Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Θα του κοψουν το πετσακι, πως κανουν οι Εβραιοι οταν γεννιουνται τα παιδια τους? Περιτομη. Αν το ηξερα θα το εκανα ημερων να μην ειχαμε τετοια τωρα και ταλαιπωρηθει το παιδι.

και γιατι πρεπει να το κανετε αυτο δλδ? δεν κατεβαινει??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά πολλά περαστικά στο ραβόπαιδο!!!Τι κάνατε τελικά το βράδυ; Αργεί να πέσει με πονστάν ο πυρετός αλλά κρατάς πιο πολύ ωρα απύρετος...εύχομαι όλα καλά ραβ μου!

Καλημέρα δεν είπα...καλημερα!

Αερικάκι εσείς το ξεπεράσατε τελειώς;

Θέλω ήλιο και καλό καιρό ΤΩΡΑ!!!

Απο οτι λεει ο πατερας του για τον ιδιο αργοτερα καλη ειναι η περιτομη περισσοτερη απολαυση στο σεξ , το θεμα ειναι αν πρεπει να γινει τωρα η οταν θα ειναι μεγαλυτερος. Για ψυχολογικους λογους τι ειναι καλυτερο και για την ναρκωση που χρειαζζεται τωρα ενω αργοτερα οχι.

Διαφημίσεις

Καλημερα δεν ειπα! Καλημερα..

Μαρκο ο γιατρος τι αποψη εχει για το θεμα?

Κι εμας δεν ανεβαινει τελειως το πετσακι, αλλα λεει οτι με τον καιρο θα γινει μονο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά είμαστε Ειρήνη μου!Σπίτι αυτοκολλητάκια!!!Χαχαχα

Εμείς πάντως που κάναμε την εγχείρηση και ξεμπερδέψαμε μου έφυγε μεγάλο βάρος. Αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική....εμάς μεγάλωνε η κύστη στο ματάκι και το κάναμε να τελειώνουμε...ευτυχώς όλα καλά με την νάρκωση!

καλημερες

και η πρωτη παιδιατρος τα ιδια μου ελεγε...θα δουμε

αλλαζω παιδιατρο

μπαμ κατω και γεια σας χαχαχχαχα

ουτε χειρουργειο ουτε τιποτα

αν εχετε γυναικα παιδιατρο επισκεφτειτε και αντρα

γνωμη μου ειναι να γινει τωρα,

μηπως γινεται πιο εντονο οσο μεγαλωνει??????

και θελει ασκηση για να κατεβει

μη ρωτατε τι χεχεχεχχε, η σοφια το εκανε που εχει πειρα απο γιους

.....

Αυριο το βράδυ θα κάτσω να φτιάξω μηλοπιτάκια http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopitakia-oneiro.html σε μπισκότο σχήμα οχι σε καπκεικ

και το πρωί της παρασκευής θα φτιάξω πιτσάκια μικρά http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/11/express.html

Εχει πάρτυ το μικρό μου στο σχολειο κ μας ειπαν να φτιάξουμε το κατιτίς μας κ να το παμε για να μην αγοράσουν γαριδοπατατάκια :D

Καλαμάρι μου,

"Πειρασμός" είσαι... εσύ και οι συνταγές που μας βάζεις !!!

Δε με λες μανδάμ, αυτά τα μηλοπιτάκια γίνοναι νόστιμα ??? να τα κάνω σε μάφινς ? πόσα κομμάτια περίπου βγαίνουν ????

... μπήκα και είδα και κάτι αλμυρά που δείχνει με λουκανικάκια κοκτέηλ... πω πω Παναγία μου !

Α! Θέλω και κάτι ακόμη: είδα στις φωτογραφίες σου ότι έχεις φτιάξει την μπουγάτσα με τυρί... να την προσπαθήσω για την Κυριακή ???? αξίζει ?:lol:

...αυτά, από το πεινασμένο μέτωπο...

Ψηνόμαστε... Βάρεσε 40,0...

Τώρα κοιμάται. Εγώ δεν θα κοιμηθώ ούτε απόψε αλλά λίγο με νοιάζει...

Και να χει άκρα παγωμένα και να μη μπορώ να την κάνω μπάνιο.

Πάω να θερμομετρήσω ξανά, έχει πάνω από 1 ώρα που έδωσα πονσταν...

Ραβάκι ,

Πώς είναι το παιδί ? Μίλησες με παιδίατρο ? Πήγατε νοσοκομείο τελικά ?

Πώς ξημερώσατε ????

Τωρα που τελειωσαμε με την πανα πρεπει να δω τι θα κανουμε με το πουλι μας. Θελει φιμωση αλλα πρεπει να το ψαξω καλα τι θα κανουμε. Η μια εκδοχη ειναι τωρα χειρουργειο με ολικη και η αλλη στην εφηβεια 12 με 14 με τοπικη ανισθησια .

Εγώ θα έλεγα τώρα να το κάνετε που είναι μικρός να ξεμπερδεύει... :lol: μέχρι τα 12... ποτέ δεν ξέρεις, είναι πολύ "εξελιγμένη" αυτή η νέα γενιά χα χα !

Καλημέρα σε όλες !

Διαφημίσεις

Mεχρι τωρα ελεγε μπας και διορθωθει μονο του αλλα δεν. Δεν βοηθαει και το γεγονος οτι δεν συνεργαζεται να βαλουμε αλοιφη καθημερινα οποτε θεωρουν οτι δεν αλλαζει πια. Πιο μωρο μπορουσε να γινει τσακ μπαμ αλλα μου ελεγαν να περιμενω μπας και γινει μονο του αλλα δεν εγινε οποτε η το κανουμε τωρα που θελει ολικη και καθαρισμους μετα για κανενα μηνα με ενα παιδι που χτυπιεται και δεν αφηνει κανεναν να το πιασει η στο μελλον μεγαλος πια.

Αντρα παιδιατρο εχουμε.

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Είχα πάρει τον παιδίατρο στις 8.30 που χτύπησε 40,0. Εκείνος μου είπε να δώσω πονσταν.Επειδή ξέρω πως αν τα άκρα είναι παγωμένα απαγορεύεται το ντους, τον ρώτησα και μου το επιβεβαίωσε. Τελικά στις 01.00 είχε ακόμα 39,8 και αφού είχε ζεσταθεί όλο το σώμα την κάναμε μπάνιο. Σας πληροφορώ την κράτησε έως τις 5.40 το πρωι κάτω από 38,6.

Τότε της έδωσα αντιπυρετικό στο 39,1. Το πρωι ξύπνησε κεφάτη και παγωμένη 35,9 είχε.

Λέω να την πάμε παιδίατρο να δω τι θα μου πει γιατί και απόψε θα είμαι μόνη μου .

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κι εγω την πρωτη φορα που ειχα δει 40αρι στο θερμομετρο τα ειχα δει ολα!

Κουραγιο ραβακι, ευχομαι το αποψινο βραδυ να ειναι καλυτερο.

Περαστικα σας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραβάκι το πιθανότερο είναι να σας πει ότι είναι ίωση και πρέπει να περιμένετε να κάνει τον κύκλο της. Η υποθερμία είναι λόγω του πονστάν νομίζω...αλλά αφού ξύπνησε κεφάτη σημαίνει ότι δε πονάει πουθενά, κάτι είναι και αυτό...

Αυτό με τα πουλακια των αγοριών με αγχώνει απίστευτα...όλο και κάτι βγάζουν τα περισσότερα αγοράκια και εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά.Ουφ!

Αντε ρε 'συ Ραβακι.. Ανασανα λιγακι τωρα που μας εγραψες!

Περαστικα να ειναι, ευχομαι ο παιδιατρος να σας πει για την κλασσικη -πλεον- ιωση και να ξεμπερδεψετε..

Edit: Το ponstan μας εκανε κι εμας υποθερμια.. Κι επειδη το παιδι γινοταν σαν κοτοπουλο απο τις εναλλαγες 35.9 - 39.2 μας το αλλαξε με algofren οπου και τον εριχνε αλλα και διατηρουσε τη θερμοκρασια της σε φυσιολογικα επιπεδα. Αφου θα πας που θα πας το απογευμα, ρωτησε τον και γι' αυτο..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...