Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αχ ελατε μια μερα σπιτι να παιξουνε! πότε δεν δουλευει ο Μπιλυ?

Παρασκευή-Σαββατο-Κυριακη?

Σαββατοκυριακο θα δουλευει σιγουρα... Μαλλον Παρασκευη μας κοβω, θα σε παρω τηλ. να συνενοηθουμε! :D

Εμάς γιατί δε σκάνε τα χειλάκια μας?

Αυτά είναι τερτίπια κοριτσιών για να βάζουν τα καλλυντικά τους .

:lol::lol:

Φαιη και Ραβ, ηθελα να σας ρωτησω, το αντιγριππικο το ειχατε κανει?

Αυτη η ιωση με τον ψηλο πυρετο ξερετε αν εχει καμμια σχεση με γριππη?

Καταρχην το αντιγριππικο οχι, δεν το εχουμε κανει εμεις... Αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε και παραδειγμα για τους εμβολιασμους καθως με τη μηνιγγιτιδα που περασε η μικρη τοτε, αλλα εμβολια μεινανε πισω και αλλα τα καναμε με διαφορετικη σειρα.. Θυμαμαι πως το MMR π.χ. το καναμε στους 14 μηνες ενω συνηθως ειναι για αργοτερα και αργοτερα καναμε καποια αλλα που ηταν να τα κανει νωριτερα... Αστα, μεγαλο μπερδεμα...

Τωρα για την ιωση, και στο Παιδων (στα καταστατικα τους δηλ.) που πηγαμε να την κοιταξουν την αποκαλεσαν γριππη αλλα και ο παιδιατρος μας δια του λογου την ειπε ετσι... Δεν κοιταξα πανω στην τρελα μου να το αναλυσω αλλα στο χαρτι απο το νοσοκομειο γραφει γριππη / υψηλος πυρετος (στην αιτια εισαγωγης αλλα εμεις υπογραψαμε και δεν νοσηλευτηκαμε εν τελει).

Ενυδατικη εμεις βαζουμε καθε βραδυ της frezyderm.. Ο παιδιατρος μας γενικα ειναι φειδωλος σε αυτα, δεν μας πολυαφηνει.. Μεχρι και αντιηλιακο το καλοκαιρι μας συστηνει της fissan.. Βεβαια εγω κατεληξα περυσι σε ενα της avene και οταν τελειωσε πηραμε της la roche possay... Επισης πολυ καλη ενυδατικη ειναι της frezyderm το liquid talc.... Μιλαμε η καλυτερη μας ever, μυριζει υπεροχα κιολας!

Α! Και να μην ξεχασω........ Η μικρη ζηταει αδερφακι........ :rolleyes:

Μου το πεταξε πρωτη φορα την Κυριακη στο Αττικο... Ηταν μια μαμα με ενα μωρακι στο μαρσιπο και μου λεει "μαμα θελω κι εγω μωρο εδω" (κι εδειχνε εκει που ειχε κρεμασει το μαρσιπο η κοπελα).. Της λεω να σου παρω μωρακι να το βαζεις εκει; Και μου απαντα "οχι, εσυ να κανεις μωακι να το βαζεις εκει" :shock:

Κι εχθες στον παιδιατρο ηταν ενα μικρο κοριτσακι και λεει στον πατερα της θελω κι εγω μωρακι... Τη ρωταει ο Β αν θελει να της παρουμε μια κουκλα και του απαντα "ΟΧΙ! Εσυ και η μαμα να κανετε μωακι να παιζουμε" :roll:

Και τις δυο φορες το αφησα να πεσει κατω... Δεν εξηγησα/αναλυσα τιποτα... Και τι να της εξηγησω; Για τα οικονομικα; Για τη "φαση" που περναμε με τον πατερα της; ΤΙ;

Βοηθεια μας ........ :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ πες μου τετοια Φαιη να περιμενω να ακουσω και εγω καμια ατακα???

Εμεις περασαμε πραγματικα σουπερ χθες δεν εχει ξαναπερασει τοσο ωραια σε παιδοτοπο και οι κοπελες του παιδοτοπου ηταν φοβερες με τα παιδια. Αραξα και ηπια και καφεδακι και λυσσαξε ο Μαριος να παιζει. Θα παρω τιμη για παρτυ σιγουρα απο οτι μου ειπαν πιο λιγα θα μου βγει απο αυτα που θα χαλαγαμε σπιτι σιγουρα. Μακαρι να κανει καλο καιρο να το κανουμε στον κηπο ειναι μετα το Πασχα.

Εμάς το λέει εδώ και καιρό μιας και είχαμε αρκετές εγκυούλες κοντά μας! Η πλάκα είναι ότι πριν κανά μήνα φούσκωσε τη κοιλιά της και μου λέει:κοίτα μαμά θα κάνω ένα μωρό...όταν μεγαλώσω θα το βγάλω!!!

Και όταν μαζεύαμε τη κούνια με μεγάλη περιέργια μας ρώτησε:που θα τη πας μπαμπά τη κούνια;και που θα κοιμάται το μωρό;;;;

Αχχχχχ!!!

Φαιάκι μας ανησυχείς βρε κορίτσι;;Τι φάση περνάτε; Αυτό που μας έλεγες με το ''σιδέρωμα'' ή έγινε τίποτα βρε μικρούλα;Μας τρομάζεις...

Θηβών με βολεύει και εμένα κορίτσια για τη συνάντηση!!!χαχαχα

Αν και τώρα που φτιάχνει ο καιρός βουρ για εξοχέςςςς!!

Αερικάκι που είσαι;;

Μελ εγώ αν σου πω πως δε θυμάμαι... Δε νομίζω να κάναμε αντιγριπικό πάντως...

Την Κυριακή βρεθήκαμε με έναν συμμαθητή της μικρής, του οποίου ο μπαμπάς κάνει την ειδικότητά του στο νοσοκομείο. Μας είπε λοιπόν, πως όσοι πήγαν αυτές τις μέρες νοσοκομείο με αυτή την ίωση, οι εξετάσεις έδειξαν Η1Ν1 με ολίγον εξασθενημένη σύνθεση.

Άρα ιός γρίπης είναι, δεν είναι απλή ίωση. Γι αυτό ηταν και είναι επιδημία.

Φαίη η δικιά μου θέλει μωρό αλλά όχι αληθινό γιατί τα φοβάται λέει αχαχαχχαχαχαχαχαα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Δουλευει το Αερικακι. Και εγω προτιμω τις εξοχες αλλα αφου εχει χωρο εξω μας κανει και αυτο νομιζω.

Δε μπόρεσα να δω τις φωτό γιατί μου μου κολλάει αλλά αφού εχει εξωτερικό χώρο φυσικά και μια χαρά μας κάνει!

Ειδικά αν είναι να δω και το μαραγκάκι και το μεταξάκι!!

Αντιγριπικό εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ και ούτε πιστεύω ότι θα της κάνω ποτέ...

Ωχ πες μου τετοια Φαιη να περιμενω να ακουσω και εγω καμια ατακα???

Ετοιμασου κι εσυ σιγα - σιγα :lol:

Φαιάκι μας ανησυχείς βρε κορίτσι;;Τι φάση περνάτε; Αυτό που μας έλεγες με το ''σιδέρωμα'' ή έγινε τίποτα βρε μικρούλα;Μας τρομάζεις...

Κοιτα δεν θελω να πω πολλα απο εδω (μας διαβαζουν μεχρι και οι εξωγηινοι ρε φιλε :lol:) αλλα γενικα περναμε μια κριση να την πω; Παιζει ρολο που κλεινουμε φετος 7ετια; Δεν ξερω.......

Περασαμε πολλα μανικια απο τον Νοεμβρη κι επειτα... Εκανε ΧΟΝΤΡΗ πατατα με τα λεφτα του σπιτιου ο Β την οποια και μου την εκρυψε αλλα επειδη ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου η καλη μου πεθερα φροντισε να το μαθω........ Την ιδια περιοδο εγω περασα και μια παλινδρομη (δεν το ειχα γραψει, τοτε δεν εμπαινα και πολυ), ηρθε κι εδεσε το γλυκο...

Μετα μας πεσανε μαζεμενα η μετακομιση, το τρακαρισμα, η διασειση της μικρης και εκεινη τη δεδομενη φαση δεν γινοταν να αντιδρασουμε/ξεσπασουμε... Επρεπε να παλεψουμε για να ανταποκριθουμε.... Οποτε ΙΣΩΣ μας βγαινει τωρα αυτη η ενταση.... :roll:

Δεν ξερω κορες... Μακαρι να μας βγει σε καλο.. Αλλα εγω απο τη μερια του, λαμβανω αδιαφορια.. ΠΛΗΡΗ αδιαφορια (σε ο,τι αφορα εμενα)... Καθε μας συζητηση καταληγει ειτε σε τσακωμο ειτε στο να μου λεει πως "εχω δικιο"....... Και τι να το κανω ρε φιλε το δικιο;; Να το φαω ή να κοιμηθω μαζι του; :rolleyes:

Απο την αλλη τον σωζει το γεγονος πως ειναι ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ πατερας..... Αλλα δεν μπορεις να λες σε εναν ανθρωπο "καμμια μερα θα πεθανω και το μονο που θα σε νοιαξει ειναι να βρεις καποιον να φυλαξει το παιδι γιατι στις 11 φευγεις για δουλεια" και αντι να τον ταρακουνησει αυτο, να λαμβανεις για απαντηση την απολυτη σιωπη .....................

Πραγματικα θα ηθελα να σας πω κι αλλα, αλλα κωλυομαι απο εδω! :)

gM4vp2.png

καλημερα! να σας πω να γελασετε...

ο μικρος μου εχει κολημα με τον λυκο κ τα 3 γουρουνακια το λεμε-βλεπουμε αρκετες φορες την ημερα κ η τουρτα μας αυτο ειχε επανω. ομως πολλες φορες ξυπναει κ λεει ο λυκος μαμα νατος εκει στην πορτα η΄παραμιλαει κ κανει την φωνη του λυκου, σηκωνεται καθιστος κ φυσαει φου φου!

προχθες το βραδυ τον καταλαβαινω που σηκωθηκε καθιστος στο κρεβατι (κοιμαται αναμεσα μας...) τι επαθες μωρο μου? τον ρωταω. μαμα ακου ακου μου λεει με γουρλωμενα τα ματακια του, ηθε ο λυκος κ κανει γρουου!!!

ο λυκος ηταν ο αντρας μου που ροχαλιζε.... (σπανιως ροχαλιζει) κ νομιζε πως ηταν ο λυκος!

Ρωτησα για το αντιγριππικο γιατι μια γνωστη που δουλευει στο παιδων μου ελεγε οτι οσα παιδακια εχουν κανει το εμβολιο δεν κινδυνευουν απο αυτην την βαρια ιωση και ηθελα να δω αν οντως ισχυει ή ειναι μουφα.

Φαιη αυτο που εγραψες 'να λαμβανεις για απαντηση την απολυτη σιωπη ', πώς το ξερω, πώς το ξερω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Φαιάκι αφού υπάρχει η μητέρα σου που μπορεί να κρατήσει τη μικρή, γιατί δεν την αφήνεις κάποιο βράδυ να βρεθείτε οι δυο σας, να πάτε για φαγητό, να συζητήσετε, να έρθετε κοντά βρε παιδί μου και να προσπαθήσετε να τα βγάλετε από μέσα σας;

Όλοι περίεργα είναι αυτές τις μέρες....είναι που σας έπεσαν και πολλά, είναι και τα οικονομικά στη μέση για όλους δηλαδή και μπορεί να έχει κλειστεί στον ευατό του....

δε ξέρω....στεναχωριέμαι με αυτά....αν δε τα βγάλετε από μέσα σας θα σας τρώνε, έτσι νομίζω εγώ.

Λυπαμαι πολύ για την παλίνδρομη:(!

Διαφημίσεις

καλημερα! να σας πω να γελασετε...

ο μικρος μου εχει κολημα με τον λυκο κ τα 3 γουρουνακια το λεμε-βλεπουμε αρκετες φορες την ημερα κ η τουρτα μας αυτο ειχε επανω. ομως πολλες φορες ξυπναει κ λεει ο λυκος μαμα νατος εκει στην πορτα η΄παραμιλαει κ κανει την φωνη του λυκου, σηκωνεται καθιστος κ φυσαει φου φου!

προχθες το βραδυ τον καταλαβαινω που σηκωθηκε καθιστος στο κρεβατι (κοιμαται αναμεσα μας...) τι επαθες μωρο μου? τον ρωταω. μαμα ακου ακου μου λεει με γουρλωμενα τα ματακια του, ηθε ο λυκος κ κανει γρουου!!!

ο λυκος ηταν ο αντρας μου που ροχαλιζε.... (σπανιως ροχαλιζει) κ νομιζε πως ηταν ο λυκος!

Ολα τα λεφτα το μικρακι! :D

Φαιη αυτο που εγραψες 'να λαμβανεις για απαντηση την απολυτη σιωπη ', πώς το ξερω, πώς το ξερω...!

:(

Βρε Φαιάκι αφού υπάρχει η μητέρα σου που μπορεί να κρατήσει τη μικρή, γιατί δεν την αφήνεις κάποιο βράδυ να βρεθείτε οι δυο σας, να πάτε για φαγητό, να συζητήσετε, να έρθετε κοντά βρε παιδί μου και να προσπαθήσετε να τα βγάλετε από μέσα σας;

Όλοι περίεργα είναι αυτές τις μέρες....είναι που σας έπεσαν και πολλά, είναι και τα οικονομικά στη μέση για όλους δηλαδή και μπορεί να έχει κλειστεί στον ευατό του....

δε ξέρω....στεναχωριέμαι με αυτά....αν δε τα βγάλετε από μέσα σας θα σας τρώνε, έτσι νομίζω εγώ.

Λυπαμαι πολύ για την παλίνδρομη:(!

Ειναι περιεργη η φαση με τη μανα μου Μαριτακι... Η γυναικα ειναι διπλα μας και μας βοηθαει με τα λεφτα ΠΟΛΥ (υπερβολικα ΠΟΛΥ μπορω να πω), αλλα ως εκει....... Ευθυνοφοβη στο φουλ, σκεψου οταν με εκανε εμενα, με αφησε στους παππουδογιαγιαδες και με μεγαλωσαν... Εχει ηδη δηλωσει τη θεση της (πως ειναι εδω για ο,τι χρειαστουμε στο χρηματοοικονομικο μερος αλλα ως εκει)........ Και μου αρκει, ετσι κι αλλιως ειναι και δικο μου απωθημενο επειδη ημουν "παρατημενο", δεν γουσταρω να αφηνω τη μικρη σε αλλον περαν του πατερα της εστω και για εναν καφε...

Αλλα γενικα, δεν υπαρχει τετοια διευκολυνση.. Και η ψυχιατρος αυτο μου ειχε πει την τελευταια φορα που πηγα... Να μιλησω σε ΟΠΟΙΟΝ νιωθω πως με εχει πικρανει γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι ηφαιστειο σε υφεση που δεν αργει να κανει εκρηξη (πιστευω το εχετε καταλαβει αυτο, την τελευταια φορα πηραν τα σκαγια το κιουλτακι για το θεμα ωτιτιδας - κολυμβητηριου :lol:)..........

Δεν ξερω...... Θα δειξει......

gM4vp2.png

Α συγνώμη Φαίη μου, δεν τα ήξερα αυτά, νόμιζα ότι σε βοηθάει και με τη μικρή, δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση....απλά προσπάθησε να τα βγάλεις από μέσα σου κορίτσι και να τα λύσετε πριν γίνουν οι διαφορες αγεφύρωτες. Όλα λύνονται αν υπάρχει διάθεση και αγάπη!

Και φυσικά αν υπάρχει και ένα όμορφο αγγελούδι!!!

Anyway θετική σκέψη σου στέλνω και πολλές αγκαλιές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...