Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Φουσκωμένη σαν παγώνι χαχαχα αν και ήταν περισσότερο σα σεμινάριο για τα όρια... στην ουσία ήταν ψυχοθεραπευτική ομαδικη απελπισμένων γονέων :lol:

Το αποτέλεσμα της όλης συνάντησης:

1. Η κόρη μου έχει γίνει βοηθός της διευθύντριας για την προσαρμογή νέων παιδιών :lol: Σήμερα την κατέβασε στον κήπο μαζί με άλλη μία συμμαθήτριά της για να παίξουν με ένα καινούργιο παιδάκι που πήγε και είναι στην προσαρμογή!

2. Από αύριο στην τσάντα θα έχουμε και βρακάκια και όποτε κρίνει η παιδαγωγός της θα της τα βάζει σιγά σιγά... Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά αφού το κρίνει ότι είναι έτοιμη ας το δοκιμάσει... της είπα ότι στο σπίτι δεν θέλω να το δοκιμάσω ακόμα γιατί δεν μου έχει δώσει σημάδια ότι θέλει/μπορεί μιας και ξεχνιέται! Στο σχολείο γουστάρει τις χαμηλές τουαλέτες και πηγαίνει! Έρχεται η ώρα να στερηθώ την αποθήκη μας... δηλαδή το δεύτερο μπάνιο!!! Εκεί η λεκάνη είναι πιο χαμηλή και ίσως να της αρέσει καλύτερα αν έχει το μπάνιο της... θα δω πως θα πάει στο σχολείο και αναλόγως θα πράξω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες:)!Ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια από εσάς να έχει γκρίνια το μικρό σας του τύπου ¨μαμάααααα που είσαι;¨ και εσείς να είστε δίπλα του και να μαγειρεύεται ,κατου@@@ αι ,πλένεται πιάτα...Ο μικρός με έχει τρελάνει:shock:....Δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει:-(...Και το κάνει και με άλλους αυτό.Εχθες γυρίσαμε από το Παίδων και πήγα να απλώσω τα ρούχα που είχα στο πλυντήριο απο το πρωί (που πάλι δεν με άφησε να κάνω τίποτα) και ο πατέρας του πήγε να τον αλλάξει.Ε έγινε ο κακός χαμός ,τσιρίδες κακό ¨μαμα μου που είσαι;¨Βρε να η μαμά ,τίποτα αυτός τσίριζε.Πάω τελικά τον πέρνω αγκαλιά και αρχίζει Μπαμπά που είσαι;¨:rolleyes:Άντε βρες άκρη :confused:...

καλημερα..

οσες δεν το ξερετε ο μαριος και το μαρκοπουλακι ειναι απο χτες το βραδυ στο νοσοκομειο..ποναγε φοβερα η κοιλια του μαριου..ακομη και τωρα δεν εχουν βρει 100% τί ειναι..σε κολικο του εντερου προσανατολιζονται...μακαρι να βγουν γρηγορα και να τελειωσει η ταλαιπωρια τους!

Ω μωρέ... Κρίμα ο καημενούλης... Γρήγορα περαστικά και σπίτι τους! Ενημέρωνέ μας κοριτσάκι...

Mammy προφανώς σας δουλεύει. Μη του δίνετε σημασία και θα στρώσει.

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα στο Μαριακο.... Μιλησα χθες βραδυ με την Ειρηνη και την ειχα εννοια....... :( Ευχομαι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια τους......

Μαμμυ αυτο το "που ειναι" το εχει και η δικια μου για ψωμοτυρι... Απλα σας δουλευει το μικρακι σας! ;)

Τι θελω και το ανοιγω το διπλα ρε παιδι μου τελικα;

Αντε και καλη μας μερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλο φαινεται το θεατρακι Ειρηνη... θα πατε?

Κι εγω ψαχνω, αλλα για μεσημεριανοαπογευματινη παρασταση Σαββατου.

λεω να παμε ή εδω ή στην παρασταση με τους δεινοσαυρους που συνεχιζεται στο mall..

εσεις πηγατε στους δεινοσαυρους? σας αρεσε?

εμεις πηγαμε στην εκθεση με τους δεινοσαυρους.

αυτο λες παρασταση ή ειναι κατι καινουριο που δεν το ξερω?

ασχετο, το www.booking.com το ξερει καμμια?

κοιταζω για ξενοδοχεια για το πασχα και βρισκω πολυ καλες τιμες, μηπως παιζει κατι που δεν ξερω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περαστικα στο Μαριακο.... Μιλησα χθες βραδυ με την Ειρηνη και την ειχα εννοια....... :( Ευχομαι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια τους......

Μαμμυ αυτο το "που ειναι" το εχει και η δικια μου για ψωμοτυρι... Απλα σας δουλευει το μικρακι σας! ;)

Τι θελω και το ανοιγω το διπλα ρε παιδι μου τελικα;

Αντε και καλη μας μερα!

Και τι να τον κάνω πλαντάζει στο κλάμα:-(.Εσύ τι κάνεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...