Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέραααααα

Τι καλή δηλαδή... Σκατόκαιρο έχει, ο μπαμπάς μας δουλεύει, νερό δεν έχουμε και το παιδί οοοοοολη νύχτα είχε τρελή υποθερμία... 34,5 έτσι... Δε σας λέω τίποτα... Τα χρειάστηκα... Το θετικό της υποθερμίας είναι ότι ήπιε ακόμα 2 φορές γάλα μέχρι το πρωι (σύνολο ένα 350αρι μλ). Τώρα είναι απύρετη και χωρίς υποθερμία.

Μελίνα χθες ήταν το 5ο βράδυ με πυρετό.

Ο γιατρός είπε ότι η ίωση κρατάει μάξιμουμ 7 μέρες. Έχουμε και την αυριανή δηλαδή. Μετά αγχωνόμαστε, λες και δεν είμαστε αρκετά αγχωμένες... Μόνο ο άνδρας μου ο Θεός νομίζει ότι το θερμόμετρο δείχνει λάθος γιατί κατά τη γνώμη του δεν ζεματάει ή είναι παγωμένο το παιδί... Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω άνδρες...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα

Τι καλή δηλαδή... Σκατόκαιρο έχει, ο μπαμπάς μας δουλεύει, νερό δεν έχουμε και το παιδί οοοοοολη νύχτα είχε τρελή υποθερμία... 34,5 έτσι... Δε σας λέω τίποτα... Τα χρειάστηκα... Το θετικό της υποθερμίας είναι ότι ήπιε ακόμα 2 φορές γάλα μέχρι το πρωι (σύνολο ένα 350αρι μλ). Τώρα είναι απύρετη και χωρίς υποθερμία.

Μελίνα χθες ήταν το 5ο βράδυ με πυρετό.

Ο γιατρός είπε ότι η ίωση κρατάει μάξιμουμ 7 μέρες. Έχουμε και την αυριανή δηλαδή. Μετά αγχωνόμαστε, λες και δεν είμαστε αρκετά αγχωμένες... Μόνο ο άνδρας μου ο Θεός νομίζει ότι το θερμόμετρο δείχνει λάθος γιατί κατά τη γνώμη του δεν ζεματάει ή είναι παγωμένο το παιδί... Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω άνδρες...

:lol::lol::lol: ΔΕΝ υπαρχει αυτο....

Το παιδι μου ζεματαγε και ο Β ορκιζοτανε πως προκειται περι "κρυφου" πυρετου :confused: διοτι κατα τη γνωμη του δεν ηταν καθολου-μα-καθολου ζεστη!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Περαστικα σας ραβακι και μπεμπακι μας!! :)

Απο τη μια μου την εχει βαρεσει ο μαμωκαιρος.. Απο την αλλη, επειδη εχουμε αρχισει και πεφτουμε μες στη μαυριλα παλι (2ο βραδυ σερι που ο υπνος με πηρε μετα τις 5μιση...), κι αυτο ειναι κατι που δεν το θελω με τι-πο-τα... Ειπα να αναστρεψω λιγακι το μαυρο μας το χαλι και να το χαρω οπως και να 'χει.. ;)

Σε πεισμα του κwλοκαιρου και σε mood οπως το δικο μου ειναι και η αμυγδαλια που στολιζει τον κηπο μας.. Τη χαζευω απο το παραθυρο που εχω το γραφειο μου να εχει πεταξει τα πρωτα της ανθακια και ειμαι αισιοδοξη πως οπου να 'ναι θα φανει η Ανοιξη... :D

Περασαμε ενα ησυχο πρωινο, λιωσαμε στις τεμπερες, πειραματιστηκαμε με τα χρωματα και ξ3σκιστηκαμε στα παραμυθια -μιλαμε εχει μουδιασει η γλωσσα μου :lol:-.. Μετα μας εφερε ο πατριος μου ζεστη λαγανιτσα και λιγα σαρακοστιανα και ετσι εκανα κουλουμα με την κορακλα μου (βασικα εγω ετρωγα κανονικα και εκεινη δοκιμαζε ελαχιστο και εφτυνε :rolleyes:)..

Περιμενω οσονουπω να ερθει και μια ξαδερφουλα μου απο κατω (ειναι κι εκεινη απο ενα χωριο κοντα στη Ζαχαρω αλλα παντρευτηκε και μενει μονιμα Καλαματα) γιατι ειναι εγκυος στο 1ο της πιτσιρδελι και αυριο εχει ραντεβου για την αυχενικη.. Οποτε λεω να ταξιδεψω μεσω εκεινης στην ονειρεμενη πατριδουλα μου (που παει να πει πως θα της ζαλισω τον ερωτα για το χωριο μας :mrgreen:) :D

Κατα τα αλλα εχουμε ησυχιες.. Ο μπαμπας μας κλασσικα στη δουλεια, καλως εχοντων θα επιστρεψει γυρω στις 6.

Λεω αυριο και μεθαυριο να μην τη στειλω παιδικο τη μικρη για να μην "αρπαξει" και τιποτα αλλο καθως Πεμπτη και Παρασκευη εχω σημαντικες δουλειες που δεν γινεται να παρουν αναβολη.

Αυτα τα ολιγα απο εμας! :D

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Mαλλον τον ματιασα χθες που ηταν κυριος στο Ιταλικο που φαγαμε και σημερα μας τσακισε στην γκρινια. Νυσταζε στην διαδρομη που ηταν μεγαλη και ηταν μεσα στα νευρα μετα. Κοιμηθηκε στην επιστροφη και τωρα θα μας χορεψει στο ταψι μεχρι το βραδυ.

Περαστικα σε ολα τα μικρουλικα που ταλαιπωρουνται.

Διαφημίσεις

γιατι η μικρή παραμιλαγε και σηκωνομουν να δω τι εχει..με αποκορυφωμα 3-4 η ωρα που σηκωθηκε αναψε το φως και ηρθε και μου ειπε μαμα κατουρηθηκα..και την αλλαζα βραδυατικα και μετα ξαγρυπνησα εντελως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Τι κάνετε? Τι έπαθες Ρηνιώ? Εμείς είμαστε επιτέλους καλύτερα. Έκλεισε 24ωρο απύρετη και ανευ υποθερμίας, έχει όρεξη για παιχνίδι (για φαγητό ακόμα όχι...). Τώρα έχουμε βήχα... Ρε κόρες... Πώς καταλαβαίνεις ότι το παιδί έχει ακροαστικά ξέρω γω? Δηλαδή πως καταλαβαίνω ότι θέλει πάλι εξέταση απ τον γιατρό?

Σήμερα θα πάρω στον παιδικό να δω τι κατάσταση επικρατεί. Αν επέστρεψαν υγιή τα υπόλοιπα, θα τη στείλω αύριο.

Μπέμπα πως είστε? Το Αερικό που γυρνάει?

Καλή εβδομάδα σε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

δεν κοιμηθηκα καλα ραβακι! μερα ειναι θα περασει..

εγω οταν εχει βηχα πανω απο δυο-τρεις μερες φωναζω γιατρο να την ακροαστει...μετα το τελευταιο που παθαμε και απο την πρωτη μερα το σκεφτομαι! απλα μου εχει πει η γιατρος οτι θελει 1-2 24ωρα για να δειξει...

Ραβ μονο αν την ακουσει ο παιδιατρος θα καταλαβει αν εχει ακροαστικα, κι εγω το πολυ δευτερη μερα βηχα τον παω να τον ακουσει..

Με τα συμπεθερια πηγε πολυ καλα, περασαμε πολυ ωραια, ξεσκιστηκαμε στο φαγητο, ο μικρος ηταν το επικεντρο και αλωνισε μεσα στο σπιτι του αδερφου μου..

Η νυφη μου μου εδειχνε νυφικα που της αρεσουν, συζητουσαμε γενικα για το χωρο που θα κανουν το παρτυ για τους φιλους τους κλπ. Αποφασισαν και να παντρευτουν θρησκευτικα στο εκκλησακι μας και οι δικοι μου μονο παμπερ που δεν εβαλαν απο τη χαρα τους.

Στο μεταξυ πώς τα καταφεραμε, εγω πηρα αντρα με το ονομα του πατερα μου και ο αδερφος μου γυναικα με το ονομα της μητερας μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε ένα γεμάτο και όμορφο τριήμερο!

Ραβάκι για εμένα μη την στείλεις ακόμα παιδικό ρε συ...άσε να ξεκουραστεί ο οργανισμός της και να επανέλθει....να μη κολλήσει και τα άλλα πιτσιρίκια...ειδικά αφού έχει βήχα ακόμα...δε ξέρω λέω εγώ μια γνώμη, μη μου δίνεις και σημασία...

Εμείς πήγαμε για ένα δίωρο στη γιορτή και το τσιμπήσαμε το βηχαλάκι. Δηλαδή αφού στις 11 θα τα έπαιρναν τα παιδιά γιατί τα πήγαν αφού είχα βήχα και μύξες ρε γαμώτο;Δηλαδή τα παίρνω πραγματικά!

Ξεκινήσαμε μάσκες γιατί δε παιρνούσε με τίποτα, και στις 2 φορές που κάναμε flexotide έγινε ήδη σχεδόν καλά!Τώρα συνεχίζουμε και θα τη κρατήσω σπίτι εννοείται!Αφού πάνε τα άρρωστα σχολείο θα κάτσουμε εμείς σπίτι...

Μελινάκι για πες για το τραπέζι; Να ζήσουν τα παιδιά και με το καλό ο γάμος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...