Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγε τι θες ή μπες στο προφιλ μου στις συνταγές κ δες στις φωτο μου τι έχω φτιάξει απο κις λορεν μέχρι οτι θες χε χε σματσσσ

Μαριτάκι κ αυτό ειναι όμορφο, στείλτου μύνημα!

Για πες ? που να μπω να δω και εγώ [μιας και είμαι λάτρης της μαγειρικής]

Ευχαριστώ για τις ευχές σας,

Μαρίτα και εμένα το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβό.

Εμείς το Σάββατο αλλάξαμε γυαλιά [ ο Μάριος δηλ] και για να μη περιμένουμε στο μαγαζί όσο διάστημα χρειάστηκε για να προσαρμόσει το φακό στο σκελετό ,κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά

Μπήκα στα mexx και καπάρωσα ένα μπουφανακι για το Μάριο μούρλια. Και μόνο 32 ευρώ !!!

Είπα στη κοπέλα ότι δεν έχω λεφτά μαζί μου [είχα πάρει μόνο για τα γυαλιά] , της έδωσα 2 ευρώ και μου το κράτησε για τη Τέταρτη

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Για πες ? που να μπω να δω και εγώ [μιας και είμαι λάτρης της μαγειρικής]

Ευχαριστώ για τις ευχές σας,

Μαρίτα και εμένα το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβό.

Εμείς το Σάββατο αλλάξαμε γυαλιά [ ο Μάριος δηλ] και για να μη περιμένουμε στο μαγαζί όσο διάστημα χρειάστηκε για να προσαρμόσει το φακό στο σκελετό ,κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά

Μπήκα στα mexx και καπάρωσα ένα μπουφανακι για το Μάριο μούρλια. Και μόνο 32 ευρώ !!!

Είπα στη κοπέλα ότι δεν έχω λεφτά μαζί μου [είχα πάρει μόνο για τα γυαλιά] , της έδωσα 2 ευρώ και μου το κράτησε για τη Τέταρτη

Μαραγκακι μπες στις συνταγές τις παρέας ψάξε καλαμαρακι κ θα δεις στο προφίλ μου σε φωτό ότι εχω φτιάξει

Διαφημίσεις

sweet_february να χαίρεσαι και να καμαρώνεις το Μαράκι σου πάντα γερό και δυνατό :D:D

ravT κοριτσάκι μου Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς την ηλικία δεν την σχολιάζω ούτε εγω :lol::lol:

cultaki μου μια κούκλα είναι η Ζωήτσα :D:D

Υ.Γ. νομίζω ότι θα αρρωστήσω :-( σας φιλώ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημερα!

Μας λειπεις ρε αερικακι.

Α προπο, τι τρελλο φατσονι γινεται η Κωτιτα..

Και οσο μεγαλωνει σου μοιαζει, επαθα πλακα που την ειδα στο βιντεακι!

Εμεις με βραχνο βηχαλακι, τον αφησα σπιτι και θα κοιταξω μηπως φυγω νωριτερα απο τη δουλεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

6e4jzvsy.gif

Σήμερα η μέρα μου είναι γεμάτη ,έβαλα το φαγητό να γίνεται [ μοσχαράκι με πατάτες ] σας γράφω , και μετά έχω να κάνω δουλειές του σπιτιού , να πάω να πάρω το Μάριο , να τους ταΐσω [ το μεγάλο, ο μικρός τρωει μόνος του ] να κάτσει να διαβάσει ο μεγάλος , να ετοιμάσω το μικρό για ύπνο και μετά να ετοιμαστώ για τη δουλειά

Πλάκα πλάκα στο 6 – 2 αν και είναι μανίκι περνάς όμορφα

Καλαμαράκι για να σε βρω πρέπει να γραφτώ πρώτα έτσι?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα !!!

6e4jzvsy.gif

Σήμερα η μέρα μου είναι γεμάτη ,έβαλα το φαγητό να γίνεται [ μοσχαράκι με πατάτες ] σας γράφω , και μετά έχω να κάνω δουλειές του σπιτιού , να πάω να πάρω το Μάριο , να τους ταΐσω [ το μεγάλο, ο μικρός τρωει μόνος του ] να κάτσει να διαβάσει ο μεγάλος , να ετοιμάσω το μικρό για ύπνο και μετά να ετοιμαστώ για τη δουλειά

Πλάκα πλάκα στο 6 – 2 αν και είναι μανίκι περνάς όμορφα

Καλαμαράκι για να σε βρω πρέπει να γραφτώ πρώτα έτσι?

Ωραίο φαγητό!! Εγώ σημερα έχω ταπερ παστίτσιο από μανούλα χε χε το γλύτωσα το μαγείρεμα

Δεν ξερω μαραγκάκι , αλλά πχ πήγαινε ψάξε την συνταγή τέλεια σπιτικά ψωμάκια πχ κ δες εκει στα τελευταία σχολια το καλαμαράκι νομίζω πως μπορείς να δεις το προφίλ μου κ τις φώτο μου.

Bojorno φιλενάδες!!

Ξου ξου παλιοιώσεις μακρυά από τις μανούλες και τα πανέμορφα παιδιά μας!!!Κρατηθείτε κορίτσια, έρχεται και η Καθαρά Δευτέρα, πρέπει να είμαστε καλά!!

Εγώ την έχω και σήμερα σπίτι τη μικρή....έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτό το πυρετό και δε λέει να είμαστε σπίτι μόνοι μας τη Κ. Δευτέρα με πυρετό και οι φίλοι μας να μπεκροπίνουν στο εξοχικό του ενός...λέει;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...