Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πήγαμε αττικό... γυρίσαμε, έφυγε ο μπαμπάς μας για τη μετακόμιση, φάγαμε (βγάζοντας την πίστη της μαμάς) και τώρα κοιμάται... 5.00 θα την ξυπνήσω γιατί δεν θα κοιμάται το βράδυ!

Οντως πολυ ωραια μερα σημερα!

Εμεις πηγαμε θεατρακι με τους συμμαθητες μας και τωρα ετοιμαζομαστε για την απογευματινη! Εννοειται δεν κοιμηθηκε, ελπιζω να μην κοιμηθει κατα τη διαρκεια της παραστασης, ευτυχως ειναι κοντα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως δεν της είπες "ΑΙ μαρή που μου θες και Φλοίσβο"? αχαχαχαχαχαχα

Κόρες σκέφτομαι σοβαρά να γίνω νονά. Πριν το προτείνω όμως θέλω να κάνω έρευνα αγοράς να δω αν θα τα καταφέρω οικονομικά. Αν έγινε κάποια πρόσφατα νονά ή έχει πάρει το αυτί της κάτι (Age, access, Ευααααααααααααααα) σφυράτε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

βρε ειρηνη που την πετυχες την κουνιαδα?

λιωσαμε στο φλοισβο ..ποδια πεθανανε, φυγαμε 11 και γυρισαμε 5.30, εννοειται δε τα κοιμισα, τρελλη ειμαι? και μπανιο καναμε και κρεμα και φαι ...μωρε 9 θα ροχαλιζουνε!

Μαριτακι να τα εκατοστησεις!!!!

Εμεις σημερα ξεκινινησαμε για βολτα και μειναμε αμανατι στον δρομο απο μπαταρια αυτοκινητου χαχαχα. Δεν μας ηθελε σημερα.

Αυτη η παιδικη χαρα ειναι επικινδυνη για τετοιες συναντησεις χαχαχχα. Συναντας πολλους γνωστους. Δεν μιλησατε να φανταστω?

Διαφημίσεις

Μαριτακι να τα εκατοστησεις!!!!

Εμεις σημερα ξεκινινησαμε για βολτα και μειναμε αμανατι στον δρομο απο μπαταρια αυτοκινητου χαχαχα. Δεν μας ηθελε σημερα.

Αυτη η παιδικη χαρα ειναι επικινδυνη για τετοιες συναντησεις χαχαχχα. Συναντας πολλους γνωστους. Δεν μιλησατε να φανταστω?

πώς πως μου ειπε μαλιστα οτι μου μοιαζει η μικρη!!

Ρε σκατούλες μου, με συγκινήσατε σήμερα!!!Τα περισσότερα μηνύματα στο φέις για ευχές ήταν από εσάς!!! Τελικά έχουμε γίνει μια ωραία παρέα!!!Σας ευχαριστώ πολύ!

Εμείς σήμερα τη βγάλαμε στη γειτονιά της Κιουλτ!!Ποδηλατάδα στο Γιαμπανάκι (πως σκ@$@ λέγεται αυτό...), φαί και παιχνίδι στο σπίτι του κουνιάδου μου με τις ξαδέρφες της! Μια χαρά ήταν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...