Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ρε Φαίη, μη σιδερώνεις ρομαντικά... Σιδέρωσε άγρια αχαχαχαχχαχα

Εγώ έχω τέτοια νεύρα που αν δεν σιδερώσω και σήμερα θα φαω 10 break αμύγδαλο να σκάσω

Αφήστε γιατί έχω μια υπόνοια πονόλαιμου και δεν θέλω να το σκέφτομαι καν....

Σας είπα ότι το παιδί δεν έχει ακροαστικά ε? Μου δωσε ένα αποχρεμπτικο μόνο...

Αύριο σχολείο... Άντε γιατί και αυτή και εγώ έχουμε σαλέψει εδώ μέσα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω πάει Μελινάκι αλλα εμένα μου αρέσουν οι μικροί χώροι...οπότε και στο Θησείο μια χαρά βολεύει.

Η μικρή μόλις έκανε ολομόναχη το παζλ της με 45 κομμάτια ενώ εγώ ψάχνω για θέατρο!Υπάρχουν και όμορφες στιγμές τελικά!:D

Δεν έχω πάει Μελινάκι αλλα εμένα μου αρέσουν οι μικροί χώροι...οπότε και στο Θησείο μια χαρά βολεύει.

Σε αυτο στο Θησειο εννοουσα αν εχεις παει.

Κι εμενα πολυ μου αρεσουν οι μικροι χωροι..

Η μικρή μόλις έκανε ολομόναχη το παζλ της με 45 κομμάτια ενώ εγώ ψάχνω για θέατρο!Υπάρχουν και όμορφες στιγμές τελικά!:D

Μπραβο στην συνονοματη!

Μπραβο και στην μικρη της ραβ που ειναι καθαρη απο ακροαστικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι καλή μου, το κατάλαβα, δεν έχω πάει αλλά ακούγεται ωραίο. Αν δεν έχει βροχές και δεν είναι καλοκαίρι το Σάββατο μπορεί να τη πάω.

Όταν κάνουν με χ κομμάτια παζλ μετά αγοράζουμε τα επόμενα κομμάτια ή συνεχίζουμε με τα ίδια μέχρι κάποια ηλικία; Σκέφτομαι να της πάρω με 60 τώρα...

Διαφημίσεις

Τα κάνει εδώ και καιρό με τα 45 κομμάτια και τώρα αυτό που της πήρα είναι καινούριο και το έκανε αμέσως...οπότε μάλλον πρεπει να παρω με περισσότερα...

Της λέω αύριο θα πάμε σχολείο αν δε κάνει πολύ κρυο και μου λέει: τους είδα τους φίλους μου μαμά, του χρόνου πάλι!χαχαχα

Καλόμαθε μαζί μου σπίτι μου φαίνεται!

Εσας σας αρέσουν τα παζλ;Εμένα πάντως με ηρεμούν πολύ....

ωωωωωω μωρε φαιη εφιαλτες εβλεπες?????καημενουλικο!!!!!!:tongue::tongue:

:lol::lol: Εφιαλτης ητανε αλλα οχι επειδη ηταν και το κιουλτακι μεσα.. Ηταν "καπως" το ονειρο!

ωχ τι εκανα καλε? μπραβο για την πανα!!

Ευχαριστουμεεεε! Εσυ τιποτα δεν εκανες.. Μου συμπαραστεκοσουν.. Αλλος ηταν αυτος που εκανε πραματα και θαματα στον υπνο μου.... :rolleyes:

Μια απο τα ιδια Φαιη μου, οχι τοσο χαλια, αλλα κατα κει παω, περναω μια φαση του πώς θα ηταν η ζωη μου αν...

Ελπιζω να αλλαξω mood συντομα..

Φεσε.... Σε νιωθω οσο δεν παει...........

Ρε Φαίη, μη σιδερώνεις ρομαντικά... Σιδέρωσε άγρια αχαχαχαχχαχα

Δεν μπορω ρε ματακια.... Αληθεια, δεν μου βγαινει με τιποτα.... :( Το προσπαθησα το Σαββατο και κατεληξα στο μπανιο με το περας της "αποστολης" να κλαιω... Ενιωθα σαν να με ειχανε βιασει... :oops: Ειμαι σκατο/ρομαντικο/ονειροπολα και δεν μου παει αν δεν νιωθω ακριβως ετσι... :( Και με τον Β δεν διανυουμε την καλυτερη μας φαση.. Τεσπα, θα δειξει!

Μπραβο στο κοριτσι που δεν εχει ακροαστικα!

Μπραβο και σ' αυτο το κοριτσι! Εμεις εχουμε κολλησει εδω και καιρο στα 30..

Μολις επεσε για υπνο... Σημερα μετα απο πολυυυυυ καιρο την καταφερα να φαει:

300 ml γαλα

1 φετα ψωμι με βουτυρο και μελι

1 μπανανα

1.5 μπιφτεκι και μια κουταλια του γλυκου :rolleyes: πουρε

Ελπιζω να φαει και το γιαουρτακι της το απογευμα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω τα βαριεμαι Μαριτακι..

και μαλλον το πηρε και η μικρή αυτο..γιατι δεν της αρεσουν καθολου...

θαυμαζω ομως οσους εχουν υπομονη και τα φτιαχνουν..ιδιως κατι τεραστια που τα κανουν και πινακες μετα

Διαφημίσεις

Βρε Φαίη εσύ τότε εμπίπτεις σε άλλη κατηγορία επομένως προφανώς και δεν έχεις όρεξη... Δε το ήξερα βρε κοριτσάκι... Τεσπα ελπίζω αλλαγή κλίματος άμεσα...

Ούτε εμένα μ αρέσουν τα παζλ. Δεν έχω υπομονή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγω τρελλαινομαι για παζλ, παλιοτερα, οταν ηξερα τι θα πει ελευθερος χρονος, εφτιαχνα συχνα, αυτα τα τεραστια που λεει και το κιουλτακι.

Φτιαχναμε και πολλα παζλ οικογενειακως οταν ημουν μικρη, οποτε τα συνηθισα μαλλον.

Και του μικρου του αρεσουν πολυ, απο πολυ μικρος εφτιαχνε με μανια. Τωρα τελευταια βεβαια τα εχει ψιλοβαρεθει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Φαιάκι γιατί έτσι βρε κορίτσι; Εχεις κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια ή έχει γίνει κάτι; Αν δε προσπαθήσεις να αλλάξει λίγο η καταστάση μπορεί πολύ εύκολα να παγιώθει το ξέρεις ε;Στα λέω γιατί και εγώ τα έχω πάθει όπως και οι περισσότερες φαντάζομαι...μάλλον πρέπει να στο πιάσει πιο μαλακά το θέμα ο αντρούλης σου! :wink:

Εγώ για να πω την αλήθεια είμαι στη φάση που λέω ότι σε αυτή τη παλιοκατάσταση που ζούμε αν δεν είχα γνωρίσει και τον αντρούλη μου δε ξέρω τι θα έκανα τώρα. Νιώθω καλύτερα μαζί του από ποτέ γιατί στα δύσκολα έχουμε γίνει μια γροθιά. Δε ξέρω τι θα έκανα αν είμουν μόνη μου και χωρίς παιδί.

Κιουλτάκι τα πολύ πολύ μεγάλα και εμένα με αγχώνουν. Δεν το εχω και πολύ. Με τη μικρή τα έχω θυμηθεί πάλι γιατί αυτή τα καταφέρνει πολύ καλά και χωρίς να κοιτάει την εικόνα.Πως το κάνει αυτό δε ξέρω:cool:

Μπράβο γατούλα!ταλέντο μεγάλο είσαι ε;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...