Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περασα πριν κανενα 2ωρο, ερχομενη στο σπιτι της μανας μου. Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου ηταν Χριστινακι.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω εγώ που έγινα Αρτέμης Μάτσας;

Στο metro mall. Δεν έχω τίποτα με τα μηχανάκια και οδηγούσα μηχανάκι από τα 13 έως τα 32 μου. Όμως αυτό που γίνεται στο Metro Mall με τα μηχανάκια που παρκάρουν μπροστά στο ασανσέρ και σε όοοοοοοοοοοοοοοολο το πεζοδρόμιο να μην μπορεί να βγει καροτσάκι με παιδί ή αναπήρου... μου τη δίνει!

Δύο φορές πήρα την αστυνομία τηλέφωνο! και τις δύο φορές όταν φύγαμε υπήρχαν κλήσεις πάνω στα μηχανάκια... και αν ξαναπάω και τα βρω πάλι εκεί πάλι θα πάρω τηλέφωνο! Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα που το parking είναι δωρεάν αυτή τη στιγμή!

μάλλον δεν το ξερουν.....

Τηλέφωνο girls! Τηλέφωνο το 100 και σε 15 λεπτά έχουν τις κλήσεις τους! Κάποτε θα το εμπεδώσουν και θα εισπράξει και το κράτος μπας και γλιτώσουν οι μισθοί μας :lol:

Ο λόγος που αντιδρούν άμεσα είναι γιατί είναι μονίμως εκεί τα μπατσικά (σορρι φαίη).

Τηλέφωνο girls! Τηλέφωνο το 100 και σε 15 λεπτά έχουν τις κλήσεις τους! Κάποτε θα το εμπεδώσουν και θα εισπράξει και το κράτος μπας και γλιτώσουν οι μισθοί μας :lol:

Ο λόγος που αντιδρούν άμεσα είναι γιατί είναι μονίμως εκεί τα μπατσικά (σορρι φαίη).

προτιμώ να μην μπορώ να παρκάρω, παρά να καταδώσω σε μπάτσο...

σορρι (δισ) φαίη...

Τι ζητατε συγγνωμη καλε?

Ο καθενας εχει την αποψη του!

Συγγνωμη να ζητουσατε αν λεγατε για το δικο μου "οργανο" :mrgreen:

Σημερα στο δικαστηριο να δειτε τι γινοτανε! :lol:

Αμα δε μπορεις να συγκρατησεις τα νευρα σου, μπλεκεις με το τιποτα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τι δικαστηριο ειχες? αν επιτρεπεται και αν θες να πεις!!!

εμας δε μπορεις να κανεις κατι, ειναι ο μαλακας που, θα φυγει το ενα αμαξι, θα βαλει μηχανακι, θα ερθει η χοντρη? θα κουνησει το μηχανακι θα της βαλει το αμαξι! περπατα μαλακα εσυ με τσαντες και παιδια!!!

τι δικαστηριο ειχες? αν επιτρεπεται και αν θες να πεις!!!

Εχω ενα σπιτι στον Αγιο Δημητριο στο οποιο εχω την ψιλη κυριοτητα και την επικαρπια την εχει η μαμα μου. Αυτο το σπιτι λοιπον για προσωπικους λογους (βλεπε χρεη συζυγου και διαφορα "μεγαλεπηβολα" σχεδια :rolleyes:) αποφασισαμε να το βαλουμε προς πωληση. Εκει πριν εμενα εγω -βασικα ηταν το σπιτι που μεγαλωσε η μανα μου, εγω, η αδερφη μου αλλα επειδη περνωντας τα χρονια εβγαζε συνεχεια φθορες και -ευτυχως- "πιανει" ως οικοπεδο (το σπιτι ειναι μονοκατοικια). Φυγαμε λοιπον το Πασχα που μας περασε για να ειναι αμμεσα διαθεσιμο σε οποιον αγοραστη το ηθελε αμμεσα (:rolleyes::rolleyes:). Σε ευτο το σπιτι λοιπον, το οποιο φαινεται πως ειναι εγκαταλειμενο, μπηκαν 2 Αφγανοι και ζουσαν κανονικα μεσα. Οταν το πηραμε πρεφα, καλεσαμε αστυνομια, εγινε η συλληψη (τωρα σου παρουσιαζω τη light εκδοχη, αν θες να δεις και τη "hardcore" :lol: κανε μια ανασκοπηση μερικες σελιδες πισω) καταθεσαμε μηνυση και σημερα εκδικαζοταν η υποθεση.

εμας δε μπορεις να κανεις κατι, ειναι ο μαλακας που, θα φυγει το ενα αμαξι, θα βαλει μηχανακι, θα ερθει η χοντρη? θα κουνησει το μηχανακι θα της βαλει το αμαξι! περπατα μαλακα εσυ με τσαντες και παιδια!!!

Αν και ανηκω κι εγω στην ευπαθη ομαδα :lol::lol: ομολογω πως εσκασα στα γελια με τον τροπο σου!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μα οταν γυρναει 6 το πρωι απο δουλεια αυτη και αυτος τρεχει να κουνησει μηχανακια και αυτοκινητα μη χασει τις θεσεις τι να πω...κακος ανθρωπος και κακο ψοφο ναχει...σιχτηρ....αγαπημενη γειτονια!!!!

φαιη ενας αστυνομικος μπορει να ανακαλυψει καποιον που μενει? ΑΦμ και ΔΟΥ???/ ειναι ευκολο???? μια εχει φεσωσει μια φιλη μου!

Αν εχεις τα στοιχεια του, (ονοματεπωνυμο), μπορουν -συνηθως- ευκολα να τους βρουν. Αυτο βεβαια ισχυει για καποιον που εχει σταθερη διευθυνση. Επισης ξερω πως μπορυν να βρουν διευθυνση απο τον αριθμο κυκλοφοριας.

Αλλα εξαρταται απο την "ειδικοτητα" του αστυνομικου αν μπορει να στον βρει. Π.χ. αν ρωτησεις τα ΜΑΤ, οχι, δεν μπορουν.. Συνηθως αυτα τα βρισκουν στο αστυνομικο τμημα, στο τμημα της ασφαλειας. Αλλα και παλι δεν ξερω αν δινουν τοσο ευκολα τα στοιχεια του καθε πολιτη σε οποιον προφασιζεται το οτιδηποτε. Σου μιλαω σε περιπτωση που εχεις "δοντι", πως μπορεις να τον/την βρεις!

gM4vp2.png

οχι φαιη!!!!! εσυ ΔΕΝ εισαι χοντρη χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλα, μην παιρνεις και ορκο!!!

:lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Ασχετο εντελως: Το παρακατω τραγουδι μου θυμιζει την ημερα που πηγα να γεννησω! Ξημερωματα Παρασκευης 20/02/2009, μπηκα στο αυτοκινητο τρεμωντας απο το κρυο.. Στο δρομο προς το μαιευτηριο χτυπαει μηνυμα στο κινητο. Το ανοιγω και διαβαζω: "Αγαπη μου να ξερεις πως εισαι ο,τι πιο σημαντικο εχω κανει μεχρι σημερα! Σε αγαπω πολυ και θα σου κρατω το χερι με τη σκεψη μου! Σε λατρευω αγγελε μου! Η μαμα σου.." Ανοιγω το ραδιοφωνο βουρκωμενη και πεφτω πανω σε αυτο:

Μετα εκλαιγα με λυγμους....

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...