Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

2 ώρες τα κοιτάω και άκρη δε βγάζω...τα έχω δει όλα αυτά που έβαλες αλλά αυτά που μου αρέσουν δε στέλνουν Ελλάδα. Έκανα 2 ερωτήσεις σε 2 πωλητές μήπως και κάνουν καμία εξαίρεση....

Δε θέλω να έχει και φρουφρου πάνω, μου αρέσουν τα κλασικά γιλέκα. Καλά αυτό που έβαλα το έχω ερωτευτεί, μου αρέσει αυτή η εταιρεία πολύ!Ουφ ξανά ουφ!

Σε ευχαριστώ πολύ βρε καλαμαράκι μου!

ρε συ αυτά τωρα είναι εποχικά , δηλαδή σφερα ζάρα δεν βρήκες τίποτις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέρισυ που έψαχνα τέτοια εποχή πάλι, μου είπαν όλα τα μαγαζιά ότι αυτά τα γιλέκα τα φέρνουν το φθινόπωρο και όχι την άνοιξη όπως φανταζόμουν.

Τελικά είχα αγοράσει από το gap το outelt και μάλιστα ήταν αγορίστικο σχέδιο αλλά δε του φαίνοταν και το λιώσαμε!Απλά τώρα μεγαλώσαμε απότομα και δε μας κάνει....

Ναι από αυτό το στοκ είχα πάρει το μπουφανάκι και πολλά άλλα ρούχα..πήγα όμως τη πέμπτη και κάτι έχουν αλλάξει. Δεν είδα πουθενά gap και υπήρχαν μόνο πακιστανοί που φτιάχναν το χώρο....

Αυτό που έβαλα σας αρέσει;

Διαφημίσεις

Και εγώ τό ίδιο Μαρία μου αλλά και πάλι το ψάχνω...αυτό πώς σου φαίνεται;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250993225551&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

είναι 10 ευρώ πιο φτηνό αλλά μου αρέσει πιο πολύ το μωβ μαμώτο....

Ειρηνη θενκς για την πληροφορια (μπακαλογατος), θα το ψαξουμε να δουμε τι βολευει και τους υπολοιπους και βλεπουμε..

Τι προγραμματα εχετε για το τριημερο?

Πολυ ωραια και τα δυο μπουφανακια Μαριτακι, το μωβ μου αρεσει ενα κλικ παραπανω για το χρωμα και το σχεδιακι που εχει γενικοτερα.

Παντως ρε κορες πραγματικα ειστε πολυ ψαγμενες μιλαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το δευτερο μου αρεσει πολυ και φαινεται πολυ καλο ποιοτικως

θα έπαιρνα το μωβ όμως...10 ευρώ δεν είναι μεγάλη διαφορά για ένα μπουφάν που θα φορέσει 2 σεζόν

Αλό Μελινάκι! Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για τριήμερο...

Πέρισυ που έψαχνα τέτοια εποχή πάλι, μου είπαν όλα τα μαγαζιά ότι αυτά τα γιλέκα τα φέρνουν το φθινόπωρο και όχι την άνοιξη όπως φανταζόμουν.

Τελικά είχα αγοράσει από το gap το outelt και μάλιστα ήταν αγορίστικο σχέδιο αλλά δε του φαίνοταν και το λιώσαμε!Απλά τώρα μεγαλώσαμε απότομα και δε μας κάνει....

Μαριτάκι αν βρεθείς σε κανα ΝΕΧΤ μπες και πάρε! Έχει ένα ωραίο φουξ χοντρούλι αμάνικο στα 30-35. Το είδα προχθές και είναι νέα κολεξιον. Γι αυτό πες τους ότι είναι περα βρέχει αυτοί που σου είπαν ότι είναι φθινοπωρινά...

Ειρήνη δεν είμαι Σαλονικιά, Γιάννενα μένω (τώρα καθόλου δεν καρφώνομαι αλλά τεσπα).

Θενκς όλες όλες για τις ευχές (marag να ζήσει η μανούλα!)

Πάρτε κέρασμα τώρα...

http://apospitimeagapi.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Μόλις αποφάσισα να φτιάξω και τίποτα μεζεδάκια για απόψε, καλαμάρι στείλε συνταγές ξέρεις εσύ... Σμουτς

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μα το χρυσοχέρες έχουμε σε αυτό το παρεάκι μας ε;;;Μπράβο βρε ραβάκι, γεια στα χέρια σου!!!Μιαμ!Θα γιορτάσετε σήμερα;Καλά να περάσετε!!

Αυτό λες στο νεξτ http://www.next.co.uk/x492660s3#812379x49;

Διαφημίσεις

Να 'μαι ξανα...

Το παιδακι μου γυρισε ευτυχισμενο απο το σχολειο με μια τεραστια συνθεση απο ζωγραφιες που της εφτιαξαν οι φιλοι της! Μου ειπε πως της τραγουδησανε το "χαπυ μπερντι" και πως εσβησε το κερακι της "κανοντας φουυυυυυ μαμα" :lol: αλλα δεν ηθελε να φαει τουρτα, ηθελε μονο να πιει χυμο και "τον ηπια ολο μαμουλα" :lol:

Δεν ειχε κανενα ατυχημα με την πανα (εγω βεβαια ειχα στειλει 3 αλλαξιες και αλλα τοσα εσωρουχα αλλα δεν χρειαστηκαν) :D:D:D Οποτε παιδια δεν μπορω να το πιστεψω!!! Η πανα αποτελει ολοκληρωτικο παρελθον για εμας!!!!! Απιστευτο μου φαινεται (κοιτα που την εβγαλε η Μαρια και θα τη φορεσω εγω :lol:)

Maragακι μου να χαιρεσαι κι εσυ τη μανουλα σου!

Πριν λιγο ζητησε να κοιμηθει και φυσικα ξαπλωσα μαζι της γιατι μου το ζητησε.. Τη ρωτησα αν θα της αρεσε να καθησει αυριο μαζι μου στο σπιτι και μου απαντησε πως θελει να παει σχολειο να παιξει με τα παιδακια.. Θα δειξει, να δω πως θα ξημερωθουμε αυριο και βλεπουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαριτάκι νομίζω πως αυτό είναι αλλά δεν είμαι και βέβαιη...

Μπράβο ρε Φαίη! Και στα δικά μας! (και για την πάνα και για τα γενέθλια χοχοχο)

Καλά εγώ τελευταία την χρειάζομαι συχνά την πάνα... Μια στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, μια χθες στο πάρτυ που συμμετείχε τόσο πολύ και με τόση ευκολία (χορεύουμε και μακαρένα πλέον...) τι να σας πω, σύντομα θα πάω για πάνα... Καλά όταν κόψει την πάνα δε το συζητάω... Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μαριτάκι αν βρεθείς σε κανα ΝΕΧΤ μπες και πάρε! Έχει ένα ωραίο φουξ χοντρούλι αμάνικο στα 30-35. Το είδα προχθές και είναι νέα κολεξιον. Γι αυτό πες τους ότι είναι περα βρέχει αυτοί που σου είπαν ότι είναι φθινοπωρινά...

Ειρήνη δεν είμαι Σαλονικιά, Γιάννενα μένω (τώρα καθόλου δεν καρφώνομαι αλλά τεσπα).

Θενκς όλες όλες για τις ευχές (marag να ζήσει η μανούλα!)

Πάρτε κέρασμα τώρα...

http://apospitimeagapi.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Μόλις αποφάσισα να φτιάξω και τίποτα μεζεδάκια για απόψε, καλαμάρι στείλε συνταγές ξέρεις εσύ... Σμουτς

Λέγε τι θες ή μπες στο προφιλ μου στις συνταγές κ δες στις φωτο μου τι έχω φτιάξει απο κις λορεν μέχρι οτι θες χε χε σματσσσ

Και εγώ τό ίδιο Μαρία μου αλλά και πάλι το ψάχνω...αυτό πώς σου φαίνεται;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250993225551&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

είναι 10 ευρώ πιο φτηνό αλλά μου αρέσει πιο πολύ το μωβ μαμώτο....

Μαριτάκι κ αυτό ειναι όμορφο, στείλτου μύνημα!

Καλαματάκι μου γλυκό του έστειλα πριν σας το βάλω και μου είπε ότι το στελνει με 4 λίρες...αλλά τελικά μόλις παρήγγειλα το μωβ joules που μου άρεσε αρχικά!

Αχ βρε Μαράκι δική μου είσαι εσύ στα ρούχα μου φαίνεται!!!Χαχαα

ευχαριστώ πολύ πολύ όλες

Πως τα κάνεις όλα αυτά βρε όμορφη θεσαλλονικιά; Μπράβο σου!

Καλαματάκι μου γλυκό του έστειλα πριν σας το βάλω και μου είπε ότι το στελνει με 4 λίρες...αλλά τελικά μόλις παρήγγειλα το μωβ joules που μου άρεσε αρχικά!

Αχ βρε Μαράκι δική μου είσαι εσύ στα ρούχα μου φαίνεται!!!Χαχαα

ευχαριστώ πολύ πολύ όλες

Πως τα κάνεις όλα αυτά βρε όμορφη θεσαλλονικιά; Μπράβο σου!

Και καλά έκανες αφού σου άρεσε αυτό περισσότερο!

Βρε σεις....αυτό το σαιτ πως μου ξέφυγε εμένα?? αυτο το τζουλς?

Εχεις ξαναπάρει, ωραία πράγματα έχει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...