Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ραβάκι μια χαρά είναι το 9:30 ειδικά αν κοιμάται το μεσημέρι...και εμείς μέχρι τις 10 είμαστε στο κρεβάτι μας. Και όταν κοιμάται το μεσημέρι μέχρι τις 5 τη ξυπνάω γιατί μετά το βράδυ τρέχουμε και δε φτάνουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιουλτάκι την άλλη φορά θα το κανονίσουμε!Δε πάμε και πολύ συχνά μη νομίζεις....

Μελίνα για το χρυσοφεγγαράκι δε λέγαμε τη προηγούμενη βδομάδα; Βρήκα εκπτωτικά με 6 ευρώ το άτομο από το Μουστάκα...

την αλλη φορα θα ερθετε αποκλειστικα σε μας..ναι??????

και γω θελω θεατροοοοοοοοοοοοοοοοοο

Λεπον, σήμερις έχω ραντεβού για δουλειά και μιας και μόνο εσείς το ξέρετε θέλω τη θετική σας ενέργεια...

καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααααααα

Τώρα που ανοίγει ο καιρός θα κανονίσουμε να έρθουμε αποκλειστικά σε εσάς οκ;;;

Ρε γατούλα τώρα είδα το στίκερ για τη Κρήτη και πέθανα στα γέλια!!!χαχαχα !Δε παίζεσαι ρε κορίτσι!!!

Πήγα στα μπένετον που είχε -70% και πήρα ένα τζην παντελόνι,ένα Τ-σιρτ για μένα απλό καλοκαιρινό και 3 καλοκαιρινές μπλούζες για τον Τ. μόνο 35 ευρώ...αρχικό σύνολο 119 ευρώ. Πάνε καλά;;;;Για την αρχική εννοώ;

Κρίμα που δε πρόλαβα περισσότερα κομμάτια....

Γυρισε το σουργελακι απο το σχολειο.... πακετακι με μια μεγαλη σακουλα απο το jumbo.. Της εκανε δωρο ενας συμμαθητης της που ηταν αρρωστος και δεν μπορεσε να ερθει στο παρτυ μας..

Το ανοιξαμε και ........ η κουζινα της barbie διακοσμει το σαλονι μας αφου στο δωματιο της εχει αλλες ΔΥΟ κουζινουλες..... (για ονομα!).... Πρεπει ενα πρωινο που θα παει στο σχολειο να κατσω να κανω εκκαθαριση στα παιχνιδια της.. Ενα θεορατο δωματιο που το εχουν καλυψει τα παιχνιδια, δεν παλευεται αυτο το πραγμα........

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Βρε καλώς τες !

Έχετ γράψει πολλά και δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα !

Ο Νικόλας δείχνει καλύτερα - ή μάλλον "έδειχνε" μέχρι το πρωί που φύγανε για τον σταθμό κι εκείνη την ώρα μου φάνηκε κάπως ζεστός.. τεσπα, μπορεί να ήταν κι από τον ύπνο (λέμε τώρα)...

την Πέμπτη, έφαγε τρελό πακέτο το παιδί με εμετούς και πονοκέφαλο... ήταν σαν κοτόπουλο ! Την Παρασκευή δεν ήρθα γραφείο (η ..."βοήθεια" :cool:που λέγαμε βρε !!!! από παντού, ξεχειλίζει ένα πράγμα...) κάθισα μαζί του - δεν έκανε εμετό αλλά πυρετό ανά 3ωρο/4ωρο περίπου στο 38,3...

η μικρή χθες το βράδυ ήταν καπως ζεστή... από όρεξη καλά και τα 2 ...

τί συμπέρασμα βγάλατε ???? γιατί εγώ.. δεν έχω βγάλει μέχρι στιγμής !

Με έχει ρίξει πολύ όλο αυτό το πρωϊνό μουρμουρητό κάθε μέρα

"Μην πας στη δουλειά ! Να κάτσεις σπίτι - μαζί μου! Δεν θέλω να πάω σχολείοοοοοο ....":(

Τελικα ηταν Θηβων 437 στο υψος του Αιγαλεου και ειναι ο καλυτερος παιδοτοπος που εχουμε παει ποτε ξετρελαθηκε ο Μαριος ηταν και καθημερινη και περασαμε σουπερ πραγματικα. Εχει εξωτερικο κηπο φτιαγμενο για παιδια με ταπητα και σπιτακια και βρηκα μαλλον που θα κανω τα γενεθλια του που εψαχνα εξωτερικο χωρο.και καλες τιμες για παρτυ.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...