Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αυριο το πρωι γενναει η φιλεναδα μου! :)

Λογω παρεσης θα της κανουν ολικη ναρκωση και την εχει παρει απο κατω, αλλα σημασια εχει να πανε ολα καλα με το μωρακι, που θα πανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εδώ είναι και το αερικάκι αλλα ελυσιάξατε να γράφετε και μου πήρε μισή ώρα να σας διαβάσω (ευτυχώς ταΐζει η μάνα μου τη μικρή!).

Εμείς το κάναμε το αντιγριππικό και πέρυσι και φέτος και τι καταλάβαμε; Απλώς δεν έχουμε χτυπήσει 40άρι... ακόμα!!!

Είμαστε με βήχα αερολίν και σήμερα ξεκινάμε και το φλουοκάτι που λέγαμε την άλλη φορά... ήρθε η σειρά μας να το μάθουμε ΚΑΙ αυτό! :lol:

Τα νέα της δουλειάς είναι πως την ημέρα που μου είχε πει να μην πάω γιατί υποτίθεται ότι θα μετακόμιζαν... ουσιαστικά ήρθε κι άλλη κοπέλα!!! Ήθελε απλώς άδειο τον υπολογιστή και το γραφείο για να προσαρμοστεί η κοπελιά... Την Παρασκευή που είμασταν και οι δυο εκεί φυσικά η μία δεν δούλευε και κοίταγε την άλλη ή έκανε την γραμματειακή δουλειά που έπρεπε να γίνει. Αποτέλεσμα ήταν η κοπελιά να φέρει το λαπτοπ της στο γραφείο για να μπορεί να βγει η παραγωγή και καμία μας δεν γνωρίζει τι σκοπεύει να κάνει: Θα μας κρατήσει και τις δυο; Θέλει απλώς να δει πως δουλεύει το μοντέλο με δύο γραφίστες πριν προβεί στην αγορά δεύτερου υπολογιστή; Αληθεύει έστω και ένα "και" απ' όσα μας τζαμπουνάει; Γενικώς είμαστε προβληματισμένες και οι δύο (στο οικονομικό μας έχει στα ίδια). Οπότε με βλέπω σύντομα να ξανακοιτάω για δουλειά....

Φαίη πολύ χάρηκα που μαγείρεψες ρε! Έχω μια πείνα που δεν σε βλέπω :lol: Ελπίζω να το πέτυχες... θα σου πω το απόγευμα!

Αν κανονίσετε κάτι και είμαστε καλά θα συνοδέψουμε κι εμείς ;)

Α! Χθες παρέλαβε η μάνα μου τη μικρή και πήγαν όλα καλά... Σήμερα που κατεβήκαμε μαζί να την πάρουμε δεν ήθελε με τίποτα να πάει στη γιαγιά... Όσο πάντως είμαστε στο σπίτι τις αφήνω αρκετά μόνες τους να συνηθίζει η μικρή και να την μαθαίνει και η μάνα μου μπας και γλιτώσω λίγο από τα πεθερικά με τα οποία η τελευταία συνάντηση δεν έληξε αίσια! Αύριο θα τους έχω εδώ να την κρατάνε μιας και έχουμε κι εμείς στο σχολείο παιδοψυχολόγο! (γρρρρρρ)

Τελικα το πετυχε η Φαιη το φαγακι που μας κολασε το μεσημερι? :)

Πηγα στο σχολειο του μικρου, το θεμα μας με τα κακα απ'οτι καταλαβα, και οπως το υποψιαζομουν, το χειριζομαι μαλλον τελειως λαθος, οποτε πρεπει να το παρω αλλιως..

Κατα τα αλλα ολα καλα, μου εκανε εντυπωση που μου ειπαν οτι το παιδι μου εχει απιστευτη φαντασια, μακαρι να εχει παντα, μεγαλο προσον το θεωρω (εγω απο φαντασια δυστυχως μηδεν)

Μπεμπα χαθηκες παλι, ελπιζω ολα καλα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά ήταν το φαγάκι της ευτυχώς για μένα που έπρεπε να πάρω αντιβίωση γιατί τα μαυρομάτικά μου τα τελείωσα τώρα που κοιμήθηκε η μικρή :lol: και όχι τιποτα άλλο όταν έφτασα εκεί είχα τρελό πονοκέφαλο και με κέρασε κι ενα mesulid... ε με άδειο στομάχι δεν έλεγε χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Ραβακι ζηλευωωωωωωω... Εγω ηθελα να κανω γενικο ρεκτιφιε στο μαλλι... Να περασω ριζα, να κουρεψω και λιγακι τις ακρες και να το ισιωσω... Αλλα πουυυυυυυυ.... Αμα πεσει το ματι σας σε καμμια προσφορα (εσεις οι ιντερνετικες που τα ψαχνετε) για ΟΛΙΚΗ αναδομηση :lol: σε κομμωτηριο κοντα στον Αγιο Δημητριο, για σφυρατεεεεε! :)

Κατα τα αλλα καλα....

Με προβληματιζει κατι που αφορα στο σταθμο της μικρης αλλα δεν ξερω τι να κανω....

Δεν εχω παραπονο απο το σταθμο, ειναι στα μετρα που ψαχναμε, οικογενειακος και φιλικος.. Εχει τμηματα απο 2 ετων μεχρι και Νηπιαγωγειο.. Στο προγραμμα τους περιλαμβανεται μουσικοκινητικη, καθε εβδομαδα ασχολουνται και με διαφορετικο θεμα (π.χ. τωρα κανουν για την κυρα-Σαρακοστη), η μικρη εχει μαθει να χειριζεται καλα τα χερακια της απο αποψη δαχτυλομπογιας/τεμπερας με πινελο και ψαλιδιου.. Γενικα δεν εχω τετοια παραπονα...

Απλα παρατηρουσα πως η μικρη γνωριζε πραγματα για κινουμενα σχεδια χωρις εμεις να την εχουμε φερει ποτε σε επαφη (οπτικη εννοω) με το συγκεκριμενο καρτουν (π.χ. εκανε σαν τρελη πριν καποιους μηνες να δει Μπομπ Σφουγγαρακη ενω εμεις δεν της ειχαμε δειξει ουτε σε φωτογραφια ποιος ειναι ο Μπομπ).. Και σε μια επισκεψη μου εκει, διαπιστωσα πως υπαρχει τηλεοραση στο χωρο ....... :( Μιλησα με τη δασκαλα της (καθως εχουμε φιλικη σχεση, θελει να βλεπει το παιδι κι εκτος σχολειου κλπ) και μου ειπε πως τους βαζουν -ΑΝ θα τους βαλουν- 2 φορες την εβδομαδα κι αυτο μετα το μεσημεριανο για μιση ωρα το πολυ.......

Δεν με πειραζει η τηλεοραση ως τηλεοραση -ετσι κι αλλιως και στο σπιτι βλεπει επεισοδια που της κατεβαζει ο πατερας της-.. Απλα ηθελα ο χωρος του σχολειου να μεινει μακρυα απο το χαζοκουτι... Και ειμαι αρκετα προβληματισμενη... :?

Τα προνηπια ποτε ξεκινανε; Εχουμε γεννηθει Φεβρουαριο του 2009... Ισως την αλλαξω, ΑΝ την αλλαξω εν τελει, αφου αλλο κουσουρι περαν αυτου δεν εχει ο σταθμος, ισα - ισα, στο προνηπιο.... Εσεις τι λετε;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου γνωμη μου ειναι αν εισαι ευχαριστημενη απο τον σταθμο να μην την αλλαξεις..να ζητησεις να μην βαζουν τηλεοραση στα παιδια ναι, να ρωτησεις αν ειναι συστημα του σταθμου δλδ γενικώς...μονο αν ηταν σε καθημερινη βαση θα με ενοχλουσε εμενα...

δυστυχως δεν μπορουμε να τα βρουμε ολα οσα ζηταμε :(

φαιη μου γνωμη μου ειναι αν εισαι ευχαριστημενη απο τον σταθμο να μην την αλλαξεις..να ζητησεις να μην βαζουν τηλεοραση στα παιδια ναι, να ρωτησεις αν ειναι συστημα του σταθμου δλδ γενικώς...μονο αν ηταν σε καθημερινη βαση θα με ενοχλουσε εμενα...

δυστυχως δεν μπορουμε να τα βρουμε ολα οσα ζηταμε :(

Το ξερω Ρηνιω μου και συμφωνω.....

Δεν εχω αλλο παραπονο η αληθεια ειναι και η μικρη με εκπλησσει με οσα μαθαινουν καθημερινα εκει (τα πεταει σε ανυποπτο χρονο)!

Η δασκαλα της ειπε 2 φορες την εβδομαδα το πολυ μιση ωρα...

Λες να μιλησω και με τη διευθυντρια; Αλλα πως να το θεσω;

Τελικα και στο καλυτερο να τα πας, σαν τη μανα και τον πατερα δεν θα βρεις πουθενα! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να μιλησεις εννοειται μην ντρεπεσαι! λεφτα δινουμε..αν το καναμε ολες οι μητερες και το ζητουσαμε ισως το εκοβαν εντελως...

προνηπιο θα παμε του χρονου εμεις, εσεις θα πατε το 2013...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...