα που βγηκα και γυρισα μονη στο σπιτι χωρις αυτον. Ειχα γεννησει Μεγαλη Τριτη . Και λιγο πριν την Ανασταση ξαναπηγαινα να τον δω στο επισκεπτηριο στην εντατικη ενω ειχα βγει το πρωι. Παντα το Πασχα μου ξυπνα μνημες.

Διαφημίσεις

Και τωρα που κοιμηθηκε το σκατουλι, αντε να το πιασω απο την αρχη! :lol:

καλησπέρα κορίτσια!!!!!

δέχεστε νέα μέλη στο κλαμπ? είμαι η μαμά μιας σχεδόν δίχρονης τσούπας που βρίσκεται τα προθυρα νευρικής κρίσης... και τελικά θέλω να μάθω...

ΜΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ???????????? Εσείς μετά από 625 σελίδες μπιρι μπίρι βρήκατε καμμιά άκρη?

Καταρχην καλως ηρθες.. Δευτερον και ακρη να βγαζαμε για το ενα θεμα, μεχρι να πεις κυμινο σου πετανε κι αλλα 10 θεματα να εχεις να πορευεσαι! :lol: Υπομονη, τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα!

Ναι φοβερος πονος ειχε διπλωθει στα δυοτο παιδι ουτε μπορουσε να περπατησει ουτε τιποτα ουρλιαζε.

Το ιδιο πραγμα ακριβως εχω παθει εγω, 3η λυκειου, με κωλικο νεφρου... Το μονο που με συνεφερε ηταν ενεση που μου την πατησανε στο νοσοκομειο. Ειχα πεσει κατω και ωρυομουν και τελικα με πηγε στον Ευαγγελισμο καθηγητρια με το αυτοκινητο της. Μιλαμε τραγικο συναισθημα, ουτε να ανασανω δεν μπορουσα απο τον πονο!

Και ξέχασα το βασικό που ήθελα να γράψω....

Φαιάκι μήπως η μικρή έχει αντιληφθεί κάτι για τη σχέση σου με τον μπαμπά της και ζητάει αδερφάκι από ανασφάλεια;;Μήπως το παιδί θέλει κάτι να σας πει;:wink:;-)Κοινώς μανούλα βρες τα με τον μπαμπά που δε σας βλέπω και τόσο καλά και κάντε και ένα μωράκι για να δεθείτε περισσότερο;;;:cool:

Είναι πανέξυπνα τα άτιμα!

Οτι εχει αντιληφθει ειναι σιγουρο... Και γενικα δεν της αρεσει να τσακωνομαστε με το μπαμπα της... Πριν ΠΟΛΥ καιρο (νομιζω το Καλοκαιρι), ειχαμε τσακωθει με το Β και το ιδιο βραδυ, ενω τα ειχαμε βρει, πηγα να κοιμηθω στον καναπε γιατι ειχε παθει ψυξη και δεν ηθελε να ανοιξουμε το κλιματιστικο. Οποτε μετακομισα στο σαλονι γιατι ζεσταινομουν. Ε, το πρωι που σηκωθηκε η μικρη, ερχεται στον καναπε, με ξυπναει και μου λεει "Μαμα, καλος ο μπαμπας!"......... Μιλαμε με εστειλε.. Προφανως πιστεψε πως κοιμηθηκαμε χωρια επειδη τσακωθηκαμε.....

Οκευ Φαιη αφου δεν ανησυχει ο γιατρος. Και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον οταν ημασταν στο νοσοκομειο ημουν φρικαρισμενη πολυ και μεσα στον πανικο δεν σε πηρα μετα.

Μη λες βλακειες, κι εσυ στη θεση μου το ιδιο θα εκανες, ειμαι σιγουρη! ;) Οσο για το τηλ. δεν πειραζει, εχω περασει απο εκει και σε καταλαβαινω, σημασια εχει πως το παιδι τωρα ειναι καλα!

270 + φπα το αυτοκινητο ..οπως τα ειπα! γκρρρρρρρρρ

Κριμα ρε 'συ Ρηνιω... Αλλα καλα να εισαι οπως λεει και το Μαρκοπουλακι κι ολα γινονται! :wink:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Περαστικα Μαριτακι! Ευχομαι να το ξεπερασετε πολυ πολυ γρηγορα...

Εμεις θα πεταχτουμε τωρα στο μολ να παρουμε το δωρο για τα γενεθλια της μεγαλης και το απογευμα περιμενουμε φιλεναδιτσα για καφεδακι.

Αυτο με τα μωρακια αδερφακια δεν το εχουμε περασει ακομα, ενταξει ειμαστε και αλλη περιπτωση εμεις, θελω να πω εχει αδερφια, απλα δεν τα ζει καθημερινα.

Και καλυτερα που δεν το εχουμε περασει γιατι θα με εριχνε πολυ μπορω να πω, αφου κι εγω επισης θα το ηθελα οσο τιποτα.

Φαιη σε αυτην την ηλικια παιζει πολυ η μιμηση και συζητανε πολλα τα παιδια μεταξυ τους στο σχολειο, οποτε δεν θα μου εκανε εντυπωση καποιο παιδακι να ειπε στη Μαρια, ξερεις εγω εχω αδερφακι και ειναι πολυ ωραια, αλλα εσυ δεν εχεις... ε δεν θελει και πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι στο διάολο έχει αυτές τις μέρες ανάδρομο? Και χθες και σήμερα το παιδί μου έχει πάθει μετάλλαξη, είναι το χειρότερο ever... Και εγώ και ο πατέρας της θέλουμε να φάμε τα μυαλά μας...

Σήμερα ξεκινήσαμε κολυμβητήριο και δε μ αφησε να το χαρώ... Δηλαδή νευριάζω με το πόσο έξυπνα είναι και πώς χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους όπως τα συμφέρει...

Φαίη στάνταρ το παιδί έχει καταλάβει την ψυχρασία των γονιών και βγάζει στεναχώρια τάχα στο αδελφάκι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...