Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ! Καλό Μήνα !

Ξου ξου να φύγουν περικαλώ και το κρύο και οι ιώσεις !

Αυτή η εβδομάδα είναι "ιατρική" : την Τρίτη μετά την λογοθεραπεία είχαμε παιδίατρο (εμβόλιο και τα 2)... μπήκαμε σπίτι στις 10:20 το βράδυ, χθες είχα γυναικολόγο και σήμερα ΩΡΛ.... για αύριο λέω να μιλήσω με την παιδοδοντίατρο (χωρίς πλάκα τώρα) ! χα χα

καλημερες!

εμεις ξεκινησαμε με ευρομεντικα, αιματολογικες τα μικρα

ακουσαμε ολες τις κλισεις, ποναωωωωωωω, πονεσαααααααα, θα πονεσωωωωω????

ιιιιιιιιιι, αααααααα,,,,,,,,οοοοοοοοοο,,,,,,,,ποτε θα φυγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τελικα η Α καταφερε να κουνηθει και τρυπηθηκε και 2 φορες

λαλαλαλαλλα, 11 παρα στη δουλεια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα !!!

Animation_Gifs_8paidika_spring.gif

Επιτέλους κάθομαι , κουράστηκα αυτές τις μέρες. Δούλευα Δευτέρα βράδυ , Τρίτη βράδυ [ κοιμήθηκα στις 2 30 ] και Τετάρτη πρωί [ ξύπνησα τις 7 30 ] , γύρισα χθες το απόγευμα σπίτι και σήμερα ξεκίνησα τις δουλειές του σπιτιού

Τα παιδιά καλά , εμείς καλά , ο μπαμπάς καλά , δηλ τι καλά έχει πρόβλημα στους πνεύμονες από το πολύ τσιγάρο. Έλλειψη οξυγόνου είπε ο γιατρός και πρέπει να πάρει φιάλη για το σπίτι

Τώρα θα φύγω να πάρω το μεγάλο από το σχολείο και να πάω για ψώνια του σπιτιού

Είμαι και εγώ λάτρης του παζλ αλλά μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά το ξεχνάμε

Όσο για το σίδερο , το έχω εγκαταλείψει , το Σάββατο λέω να βάλω …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημερα κι απο εμας!!

Μολις μπηκαμε σπιτι.. Της φουτανας γινεται εξω, πολλη κινηση....

Τελειωσα με τις εξωτερικες δουλειες και τωρα λεω να μαζεψω λιγακι και να βαλω μια ηλεκτρικη γιατι εχθες σκορπισε η Μαρω στο πατωμα κατι μικρα μπιλακια απο ενα παιχνιδι και δυο τινα θα συμβουν: ή που θα σαβουρωθουμε ή που θα αρχισουν οι κατσαριδες να παιζουν ποδοσφαιρο :lol::lol::lol: Καλα καταλαβατε.. Τοσες μερες με τη μικρη δεν προλαβαινα να κανω τιποτα περα απο τα βασικα και λεω απο σημερα να ξεκινησω να μας σουλουπωσω σιγα - σιγα! ;)

Κατα τα αλλα ησυχιες...

ΚΙΟΥΛΤΑΚΙ.... Εγω μαζι σου με τα μπουνια!! Ηδη εχω κανει καταληψη στην ξαπλωστρα ΜΟΥ, στην παραλια ΜΟΥ στο Λαγονησι!!!! :mrgreen: Με το πρωτο 30αρι που θα κανει ο καιρος, οποτε το κανει εν τελει, με εχει ξεχασει ο Αγιος Δημητριος...... Θα κατασκηνωσω εκει!!!! :D

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσαρες!

Φιλια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΚΙΟΥΛΤΑΚΙ.... Εγω μαζι σου με τα μπουνια!! Ηδη εχω κανει καταληψη στην ξαπλωστρα ΜΟΥ, στην παραλια ΜΟΥ στο Λαγονησι!!!! :mrgreen: Με το πρωτο 30αρι που θα κανει ο καιρος, οποτε το κανει εν τελει, με εχει ξεχασει ο Αγιος Δημητριος...... Θα κατασκηνωσω εκει!!!! :D

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσαρες!

Φιλια σε ολες! :D

οχι βρε 30αρι..μεσα Μαίου και με 25αρι βολευομαστε!!!

οχι βρε 30αρι..μεσα Μαίου και με 25αρι βολευομαστε!!!

Ξεμυαλιστραααααααα!!! :D:D:D

Εφυγα!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ω δε θυμομουν πως εισαι ψαρακι Μαριτα.. Εχω δυο κολλητες ψαρια, η μια μαλιστα εχει ιδια μερα με σενα γενεθλια! Λοιπον εχω ενα περιεργο θεμα με τις γυναικες ψαρια, ή που θα τις λατρευω ή που δεν θα τις αντεχω με τιποτα! Και Εσυ σιγουρα δεν ανηκεις στη δευτερη κατηγορια! :)

Κι εμεις πρεπει να κανονισουμε οδοντιατρο για καθαρισμο, καλα που το θυμησατε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...