Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Να να αυτο που φοβομουν, ο μικρος γυρισε σπιτι, θελει κακα και με παρακαλαει με κλαμματα να φορεσει πανα για τελευταια φορα... :(

Ουφ ρε κοριτσακι... Γιατι ετσι τωρα;

Και τη Μαρια την πιανουν κατι αναλαμπες ωρες - ωρες και π.χ. το μεσημερι ζηταει πανα για να κοιμηθει.. Τις πρωτες μερες της ελεγα ενταξει, τωρα της λεω πως μας τις εκρυψε νεραϊδα και μας αφηνει να τις φορεσουμε μονο τη νυχτα.. Πλεον θα της πω πως τις πηρε να τις δωσει στα μωρα αφου εχθες κοιμηθηκε με εσωρουχο..

Αλλα γενικα ρε μαμωτο, τρωνε κι αυτα τις φρικες τους....

Τι εχεις σκοπο να κανεις εσυ; Θα του βαλεις;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω Φαιη μου, η πιο καλη συμβουλη που ακουσα ηταν απο την ρωμα που μου ειχε πει αν θες το παιδι να ξεπερασει τη δυσκοιλιοτητα, βγαλτο αυτο το θεμα απο το μυαλο σου.

Και το εφαρμοσα και οντως ειδα τεραστια διαφορά (σε συνδυασμο με φαρμακευτικη αγωγη εννοειται)

Ομως τελευταια, απο τη μια η αποπειρα να του μειωσουμε τη δοση, απο την αλλη η ντροπη του να φοραει παμπερ στο σχολειο, του δημιουργησε μεγαλο προβλημα. Στουμπωσε ασχημα και ζοριστηκε πολυ. Και καπου εκει το θυμηθηκα κι εγω ολο αυτο και τα'κανα σκ@τ@!

Αρχισα να του μιλαω γι'αυτο συνεχεια, αρχισα παλι να τον πιεζω να τρωει καποια συγκεκριμενα ειδη φαγητου, αρχισα να του λεω οτι πρεπει να βγαλει το παμπερ κλπ

Τωρα μαλλον πρεπει παλι να το μαζεψω ολο αυτο και να το γυρισω στην αδιαφορια.

Πιστευω κι εγω οτι επειδη η αρχη εγινε, δεν θα θελησει να πισογυρισει τοσο ευκολα, οπως λεει και η γατα.

Τωρα εβαλε πανα, αλλα μετα απο λιγο ζητησε να την βγαλει, και φοβαμαι μην τα κρατησει παλι. Ειδωμεν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε εσυ πια το'χεις παρακανει τελευταια! :cool:

Σμουτς! :D

Ε καιρός δεν ήταν; :lol: Φταίει που μάζεψε και τα ρούχα από το μπαλκόνι χθες βράδυ στο ψοφόκρυο και έπρεπε να τον αποζημιώσω :lol:

παρόλο τη μιζέρια μας, τη γκρίνια και τη κρίση και εμείς από σίδερο καλά πάμε! Χτες το μεσημέρι σιδέρωσα τα πρώτα εγώ:lol::cool::rolleyes:

Κατάλαβες; Εδώ είναι τα καλά.... τα πρώτα σιδέρωσε!!! Έχει και συνέχεια :lol:

Για puzzle τρελαίνομαι κι εγώ και έχουμε ένα που είναι στο κουτί και περιμένει να το φτιάξουμε. 6.000 κομμάτια... αλλά αν δεν μεγαλώσει η μικρή να 'νιώθει' πως δεν μπορεί να το πειράζει γιατί αν χάσεις ΕΝΑ κομμάτι το μάμησες το puzzle dεν το ξεκινάμε!!! Οπότε κάπου στα 10-11 θα το ξαναπιάσουμε κι εμείς το σπορ αφού αν το ξεκινήσεις πρέπει να αφιερώσεις ένα τραπέζι μονο για αυτό για πολύ καιρό! Ειναι πάντως έτοιμο για να ξεκινήσει με διαχωρισμένα τα κομμάτια σε θέμα και επιφάνειες χρωματικές!

χεχεχε ετος 97 κατι, ωρες ατελειωτες σε παζλ, ωρα 1 και τα μεσανυχτα...τελειωνω

30 κομματια, 20, 10, 5, 4, 3, 2, ? ΠΟΥΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

πουντο το μαμημενο μες στη νυχτα ..... αλι και τρισαλι χαχχααχαχχααχχαχα

τελικα συνδυασα και την αλλη μου τεχνη

τοτε εφτιαχνα φω με σερνιτ

ε τι στα διαλα (κλεμμενο χεχεχχεχχεε) δε θα φτιαξω και ενα κομματακι παζλ?

το κουιζ του παζλ ειναι...βρες το κομματακι χεχεχχεχεχχε

Διαφημίσεις

Μα το 'χω βιώσει στο πετσί μου το 'χασιμο' του ΕΝΟΣ κομματιού! Σε 5000 κομμάτια!!! Γι' αυτό το τρέμω χαχαχαχαχα

Α μουρλοκομεια ειστε κι εσεις οι δυο με τα παζλ! :)

Τοτε που ημουν ανεργη, με τον μικρο περιπου 15 μηνων και τον αντρα να λειπει κλασσικα, ειχα εκει σ'ενα τραπεζι που δεν το'φτανε ο μικρος ενα ερμο τεραστιο παζλ και το'φτιαχνα τσουκου τσουκου οποτε μπορουσα να ξεκλεψω λιγο χρονο... σε εξι μηνες το τελειωσα! χαχα

Ηταν το ηρεμηστικο μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαγαμε και μισο γιαουρτι...... :rolleyes:

Ολοκληρωθηκαμε ως ανθρωποι...............

(ΕΛΕΟΣ!)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλο Μηνα σε ολους!

Την καλυτερη ευχη εδωσες ραβ... μακρια απο μας ξουτ ξουτ οι παλιοιωσεις!

Ειρηνη καλη αρχη με το πιλατες!

Οντως μπηκε η ανοιξη βρε παιδια, με αυτον τον παλιοκαιρο ουτε που το σκεφτηκα, εγω βασικα ονειρευομαι θαλασσιτσα και μπυριτσες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα και εγω μελινακι..δες τί φωτο εβαλα στο φατσοβιβλιο...

την κυριακη λεω να την παω εδω..http://www.elamazi.gr/events/?event=%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-1

θα ειναι ομως ηλικακα για αυτην??

εχω ενα θεματακι με το φατσοβιβλιο, δεν καταφερα ουτε χτες να μπω απο τη δουλεια, μολις μπορεσω θα δω, τι εβαλες τρελλοκομειο? καμμια αιωρα διπλα στη θαλασσα?

ωραιο φαινεται αυτο, ειδικα αν της αρεσουν τα 'μαγειρεματα'.

λογικα θα κανει για την ηλικια της, αλλα απρε κι ενα τηλεφωνακι πρωτα για σιγουρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα θεματακι με το φατσοβιβλιο, δεν καταφερα ουτε χτες να μπω απο τη δουλεια, μολις μπορεσω θα δω, τι εβαλες τρελλοκομειο? καμμια αιωρα διπλα στη θαλασσα?

ωραιο φαινεται αυτο, ειδικα αν της αρεσουν τα 'μαγειρεματα'.

λογικα θα κανει για την ηλικια της, αλλα απρε κι ενα τηλεφωνακι πρωτα για σιγουρια.

κατι σαγιοναρες διπλα στη θαλασσα..χαχα

ναι παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνουν..μαλλον ειναι πρωι γμτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...