Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε ένα γεμάτο και όμορφο τριήμερο!

Μπραβο Μαριτακι! Και του χρονου!

Εμείς πήγαμε για ένα δίωρο στη γιορτή και το τσιμπήσαμε το βηχαλάκι. Δηλαδή αφού στις 11 θα τα έπαιρναν τα παιδιά γιατί τα πήγαν αφού είχα βήχα και μύξες ρε γαμώτο;Δηλαδή τα παίρνω πραγματικά!

Ελα ντε!

Εδω τα στελνουν με πυρετο ολοκληρη τη μερα, τι ψαχνεις τωρα?

Μελινάκι για πες για το τραπέζι; Να ζήσουν τα παιδιά και με το καλό ο γάμος!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κόρες... 1ον όπως έχω αναφέρει, απ το σχολείο έλειπαν πάνω από 30 παιδιά ταυτόχρονα με τη δική μου. Η τάξη της έχει 10, η επόμενη 15 και το νήπιο επίσης 15. Επομένως νομίζω είναι κατανοητό ότι έλλειπαν σχεδόν όλα. Επομένως δεν μπορεί να κολλήσει κανέναν, αφού όλα αρρώστησαν ταυτόχρονα και αν επέστρεψαν είναι στα ίδια με τη δικιά μου...

Επίσης, αν τη στείλω, θα τη στείλω γιατί πρέπει να λείψω απ το σπίτι. Προσπαθώ να πιάσω δουλειά...

Μη τις ξορκίζετε όλες... Δεν υπάρχει σε όλες η δυνατότητα να τα κρατήσουν σπίτι...

Η δικιά μου είναι ήδη 1 εβδομάδα μέσα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κόρες... 1ον όπως έχω αναφέρει, απ το σχολείο έλειπαν πάνω από 30 παιδιά ταυτόχρονα με τη δική μου. Η τάξη της έχει 10, η επόμενη 15 και το νήπιο επίσης 15. Επομένως νομίζω είναι κατανοητό ότι έλλειπαν σχεδόν όλα. Επομένως δεν μπορεί να κολλήσει κανέναν, αφού όλα αρρώστησαν ταυτόχρονα και αν επέστρεψαν είναι στα ίδια με τη δικιά μου...

Επίσης, αν τη στείλω, θα τη στείλω γιατί πρέπει να λείψω απ το σπίτι. Προσπαθώ να πιάσω δουλειά...

Μη τις ξορκίζετε όλες... Δεν υπάρχει σε όλες η δυνατότητα να τα κρατήσουν σπίτι...

συμφωνω με ραβακι εντελως!

Ραβ εγω καταλαβα οτι η Μαριτα ειπε να μην την στειλεις οχι για να μην κολλησει καποιο παιδακι, αλλα για να αναρρωσει πληρως η ιδια.

Οσο για το αλλο που εγραψες, συμφωνω κι εγω αλλα υπο ορους. Σιγουρα οταν η μαμα δουλευει και δεν υπαρχει βοηθεια, θα το στειλεις το παιδι και με μυξουλα και με βηχαλακι. Αλλο ομως αυτο και αλλο να στελνεις το παιδι στο σχολειο με πυρετο. Εκει θα κοψεις τον απαυτο σου, θα παρεις αδεια, θα επιστρατευσεις οποιον εχεις και δεν εχεις να σου κρατησει το παιδι, αλλα σχολειο δεν το στελνεις! Και οχι μονο για να μην κολλησει τα υπολοιπα, αλλα πανω απ'ολα για το ιδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι με πυρετο εννοειται δεν τα στελνουμε μελινακι..αλλα με δεκατακι μυξουλα και βηχαλακι εγω την εχω στειλει πολλες φορες...τοτε δυστυχώς ειναι ομως που κολλανε τα αλλα!

Διαφημίσεις

ναι με πυρετο εννοειται δεν τα στελνουμε μελινακι..αλλα με δεκατακι μυξουλα και βηχαλακι εγω την εχω στειλει πολλες φορες...τοτε δυστυχώς ειναι ομως που κολλανε τα αλλα!

Σε καταλαβαινω, δε λεω οτι δεν καταλαβαινω..

Δυστυχως ομως τοτε ειναι και πιο επιρρεπες το παιδι το δικο σου να σου κατρακυλησει και να αρπαξει ο,τι κυκλοφορει απο ιωση.

Ειναι δυσκολες οι συνθηκες, τι να λεμε τωρα..

Και αν υπαρχει κατανοηση απο τη δουλεια παει καλα, αλλιως ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχμ Μελίνα το Μαριτάκι έγραψε ΚΑΙ να μην κολλήσει τα άλλα παιδιά...

Και δε μιλάω για πυρετό βρε κορίτσια... Είπα δεν έχει πυρετό, δεν έχει δέκατα... Είναι μια εβδομάδα άρρωστη, προφανώς θα χει μύξα και βήχα. Αυτά τα έχει απ τον Σεπτέμβρη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα και απο εμας!!

Α ρε cultακι.... Εμενα το 3ο βραδυ σερι που κοιμαμαι γυρω στις 6.. Βαζω τα ακουστικα στο λαπτοπ και χανομαι στη μουσικη.. Δεν νιωθω αναγκη να παω για υπνο.. Λιγο το πρωι δυσκολευομαι να σηκωθω αλλα μολις πιω λιγο καφε, συνερχομαι..

Εν τω μεταξυ η μικρη ξεκινησε απο μονη της το κοψιμο της βραδυνης πανας :roll: Σηκωνεται στανταρακι απο μονη της στις 2μιση κι αλλη μια στις 5μιση και η πανα μενει αθικτη.. Θα περιμενω ως το τελος της εβδομαδας και αμα συνεχισουμε ετσι, θα της τη βγαλω. Απλα θα αγορασω υποσεντονα σε περιπτωση που εχουμε κανενα ατυχηματακι..

Κι εμεις σπιτι σημερα μαζι με το Μαριω... Ουτε αυριο θα τη στειλω.. Και θα την κρατουσα ολη την εβδομαδα βασικα αλλα Πεμπτη και Παρασκευη εχω δουλειες οπως προειπα που δεν μπορουν να γινουν με τη μικρη.

Ο μπαμπας μας φευγει σε λιγακι και θα επιδωθουμε ξανα σε μαραθωνιο ζωγραφικης - παραμυθιων.. Πολυ τη χαιρομαι ρε 'σεις που μεγαλωσε και μπορουμε να κανουμε πια ομορφα πραγματακια! :D

Ο βηχας παραμενει και σε εμας.. Θα παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω μην τυχον να δωσω και τιποτα αλλο περα απο aerolin που κανουμε ηδη εισπνοες.. Την Παρασκευη που την ακουσε, μας ειπε πως τα ακροαστικα ειχανε φυγει..

Κατα τα αλλα ησυχιες..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

συμφωνω με ραβακι εντελως!

Συμφωνώ με Ραβ _ Καλτ (είναι πονεμένη ιστορία έχουμε πει αυτή) :( δλδ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει μανούλα που να στέλνει το παιδί άρρωστο στον σταθμό μες στην τρελλή χαρά... μάλλον είναι υποχρεωμένη να μην λείπει και δεν έχει ένα χέρι βοηθείας από πουθενά... τεσπα !

Καλή Σαρακοστή σε όλους !!!

Περαστικά στα άρρωστα. Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να είναι όλα περδικάκια !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ στην Γάτα μας έστω και καθυστερημένα !!!! Να είσαι γερή και να καμαρώνεις τα ζουζούνια σου !

Μελινάκι,

Να ζήσουν τα παιδιά και με το καλό ο γάμος... πω πω σε ξωκκλήσι τέλη Αυγούστου (ρομαντικό !!!) μου αρέσει !

Κι εμείς Σ/Κ μια χαρά, ιδίως την Κυριακή κ...λο δεν βάλαμε κάτω απόρησα με τις αντοχές τους... ειλικρινά... εγώ το βράδυ ήμουν ψόφια λέμε κι εκείνα εκεί - ντού ρα σελ !

Χθες, ως γνωστόν, μας τα χάλασε λίγο ο καιρός αλλά δεν βαριέσαι... εγώ την εόρτασα την Κ. Δευτέρα κυριολεκτικά δλδ καθαρίζοντας !!! το πλυντήριο πήγε σύννεφο άλλαξα σεντόνια έβαλα σκούπα μαγείρεψα... και το απόγευμα ήρθαν οι κουμπάροι μας με την βαφτιστήρα κι έπαιξαν λίγο τα πιτσιρδέλια...

και σήμερα το πρωί "τα γνωστά" ... τύπου "Δεν θέλω να πάω σχολείο" ευτυχώς γκρίνιαξαν πολύ λίγο ...

Καλτάκι,

Κάνε υπομονή - μέρα είναι θα περάσει ... και τί μέρα !!! Τρίτη που μοιάζει με Δευτέρα !!! :lol:

Ναι βρε δικιο εχεις, κι εγω σημερα που τον εστειλα, το πρωι που ξυπνησε εβγαλε μυξα, αλλα ξερω οτι ειναι τα καταλοιπα της ιωσης, που μπορει να παρουν και μια βδομαδα να φυγουν, ε ποσο να μεινει και σπιτι το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Α καλα.. Μεχρι να γραψω εγω ενα ποστ εχετε πιασει 10 σελιδες :mrgreen:

Βασικα εγω δεν τη στελνω για να μην κολλησει εκεινη και τιποτα αλλο... Γιατι εχω δουλειες (να ξαναεπαναλαβω σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε :lol:) και δεν μπορω να μεινω σπιτι Πεμπτη - Παρασκευη επειδη η Μαρια ας πουμε ειναι αρρωστη..

Επισης οταν ειναι αρρωστακι με απλα πραγματακια την κραταω γιατι εχω τη διευκολυνση να την κρατησω επειδη δεν δουλευω ακομα.. Αν πιασω δουλεια (λεμε τωρα ρε ΄σεις :lol:) και αρρωστησει, θα τη στειλω κανονικα.. Τι να κανω, δεν γινεται αλλιως.. ;)

Παντως ρε παιδια... Με τοσα αντισωματα που εχει μαζεψει η δικια μου φετος.... Δεν την κοβω να αρρωσταινει για 3 ζωες ξανα :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Μιλησα μολις με τον παιδιατρο.. Να της δωσω ειπε και flixotide μαζι με το aerolin για 2-3 μερες.. Καταλοιπα μου ειπε ειναι, θα περασουν οπωσδηποτε..

Βεβαια ειναι εδω κοντα (τα πρωινα κανει επισκεψεις κατ'οικον) και μου ειπε απο μονος του μολις τελειωσει θα περασει να μας ακροαστει (αφιλοκερδως βεβαιως - βεβαιως ;))..

Αντε να δουμε!

gM4vp2.png

Σόρυ αλλά διάβαζα ένα θέμα στο πάρεντς και ξεχάστηκα....ναι είπα και για να μη κολλήσει τα άλλα αλλά πιο πολύ για την ίδια τη μικρούλα!

Και συγνώμη αλλά είμαι πολύ παρμένη με αυτό το θέμα όχι για όλες τις ημέρες της εβδομάδας αλλά στη περίπτωση μάς ήταν γιορτή και στις 11 έπρεπε έτσι και αλλιώς να τα πάρουν τα παιδιά...άρα είχαν κανονίσει κάποιος να τα πάρει. Αφού ήταν άρρωστα μη τα πας αφού ήδη έχεις κάνει το κουμάντο σου μιας και θα σχόλαγε στις 11. Καταλάβατε τι λέω; Τα έχω πάρει με το δικό μας σχολείο.

ο βήχας και η μύξα βρε κορίτσια είναι κάτι συνηθισμένο για τα παιδιά μας που πάνε παιδικό. Δε λεω για αυτή τη περίπτωση. Αλλά βήχας με βήχα διαφέρει, εμείς αποκτήσαμε άλλο βήχα που θελει μασκα για να περάσει και γιατί; γιατί τη πήγα στο κωλογιορτή για 2 ωρες!Ανάθεμα την ώρα που την πήγα! Για αυτό σας λέω, τα άρρωστα στο σχολείο και τα καλά σπίτι αφού μπορώ να τη κρατήσω!

Τωρα που ειπες για την πανα Φαιη, ο δικος μου σημερα 5η μερα σερι που ξυπνησε στεγνος. Θελω να επιχειρησω να την κοψουμε, το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν ξυπναει στεγνος δεν ξυπναει καθολου μεσα στη νυχτα. Αν δηλαδη του ερθουν, απλα τα κανει πανω του. Σκεφτομαι δηλαδη μηπως κατα τυχη ξυπανει στεγνος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...