Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Να είστε καλά να τον θυμάστε ! Οι άνθρωποι δεν φεύγουν από κοντά μας όσο τους έχουμε στην ψυχή μας ! Το πιστεύω αυτό !

Σου στέλω πμ που θέλω να μου πεις κάτι -όταν μπορέσεις-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψιτ:tongue::tongue:.... εσενα σου μιλαω στο φεις.....μηπως με αποφευγεις τελικα??????

εσυ κοιταζε και κοβε φατσουλες και συμπεριφορες να δεις ποια τσουπριτσα θα κανεις νυφουλα για τον μικρο!

τον μεγαλο τον καπαρωσε η ζωιτσα!

:tongue::tongue:

Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα τα ξεχωρίσεις !!1 φαντάσου να ήταν και δίδυμα τι μπλέξιμο θα είχαμε :tongue:

Μετά από απαίτηση του λαού μου έβαλε 2 φωτογραφίες μου μαζί με τη μικρή....η μία είναι 2 χρόνια πριν...πως περνάει ο καιρός Θεέ μου!

Ευχαριστουμε, ευχαριστούμε!Μεγαλώσαμε αρκετά, είμαστε πια κανονικά παιδάκια....με ό,τι συνεπάγεται αυτό!χαχαχα

Μπράβο βρε μπεμπάκι που μας ανεβάζεις!είσαι πολύ ζωντανός άνθρωπος βρε παιδί μου..μπράβο!

Πάω να δω ….

ψιτ λαθος κανεις τον μικρό θέλωωωωωωω

Α ισχύει ακόμα το προξενιό? Είχα την εντύπωση ότι ο Κωνσταντίνος και ο Μάριος είναι οι υποψήφιοι

Καλημέρα !!

879047t251h6wqhv.gif

Χθες πήγε καλά η δουλειά σχόλασα 2 παρά 20 και ξύπνησα στις 7 30

Το πρόγραμμα σημερις έχει εκτός από τα καθημερινά και μια επίσκεψη προς νοσοκομείο μεριά. Μπήκε σήμερα ο πατέρας μου γιατί αύριο θα εγχειριστεί

Σε τι? Προστάτη , καρκίνο ,δεν είναι επιθετικός αλλά έχει μια προϊστορία …Καρκίνο στους λεμφαδένες πριν 7 χρόνια

Κατά τα άλλα καλά !1

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Moυκοσολβαν εχετε δωσει ποτε? Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να του δωσω και απο αυτο γιατι καταπινει τα φλεματα και να μην ανησυχω θα περασει απλα θα παρει μερες.

Καλημέρες σε όλες. Μαρκο συλλυπητήρια, Μαραγκ εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Εγώ αύπνη. Η μικρή ήταν ζεστή χθες πριν ξαπλώσω, λέω θα ξυπνάω κάθε δυο ώρες να τσέκαρω (ήταν κάτω από 38,0). Ε, η μικρή κάθε μισή ώρα, κάθε τέταρτο έκλαιγε. Έλεγε ασυναρτησίες, κλαψούριζε ασταμάτητα. Δεν κοιμήθηκα καθόλου ούτε εγώ ούτε εκείνη.

Ευτυχώς το πρωι κατά τις 6.30 ήρθε στο κρεββάτι και κοιμηθήκαμε ένα τρίωρο. (Εγώ με διάλειμμα για να πάρω να ειδοποιήσω στον παιδικό).

Όταν ξυπνήσαμε με πήρε η διευθύντρια και μου είπε ότι όλα τα παιδάκια και οι δασκάλες είναι οφ. Λείπουν τουλάχιστον 30 παιδιά σήμερα με υψηλό πυρετό, βήχα, τάση για εμετό. Επιδημία έτσι... Η δικιά μου δεν έχει πυρετό ακόμα τώρα αλλά τρελή καταρροή! Η μύτη δε, στάζει απ την Πέμπτη. Αλλά σήμερα είναι τρομερό...

Καλά αυτή τη βδομάδα δε τη στέλνω καθόλου σχολείο μη ψωνίσουμε τίποτα χειρότερο.

Σχετικά με την ηλικία πάντως και η δικιά μου που ακόμα δεν έκλεισε τα 3 έχει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά. Και είμαι ευτυχής επειδή δε φωνάζω κάθε μέρα σαν υστερική...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Moυκοσολβαν εχετε δωσει ποτε? Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να του δωσω και απο αυτο γιατι καταπινει τα φλεματα και να μην ανησυχω θα περασει απλα θα παρει μερες.

ναι εχουμε δωσει..δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

περαστικα και σε σας και στο ραβοκοριτσακι!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!

Μολις ηρθα δουλεια, ημουν σπιτι με τον μικρο μεχρι τωρα, δεν πηγαμε ουτε σημερα σχολειο. Ενα μπουκωματακι ελαφρυ εχει, ο βηχας του σχεδον εξαφανισμενος, αλλα σημερα ξυπνησε στις 5 και ηταν ανησυχος για καμμια ωρα, διψαγε, ψιλοποναγε η κοιλια του και στο τελος εκανε εναν εμετο και μετα ηρεμησε.

Τωρα τι ειναι αυτο, θα δειξει.. Οταν ξυπνησε στις 8 πειναγε βεβαια και, ενω ημουν διστακτικη, τσακισε 5 φρυγανιες με τυρακι. Και τωρα πριν φυγω του'δωσα μακαρονια.

Κατα τα αλλα Μαρκο συλληπητηρια για τον παππου σας, να ζησετε να τον θυμαστε!

Mucosolvan δεν εχουμε παρει, γενικα ο δικος μας παιδιατρος ειναι κατα των σιροπιων, μια δυο φορες μας εχει δωσει ενα αντιστοιχο φυτικο, το προσπαν.

Νομιζω θελει πολλους ορους (πολλους ομως) ωστε να φευγουν οι βλεννες που δημιουργουν βηχα.

Μαραγκ καλη επιτυχια στον πατερουλη!

Σχετικα με τα πεισματα, οντως βλεπω μεγαλη - τεραστια - διαφορα σε σχεση με παλιοτερα, αλλα και παλι υπαρχουν μερες που θελω να πηδηχτω απ'το παραθυρο!

Ευτυχως, στο 90% των περιπτωσεων πεισματος και αντιδρασης τιθεται θεμα κουρασης και οχι θελησης κυριαρχιας, οποτε εκει κανω οσο περισσοτερη υπομονη διαθετω.

Με ψιλογαργαλαει ο λαιμος μου, λετε να κατρακυλησω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι επιδημία είναι αυτή ρε παιδί μου!Για αυτό και εγώ την έχω σπίτι ακόμα....άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...θα τη παώ στη γιορτή τη Παρασκευή για ένα δίωρο...τώρα αν τσιμπήσει κάτι στο δίωρο αυτό τι να πω;

Ορός και ευκάλυπτος είναι το φάρμακο...και πολλά υγρά για να ρευστοποιούνται τα φλέματα....τον εμετό σε αυτή την περίπτωση τον θέλουμε για να τα διώξει μία και καλά!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...