Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε μπραβο βρε Ραβακι.... Να σκασει λιγο και το χειλακι μας!!

Ευχομαι να μακροημερευσει η συνεργασια και να σου αποδωσει καρπους! :D

Εγω μολις εβαλα στο φουρνο αυτο..: http://delicieuses.forumotion.net/t458-topic

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι μωρέ αλλά δεν είναι αυτό που εννοάμε μισθωτή. Συνεργασία είναι. Τεσπα, απ το τίποτα καλό και αυτό

Μπράβο βρε ραβάκι!!!Με το καλό η συνεργασία!!Καλά κέρδη εύχομαι!!

Ε αντε η μια συνεργασια να φερει την αλλη ραβ!

Φαιη με πεθανες με αυτο που εκανες, τρεχουν τα σαλια μου τωρα κι εχω μια πεινα...

Δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει, εμεις εχουμε αρχισει το συστημα της επιβραβευσης με αστερακια και μπορω να πω οτι πιανει αρκετα, δεν το περιμενα.

Προς το παρον εχουμε ενα προχειρο χαρτι στο σπιτι, αλλα τωρα θα του φτιαξω ενα πιο περιποιημενο με φωτογραφιες στο excell!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραβ καλή συνεργασία εύχομαι !!!

Φαίη μη στεναχωριέσαι όλοι κάποια στιγμή ερχόμαστε σε αυτή τη θέση ,δε μπορώ να φανταστώ ζευγάρι που να μην έχει προβληματάκια megere2.gif, όλα λύνονται με διάλογο ή μη , απλά θέλουν λίγο χρόνο t4605.gif

Όσο για το φαγητό είσαι τυχερή που όλοι η παρέα είναι σε ακτίνα χ χιλιομέτρων γιατί θα είχαμε στρωθεί κιόλας στο φαί !!!

mgchinois.gif

Μελίνα τέτοιο πίνακα έκανα στο μεγάλο τις μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών και ομολογώ ότι έπιασε. Για το μικρό δε το συζητώ ακόμα και ούτε νομίζω ότι θα έρθει ποτέ αυτή η στιγμή

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Μπράνο Rav για τη νέα συνεργασία ! Από το ολότελα ε ???? κάτι είναι κι αυτό ! Αντε κορίτσι και εις ανώτερα !

Φαίη μου,

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να τα βάλετε κάτω όλα εκείνα που σας απασχολούν και μπορεί να σας έχουν απομακρύνει και να το ... λύσετε χθες ! Και ναι, πολύ καλά θα κάνεις να μιλάς για ότι σε ενοχλεί στον οποιονδήποτε !

Για την παλίνδρομη οφείλω να ομολογήσω πως στεναχωρήθηκα, αλλά με τόσο άγχος τί τα θες ! Μικρή όμως είσαι εσύ , ακόμα εν έσκασε ο φρονιμίτης ! Δεν ανησυχώ !

Μαρκοπουλάκι,

Έχουμε πάει κι εμείς εκεί και περισσότερο την είχαμε βγάλει έξω στην αυλή παρά το γεγονός ότι είχε σκοτεινιάσει και ψιλοέκανε κρύο... τα παιδιά μου μάλλον φοβήθηκαν την μεγάλη κατασκευή ! Είναι περιποιημένος παιδότοπος πάντως !

Α ! Ξέχασα...

Μελίνα μου,

Εμείς δεν κάναμε το αντιγριπικό -γεγονός που έχω αρχίσει να μετανιώνω-...

και τα 2 με πυρετό χθες κι εγώ το βράδυ... και το πρωί πάλι το ίδιο σκηνικό...με κλάματα και οδυρμό μπήκε στο σχολικό... δεν ξέρω τί να κάνω, πραγματικά ...

Την φοβηθηκαν ε?? Λες να εχουν θεμα τα παιδακια? Τα μικρα θα πανε στον χωρο για μικρα με τα μεγαλυτερα λες να εχουμε θεμα? Καλα αν μας κανει καλο καιρο εξω θα ειμαστε κυριως νομιζω.

Φαιακι μην αφηνεις πραγματα να μαζευονται οτι δεν λυνεις το βρισκεις μπροστα σου, ειμαι σιγουρη οτι με κουβεντα ολα θα πανε καλα απλα μην απομακρυνεστε.

Ραυ μπραβο για την δουλεια και καλυτερα ευχομαι να ερθουν.

Διαφημίσεις

Την φοβηθηκαν ε?? Λες να εχουν θεμα τα παιδακια? Τα μικρα θα πανε στον χωρο για μικρα με τα μεγαλυτερα λες να εχουμε θεμα? Καλα αν μας κανει καλο καιρο εξω θα ειμαστε κυριως νομιζω.

....

Μπα δεν το πιστεύω, και τα δικά μου μάλλον είχαν αντιδράσει "αψυχολόγητα" ας πούμε γιατί σε άλλον παιδότοπο κατά πολύ μεγαλύτερο, στα Σπάτα, με τεράστιες κατασκευές λύσσαξαν !

:confused::confused::confused: εκεί ήταν η 1η φορά όμως που δεν είχα το κουράγιο να μπω μέσα μαζί τους... είχαμε πετύχει κι ένα πάρτυ με μεγαλύτερα παιδιά Δημοτικού... και... ήρθε κι έδεσε το γλυκό ! ;)

Μεταξακι πραγματικα σε θαυμαζω εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ φετος μανα κουραγιο πραγματικα και μπραβο σου που αντεχεις.

Τί να κάνω βρε Μαρκο μου ????

Κάθε πρωί με σκοτώνει αυτός ο διάλογος τύπου

Ν-Δεν θέλω πάω σχολείοοοοο

Εγω- Και πού θα κάτσεις Νικόλα μου ?

Ν-Εδώ !

Εγώ-Με ποιόν ???

Ν- Σπίτι, μαζί σου !

Εγώ-Δεν σου έχω εξηγήσει ότι η μαμά πρέπει να πάει στην δουλειά ???

Ν-Όχιιιι να μην πας ! Είναι κακοί , κακοί (αυτοί στην δουλειά εννοεί)...

και δώσ' του κλάμα κι έξω φωνή...

να με τρώνε οι τύψεις για εκείνα (που τα στέλνω άρρωστα) και για τα αλλα παιδάκια... για εμένα .... ότι δεν είμαι εκεί να τα προσέχω...

ειναι πολύ χάλια η ψυχολογία μου σήμερα ειδικά--πολύ πεσμένη...

έχω απογοητευθεί. Είχα πάρει βλέπεις άδεια την Παρασκευή που το παιδί είχε την γαστρεντερίτιδα και τί θα τους ξαναπώ στα καπάκια ???

Αν είναι και το απόγευμα με πυρετό θα μιλήσω οπωσδήποτε με την παιδίατρο...

μεταξακι μια απο τα ιδια και η δικια μου..! να φανταστεις οτι φευγω 7.10 απο το σπιτι για να μην με δει ενω πιανω δουλεια στις 9! (καθεται και την ετοιμαζει ο μπαμπας και ρωτα πού ειμαι...)

σημερα ξυπνησε 6.30 την ωρα που ξυπναω και επεφτε κατω και με παρακαλαγε να μην παω στην δουλιτσα :(

Να ρωτήσω κάτι τις μανούλες που τα παιδάκια τους αρρωσταίνουν συχνά ?

Μήπως στο σπίτι έχετε αρκετή θέρμανση ή ντύνετε αρκετά τα παιδάκια μέσα στο σπίτι?

Το λέω γιατί εμείς που δεν έχουμε θέρμανση δεν αρρωσταίνουμε παρά 1 φορά το χρόνο [άντε 2 το πολύ]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...