Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μπράβο Μελ! Καλό και στεγνό βράδυ εύχομαι

Της μικρής ο βήχας καλά κρατεί... Και αύριο πρέπει να την πάω παιδικό και το απόγευμα ο γιατρός δεν έχει ιατρείο... Σκέφτομαι ακόμα πως μπορώ να το κάνω... Ίσως την πάω νωρίς στο γιατρό και αν πει ότι είναι οκ την πάω εγώ σχολείο.

Εν τω μεταξύ τυχαία είδα ότι οτριβίν έπρεπε να της βάλω 3 μέρες και εγώ είχα βάλει ήδη 4... Μεγάλη επιτυχία...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέρες... Εμας ο βήχας καλά κρατεί... Περιμένω να γυρίσει ο πατέρας της απ τη δουλειά να πάμε παιδίατρο. Σχολείο γιοκ σήμερα, έχει ΠΑΛΙ χιόνι... γκρρρρρρρρρρρ

Του παμε να δούμε άσπρη μέρα και Αυτός κατάλαβε ότι θέλουμε να χιονίζει συνέχεια...

Το τι δουλειές έχω, δε λέγεται... Αύριο... Τουλάχιστον να ναι καλά το παιδί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Μπράβο Μελινάκι!!!Λες να τα πετύχατε και τα 2;να λύσατε και τη δυσκοιλιότητα και τη βραδυνή πάνα;;Συγχαρητήρια!Φαντάζομαι τη χαρά σου αλλά και τη δική του για τα κακά στη λεκάνη!

Εμείς είμαστε μια χαρά, ήταν να πηγαίναμε στη γιαγιά μας στα Πετράλωνα σήμερα αλλά λόγω κρύου θα κάτσουμε σπίτι....

Χτες το βράδυ χιόνιζε και εδώ!

Διαφημίσεις

Εδώ παιδί μου δεν χιόνιζε χθες... Δε χιόνιζε ούτε στις 00.30 το βράδυ. Ξυπνάω το πρωι, στρωμένο. Πωωωωωωωωωωωω Δηλαδή πραγματικά αυτοί που ζουν στα Γρεβενά ας πούμε, τι καθημερινότητα έχουν?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ο δρόμος περπατιέται, ευτυχώς δεν αποκλειστήκαμε αλλά σου αλλάζει τα σχέδια. Καταρχην είναι αστείο να ναι κλειστά τα σχολεία απ τη στιγμή που οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Άσε που τώρα διάβασα πως απεργούν οι γιατροί... Για να τον πάρω τηλέφωνο μη πάμε άδικα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω ραβ εμεις εδω ζηλευουμε που ακουμε χιονι, αλλα φανταζομαι τι αναστατωση θα προκαλει ολο αυτο στην καθημερινοτητα σας...!

Ευχαριστω κορες, οντως ειναι πολυ χαρουμενος ο μικρος, να δειτε με τι χαρα ανακοινωσε σημερα στη δασκαλα του οτι θα πεταξουμε τις πανες...

Ειμαι σιγουρη οτι το σχολειο ειναι αυτο που του εδωσε την τελικη ωθηση, και ευχομαι απλα να συνεχισει ετσι..

Στο μεταξυ πανηγυριζουμε λες και ειναι διχρονο και εκοψε την πανα! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινακι αυτο ειναι το θεατρικο που λες για την κυριακη?

http://www.deity.gr/paidi/230-paidiki-parastasi-marmelada#.T03X_lu3xRE.facebook

Ναι ναι αυτο!

Τωρα προσπαθω να δω τι θα κανουμε με το πρωινο θεατρο..

Εχουμε κλεισει θεσεις για 4 μαμαδες και 5 παιδακια, αν μπορουν τελικα ολες δεν θα τους το χαλασω. Αν ομως καποια δεν μπορει, θα προτεινω να το κανουμε την επομενη εβδομαδα, θα τα παιξει το παιδακι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κιουλτάκι έχω κανονίσει με μία φίλη μου και τον γιο της να πάμε θεατράκι παρέα και δε θέλω να της το χαλάσω. Αν δε μπορεί η φίλη μου αυτή τη Κυριακή και πάτε θα έρθω...αλλιώς έχουμε πει να δούμε κάποιο παρεαούλα!

Ωραία θα ήταν όμως ε; Εσείς θα πάτε σε αυτό δηλαδή;

Ααα βρήκα και αυτό για τις φίλες των ζουζουνιών

https://www.cheapis.gr/1003-%CE%9E%E2%82%AC%CE%9E%C2%B1-%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%E2%82%AF%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%E2%82%AF%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD-%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%C2%B1%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%CE%8F%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%CE%89%CE%9E%C2%AC%CE%9E%CE%86%CE%9E%CE%8F%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%C2%BD-...-%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%E2%82%AC%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9E%E2%82%AF-%CE%9E%CE%8C%CE%9E%CE%85-45-%CE%9E%C2%AD%CE%9E%CE%8A%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%C2%B7!-%CE%9E%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%CE%8F%CE%9E%C2%BB%CE%9E%C2%B1%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9F%EF%BF%BD%CE%9E%CE%85.html?a_aid=5gb92Vy2S7x40&a_bid=360be79a

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...