Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω δε θυμομουν πως εισαι ψαρακι Μαριτα.. Εχω δυο κολλητες ψαρια, η μια μαλιστα εχει ιδια μερα με σενα γενεθλια! Λοιπον εχω ενα περιεργο θεμα με τις γυναικες ψαρια, ή που θα τις λατρευω ή που δεν θα τις αντεχω με τιποτα! Και Εσυ σιγουρα δεν ανηκεις στη δευτερη κατηγορια! :)

!

εγω τι να πω για τα ψαρακια..σκορπιος με ιχθυς ειναι ο τελειος συνδυασμος...

ο πρωτος μου ερωτας (με τον οποιο ειμαστε ακομη φίλοι) ειναι γεννημενος 4 Μαρτίου !!!

Χαίρομαι!!!:P:p

Καλά παιδιά είμαστε τα ψαράκια Μαρτίου αλλά λίγο κλειστοί οι άτιμοι...για να μας ανοίξεις θέλεις κατσαβίδι!χαχαχα

Και εμένα μου αρέσει η ημερομηνία μου!!!:lol:

εγω τι να πω για τα ψαρακια..σκορπιος με ιχθυς ειναι ο τελειος συνδυασμος...

ο πρωτος μου ερωτας (με τον οποιο ειμαστε ακομη φίλοι) ειναι γεννημενος 4 Μαρτίου !!!

Πού να δεις Καρκίνος με Σκορπιό!

Ααααχ!!!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και το Μαριω μου ψαρακι Φεβρουαριου... με ωροσκοπο διδυμο! :D

Δεν ξερω παιδες.. Εγω ως γνησιο Ζυγακι με ωροσκοπο Παρθενο που με προσγειωνει πολυ ανωμαλα, μου τη δινει αυτη η υπερ-ευαισθησια των ψαριων και η ταση για απομονωση.. Με κανει και ψαχνομαι! :lol: Αλλα οφειλω να αναγνωρισω πως ειναι πολυ καλοψυχα, φιλοτιμα και αγαπησιαρικα πλασματα!!

Εμας γυρισε απο το σχολειο σημερα και ειχε ηδη Μαρτη στο χερακι της!!! Περασε πολυ ομορφα αλλα μετρησε και το γεγονος πως της ειχαν λειψει οι φιλες της (ειχε να παει απο την περασμενη Πεμπτη).. ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και εγώ αν διάλεγα ζώδιο για το παιδί μου δε θα ήθελα να είναι ψαράκι! Σα ζώδιο μου αρέσει πολύ το λιοντάρι και ας είναι εγωιστές...τουλάχιστον είναι δυνατοί και δε βγαίνουν χαμένοι από τη ζωή τους όπως εμείς οι ψυχοπονιάρηδες!!!

Αλλά το ζώδιο μας επειδή είναι και διπλό δύσκολα βρίσκεις ίδια χαρακτηριστικά μεταξύ μας...όσα ψαράκια ξέρω Φεβρουαρίου είναι πολύ πιο σκληρά απο του Μαρτίου...ευαίσθητα δε θα τα έλεγα, τουλάχιστον αυτά που ξέρω εγώ....μάλλον προς Σκορπιό κάνουν!!!Χωρίς παρεξήγηση Κιουλτάκι μου ε;;;

Απλά τα λένε έξω από τα δόντια (χαρακτηριστικό των Σκορπιών) και χωρίς τακτ...ενώ εμείς τα κρατάμε, τα κρατάμε θα κάνουμε μπαμ στο τέλος!

Αλήθεια ο σκορπιός άντρας είναι τόσο καλός όσο λένε;:P

Και εγώ αν διάλεγα ζώδιο για το παιδί μου δε θα ήθελα να είναι ψαράκι! Σα ζώδιο μου αρέσει πολύ το λιοντάρι και ας είναι εγωιστές...τουλάχιστον είναι δυνατοί και δε βγαίνουν χαμένοι από τη ζωή τους όπως εμείς οι ψυχοπονιάρηδες!!!

Παντως ο αντρας μου που ειναι λιονταρι, δυνατος ειναι, αγωνιστης ειναι, αλλα εγωιστη δεν τον λες με τιποτα!

Αλλά το ζώδιο μας επειδή είναι και διπλό δύσκολα βρίσκεις ίδια χαρακτηριστικά μεταξύ μας...όσα ψαράκια ξέρω Φεβρουαρίου είναι πολύ πιο σκληρά απο του Μαρτίου...ευαίσθητα δε θα τα έλεγα, τουλάχιστον αυτά που ξέρω εγώ....μάλλον προς Σκορπιό κάνουν!!!Χωρίς παρεξήγηση Κιουλτάκι μου ε;;;

Απλά τα λένε έξω από τα δόντια (χαρακτηριστικό των Σκορπιών) και χωρίς τακτ...ενώ εμείς τα κρατάμε, τα κρατάμε θα κάνουμε μπαμ στο τέλος!

Εγω παλι το αντιθετο Μαριτακι, ξερω δυο ψαρινες φεβρουαριου υπερεαυαισθητες και μια ψαρινα μαρτιου παπαπα η Παναγια να σε φυλαει απο το στομα της! χαχα

Αλήθεια ο σκορπιός άντρας είναι τόσο καλός όσο λένε;:P

:D:D:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι...αλλα σκορπιος με σκορπιο μονο για σεξ κανει!!!

Γιατί; τα υπόλοιπα τα καταστρέφουν;;;ΧΑχαχα

Καλά οι άντρες σκορπιοί από ομορφιά πάντως...σκίζουν!!!Ένας δυο που έχω υπόψιν μου!

Παντρευτηκε καμία σκορπιό άντρα;;;

Διαφημίσεις

Γιατί; τα υπόλοιπα τα καταστρέφουν;;;ΧΑχαχα

Καλά οι άντρες σκορπιοί από ομορφιά πάντως...σκίζουν!!!Ένας δυο που έχω υπόψιν μου!

Παντρευτηκε καμία σκορπιό άντρα;;;

Εγω παρα λιγο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο βρε Μελινάκι που είναι λιονταράκι ο άντρας σου!!!Μεγαλόψυχα πολύ είναι!

Είναι ο μπαμπάς μου και πραγματικά μόνο εγωιστής δεν είναι...σε όλη του τη ζωή δίνει!!!Απλά τους βγει το όνομα μάλλον!χαχαχα

Καλα παντού υπάρχουν εξαιρέσεις!Μας έχουν ξεφύγει 2-3 κυράτσες του Μαρτίου....χαχαχα!

απαπα καλε δεν ειναι για παντρεια αυτοι! :);)

Βρε για σένα που είσαι Σκορπιός μπορεί να μη κάνει...αλλά για εμάς τα ψαράκια;;;;εε;;;για σκέψου το!!!

Εκτός αν είναι άπιστα...τότε δε τα θέλουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...