Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

α ρε φαίη μου ευαίσθητο πλασματάκι είσαι...

εύχομαι όλα να κυλάνε ρόδινα στη ζωή σου...

τουλάχιστον εσύ την είχες κοντά σου έστω και με τη σκέψη της τη μανούλα σου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια να 'μαι παλι!

Aerikouλι η μελαγχολια ειναι στο αιμα μου... :lol: Επισης τετοια εποχη παντα με πιανει νοσταλγια.. Και σκεφτομαι τα παλια, πως ημουν οταν ημουν μικρη, πως οταν μεγαλωσα, πως περυσι και γενικα τα Χριστουγεννα, ενω ειναι η αγαπημενη μου γιορτη, παντα μελαγχολω!

Cultακι εχεις δικιο... Παντα ειναι διπλα μου, αν και πολλες φορες εγω ειμαι ο κηδεμονας και εκεινη το παιδι. Αλλα την εχω εδω και αυτο ειναι ανεκτιμητο! Εχεις απολυτο δικιο!

Λεω να σας αφησω νωρις σημερα γιατι εχω να γιορτασω και μια επετειο!!!!!!!! :oops::lol:;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αυτο το πραγμα, να μη σας βρισκω οταν μπαινω!!!

μα... που ειστε, ελεος??? 2.36 μεσα στα αγρια σκοταδια!!! κοιμαστε??? ειναι δυνατον?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Φαιη μπορεις να βρεις την διευθυνση η το τηλεφωνο απο το μαγαζι που εφτιαξες το κρεβατι της μικρης που μου ελεγες???? Αρχιζω ερυνα αγορας για να παρω κρεβατι στον Μαριο και θελω να παω και απο εκει.

Διαφημίσεις

Τυχερή Age! Ζηλεύω!

μην ζηλεύεις Aeriko μου, δυστυχώς είμαι μια απολυμένη με........... προειδοποίηση:( στην αρχή του νέου χρόνου σπιτάκι μου οπότε ....λίγο οι άδειες που έχω και δεν παίζει να τις πληρωθώ, λίγο του ότι δεν έχω και πολύ όρεξη να δουλεύω, λίγο οι απεργίες .......:roll::roll: σπίτι λέμεεεεεεε 8-):cool:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...