Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μεταξάκι μου δεν υπάρχει πουθενά βοήθεια;γιαγιάδες, θείες, φίλες κάποιος ρε παιδί μου;;;Μακάρι ρε κορίτσια να είμασταν κοντά και μα τω Θεώ θα τα μάζευα όλα τα παιδιά και θα τα φύλαγα εγώ!!!

Σε καταλαβαίνω βρε κορίτσι....περαστικά σας μωρέ...τι να πω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεταξακι μια απο τα ιδια και η δικια μου..! να φανταστεις οτι φευγω 7.10 απο το σπιτι για να μην με δει ενω πιανω δουλεια στις 9! (καθεται και την ετοιμαζει ο μπαμπας και ρωτα πού ειμαι...)

σημερα ξυπνησε 6.30 την ωρα που ξυπναω και επεφτε κατω και με παρακαλαγε να μην παω στην δουλιτσα :(

Ω ρε γμτ δεν το παλεύω αυτό το κλάμα... με λιώνει ! Θέλω κι εγώ να κλαίω μαζί του !!! :(

Μεταξάκι μου δεν υπάρχει πουθενά βοήθεια;γιαγιάδες, θείες, φίλες κάποιος ρε παιδί μου;;;Μακάρι ρε κορίτσια να είμασταν κοντά και μα τω Θεώ θα τα μάζευα όλα τα παιδιά και θα τα φύλαγα εγώ!!!

Μαρίτα σου μιλάω ειλικρινά αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ

Μια μέρα εγώ, μια εσύ, μια όποια μπορεί …

Τι κρίμα που είμαστε μακριά …

Δηλ κιουλτάκι εγώ είμαι από τις τυχερές που τα μικρά δε κολλάνε?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Κανείς... η μάνα μου που, θεωρητικά, θα μπορούσε να κάτσει μαζί τους φυλάει τα παιδιά του αδερφού μου (Β + Ε Δημοτικού)... "Και αν κολλήσουν τα μεγάλα ???? Και πού να τα τρέχω που θα πρέπει να πάω να πάρω τα μεγάλα από το σχολείο και να τα πάω Αγγλικά ??? " αυτές είναι οι ατάκες που ξέρω πως θα ακούσω...

Η πεθερά μου, θεωρητικά, θα μπορούσε να τα κρατήσει εάν της τα πήγαινε πάνω ο άντρας μου (βλ. Μεταμόρφωση) αλλά , πρακτικά, φυλάει την γιαγιά -την μαμά της- άρααααα....

Έχω σκεφτεί 1.000.000 φορές να ψάξω να βρω μια κοπέλα - έναν άνθρωπο και τί θα της πω ???? "Μμμμμ ναι. Θα έρχεσαι όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά ????"

Κουλό δεν είναι ????

Ωραία δε θα ήταν μαραγκάκι; Τα παιδιά μας θα γνωριζόντουσαν και δεν θα είχαν πρόβλημα να κάτσουν σπίτι μου....αλλά....

Βρε χαζούλα εσένα ο μικρός δε πάει παιδικό....

Διαφημίσεις

Μαρίτα σου μιλάω ειλικρινά αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ

Μια μέρα εγώ, μια εσύ, μια όποια μπορεί …

Τι κρίμα που είμαστε μακριά …

Δηλ κιουλτάκι εγώ είμαι από τις τυχερές που τα μικρά δε κολλάνε?

παει και ο μικρος σχολειο? ε τοτε εχει γερο ανοσοποιητικο..δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια!

Συγνώμη αλλά τα παιδιά δε πάνε σχολείο;Τι εννοεί να τα κολλησει;Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα....δηλαδή ποιο ανάγκη έχουν τα μεγάλα από τα μικρά;

Να σου πω...θέλεις αύριο να έρθω να τα κρατήσω εγώ; Αλήθεια τώρα...τι ώρα φέυγεις για τη δουλειά σου;Θα κάτσουν μαζί μου όμως ;Αυτό είναι το πρόβλημα...

ρε κορες δεν γινονται αυτα τα πραγματα..

τα παιδια αμα δεν γνωριζουν δεν καθονται και ειδικα πολλές ωρες....

δλδ εμενα ούτε στον παπού της δεν θα καθοταν που δεν το βλεπει συχνα..ή εχεις μια κοπελα σταθερα ή τιποτα...

μεταξακι εγω το μονο που κανω οταν ειναι αρρωστη πολλες μερες ειναι οτι καθομαστε εναλλαξ με τον μπαμπα..δεν παιζει αυτο?

Εμένα ο μικρός κάθε μέρα που με βλέπει να βάζω μπουφάν λέει

- μαμά που πας ?

- στο φούρνο

- όχι στη δουλειά ε?

- όχι

- όχι μαμά μη φύγεις

μόλις λέω για δουλειά πετάγεται και λέει

όχι μαμά δουλειά , μπαμπάς δουλειά

έχει τύχη να κάνει να με δει 1,5 μέρα και όταν γύρισα δε ξεκόλλαγε από πάνω μου

Τρίτη μεσημέρι κοιμάται

Φεύγω για δουλειά [δεν έχει ξυπνήσει ακόμα] επιστρέφω στις2 , κοιμάται

Φεύγω Τετάρτη πρωί για δουλειά [ δεν έχει ξυπνήσει ] και επιστρέφω στις 7 30 το απόγευμα ..

Όταν φεύγω και με βλέπει σπαράζει στο κλάμα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Αν βλεπόμασταν συχνά όμως θα καθόντουσαν μια χαρά!Αλλά αυτές οι αποστάσεις ρε παιδί.....εγώ την έχω αφήσει σε μία ξαδέρφη μου για να πάμε σε μία κηδεία και έκατσε μια χαρά!

Διαφημίσεις

ισως αμα μεγαλωσουν και γνωριζουν τον αλλο καλυτερα...αλλα τωρα αν το παιδι σου εχει 38-38.5 κανει εμετους κλπ το αφηνεις σε εναν ξενο?? και με τι μυαλο πας στην δουλεια?

μονο σε πρωτο βαθμο συγγενή θα μπορουσα να το αφησω και αυτο παλι με αγχος...

Συγνώμη αλλά τα παιδιά δε πάνε σχολείο;Τι εννοεί να τα κολλησει;Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα....δηλαδή ποιο ανάγκη έχουν τα μεγάλα από τα μικρά;

Να σου πω...θέλεις αύριο να έρθω να τα κρατήσω εγώ; Αλήθεια τώρα...τι ώρα φέυγεις για τη δουλειά σου;Θα κάτσουν μαζί μου όμως ;Αυτό είναι το πρόβλημα...

Μαρίτα,

Πραγματικά... με στέλνεις τώρα !!!!

Τί να έρθεις εσύ ψυχή μου ???? Σ' ευχαριστώ πααααρα πολύ ! Δεν θα κάτσουν όμως με έναν άνθρωπο που τον βλέπουν 1η φορά εννοείται... πω πω δεν έχω λόγια !

ρε κορες δεν γινονται αυτα τα πραγματα..

τα παιδια αμα δεν γνωριζουν δεν καθονται και ειδικα πολλές ωρες....

δλδ εμενα ούτε στον παπού της δεν θα καθοταν που δεν το βλεπει συχνα..ή εχεις μια κοπελα σταθερα ή τιποτα...

μεταξακι εγω το μονο που κανω οταν ειναι αρρωστη πολλες μερες ειναι οτι καθομαστε εναλλαξ με τον μπαμπα..δεν παιζει αυτο?

:( Τί να παίξει ??? να μην πάει ο μπαμπάς μας στην δουλειά ? Κι άμα χάσει η Βενετιά βελόνι ???? άσε με τώρα Καλτ να μην αρχίσω τα Γαλλικά... μεσημεριάτικα... ζήτημα είναι στα 5 χρόνια να έχει λείψει 2 μέρες... μόνο το Σάββατο που πέρασε τον πήρα τηλ γιατί ο Νικόλας έκλαιγε σπαρακτικά και δεν μπορούσα να τον κάνω καλά με τπτ (ήθελε τον μπαμπά) ... κι έφυγε στις 12:00...

όλη κι όλη η εξυπηρέτηση που του κάνει είναι να έρθει νωρίς αν τύχει να έχουν εμβόλιο πχ που ξέρει ότι δεν γίνεται να τα πάω μόνη μου στον παιδίατρο...

Ο μικρός δε πάει παιδικό αλλά συναναστρέφεται με πολλά παιδάκια + ότι έχω το μεγάλο + ότι είναι συνέχεια [ μα συνέχεια ] έξω ,σε κλειστούς χώρους, όπου και να πάω , ακόμα και όταν βρέχει καταρρακτοδώς ,εκείνος και εγώ είμαστε παρών στο να διεκπεραιώσουμε άριστα την αποστολή μας !!!!

Και ο μεγάλος που πήγαινε παιδικό , δε μου κόλλαγε …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

δεν το αφήνεις βρε κιουλτάκι αλλά αν δε μπορεί να λείψει από τη δουλειά τι να κάνει; Για μένα να ζητήσεις τη βοήθεια της μητέρας σου...μου φαίνεται απίστευτο δηλαδή...

αλλά αυτήν την εποχή θα βρεις κάποια κοπέλα για όποτε τη χρείαζεσαι...και τα παιδιά σου θα τη μάθουν, και χαρτζιλίκι θα έχει η κοπέλα...

Μεταξάκι μου τόσο άχρηστη που νιώθω ένα χρόνο τώρα που κάθομαι, χάρη θα μου έκανες αν μπορούσα να σε βοηθήσω, θα ένιωθα χρήσιμη και σε κάτι!

Για αυτό κανονίστε να κάνουμε καμιά συνάντηση να με μάθουν τα παιδιά σας κυρίες μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...