Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ρε κοριτσια ειστε πολυ προχωρημενες!

ειναι τελεια αυτα τα σαιτ!

αλλα αν ερθει το παπουτσι και δεν του κανει/ταιριαζει/αρεσει κλπ τι γινεται?

αν δεν του αρέσει ταιριάζει κάνει μπορούμε να το αλλάξουμε στείλουμε πίσω ή να το πουλήσουμε σε κάποια άλλη μαμά

αλλά αυτό μπορεί να αποφευχθεί μετρώντας το πόδι του παιδιού και στέλνοντας μαιλ στο κατάστημα ρωτώντας το εσωτερικό μήκος του ποδιού

κάτι τέτοιο (καλά τα Αγγλικά μου δεν είναι τέλεια άλλα μπήκαν στο νόημα););)

I' m interested to by from your online shop the following items

G1788 : Clarks SUMMER TRAIL, Size 6 Infant G

G1118 : Clarks GLITZYCHIC PINK, Size 5.5 Infant G

but I m not sure for the size. Could you please inform me for the Approx Foot Length

in Centimetres (cm) for U.K size 5,5 in Clarks shoes?? As I can see in your sizing chart U.K 5 is 13,7 cm and U.K 14,4 cm is that correct??

So if my kids foot length is 13 cm which size you recommend I should by ??

Thank you in advance for your help.

το γούστο της δεν το ρωτάμε! εμπιστευόμαστε μόνο της μαμάς...

εννοείται !!!!:P:p

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι οκ, αλλα τη γραμμη πως την καταλαβαινεις απο το σαιτ?

πχ ο δικος μου δεν μπορει τα στενα, θελει φαρδια γραμμη. του εχω παρει παπουτσια που μου φαινονταν οκ και δεν μπορουσε να περπατησει.

εχω αλλαξει παπουτσια... ουουου

ένας από τους λόγους που επέλεξα τα clarks είναι αυτός ότι έχει και για μεγάλο κουτουπιέ

What about width fitting?

Again, there are many debates about width fittings - we are the only country in the world to have them and certain well-known shoe retailers frighten us into a panic re widths - placing emphasis on fitting - however these well-know retailers have followed suit and are now selling on-line themselves at full price! In general an F width fitting shoe will fit c80% of children. Where possible we always state what widths our shoes are suitable for.

Widths Explained

In the UK we have a width fitting system for Clarks and Start Rite shoes. Widths generally range from D to H where D is the narrowest width, E, then F is the industry standard width (fits c80% of children) and G and H are the wider widths respectively.

http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp

Θεωρητικά είμαστε στο 4.5 - 5.00 με βάση τον πίνακα (πρακτικά θα το επιβεβαιώσω το απόγευμα). Μετράνε το εξωτερικό αυτοί ή το εσωτερικό του παπουτσιού;

βάλε το πόδι της μικρής πάνω σε ένα χαρτί και ζωγράφισε το μέτρα από το μεγάλο δάκτυλο μέχρι την φτέρνα (εγώ της το έβαλα πάνω σε μαγνητικό πίνακα αυτό που ζωγραφίζουν το είδε σαν παιχνίδι και έκαστε) :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

το γούστο της δεν το ρωτάμε! εμπιστευόμαστε μόνο της μαμάς..

ναι καλα! ελατε σπιτι να προσπαθησετε να βαλετε του Κων/νου ενα συγκεκριμενο ωραιοτατο παπουτσακι που του πηρε η νονα του (εννοειται του κανει, δεν τον στενευει κλπ)

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

(και ειναι και αγορι...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ναι καλα! ελατε σπιτι να προσπαθησετε να βαλετε του Κων/νου ενα συγκεκριμενο ωραιοτατο παπουτσακι που του πηρε η νονα του (εννοειται του κανει, δεν τον στενευει κλπ)

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

xaxaxaxa το ίδιο έπαθα και εγώ με ένα μαύρο ζευγάρι Kickers άσε πίκρα ..........:P:p

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

η νονα που παιρνει συνεχεια τετοια μου λεει οτι εχει βρει πολλες διαφοροποιησεις στα νουμερα για αυτο και το φοβαμαι το εξωτερικο, ειμαι και περιεργη στα ποδαρια (και οχι μονο χιχιιχιχιχιι) και δε το αποφασιζω!

Ο Μαριος εχει κουτουπιε και ακομα και οταν τα δοκιμαζουμε δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα βολευτει. Μου φαινεται αδυνατον να του ταιριαζει με το ματι απο το ιντερνετ, Ρουχα εχουμε παρει καποιες φορες αλλα και εκει ειναι ρισκο γιατι αναλογα την εταιρια φοραει κι αλλο νουμερο. Στο υψος του κανουν και για τριων χρονων καποιες φορες αλλα στα κιλα του ειναι μεγαλα. Οποτε μονο αν τα δοκιμασει ειμαι σιγουρη.

και εχω ρουχα στα μικρα ανετα γιατι παιρνω παντα για μεγαλυτερα να μη τη πατησω

αλλα ο Β εχει πλατυποδια και το κοιταω απο παντου και η μινιατουρα ελεος πια, 1 νουμερο αλλαξε σε ενα χρονο!!!!! εκει κολλημενη!

Του εχουν φερει πολλες φορες δωρο παπουτσακια που ναι μεν ειναι μεγαλυτερα νουμερα αλλα δεν τον βολευουν στο κουτουπιε με αποτελεσμα να μην τα φοραει και να μενουν καινουργια. Δεν εχει να κανει με το νουμερο αλλα με την κοψια του ποδιου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...