Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και βέβαια κοριτσάρα μου, μακάρι να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή! Η μικρή δεν ήξερε σε ποια τσουλήθρα να πρωτοανέβει στη 3η παιδική χαρά που πήγαμε, για πιο μεγάλα παιδιά....

Το μόνο πρόβλημα είναι το πάρκινγκ εκεί....

Τελεια ειναι στο Φλοισβο, ειδικα αν εχει ωραια μερα οπως χτες..!

Εκει εμενα ανυπαντρη Μαριτακι..

Προς τα εκει λεμε να παμε κι εμεις την Κυριακη με φιλους για να παιξουν τα πιτσιρικια, αλλα προσπαθω να σκεφτω που να παμε για φαγητο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελεια ειναι στο Φλοισβο, ειδικα αν εχει ωραια μερα οπως χτες..!

Εκει εμενα ανυπαντρη Μαριτακι..

Προς τα εκει λεμε να παμε κι εμεις την Κυριακη με φιλους για να παιξουν τα πιτσιρικια, αλλα προσπαθω να σκεφτω που να παμε για φαγητο...

χεχε θα σου πω εγω αν θελεις.........

χεχε θα σου πω εγω αν θελεις.........

Θελω θελω!

Μα τοσα χρονια στα νοτια και να μη μου ερχεται τιποτα!

Θα εχουμε και αρκετα πιτσιρικακια μαζι και προσπαθω να σκεφτω κατι βολικο και γι'αυτα, να φαμε και μετα να παμε για καφεδακι προς Φλοισβο!

Τωρα που το σκεφτομαι δεν ηταν κακα και στο Ρακαδικο, απλα δεν εχει τοση απλα για τα παιδια, ασε που ειναι και πανω στο δρομο και ετρεμε το φυλλοκαρδι μου ετσι οπως χοροπηδαγε ο μικρος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Θελω θελω!

Μα τοσα χρονια στα νοτια και να μη μου ερχεται τιποτα!

Θα εχουμε και αρκετα πιτσιρικακια μαζι και προσπαθω να σκεφτω κατι βολικο και γι'αυτα, να φαμε και μετα να παμε για καφεδακι προς Φλοισβο!

Τωρα που το σκεφτομαι δεν ηταν κακα και στο Ρακαδικο, απλα δεν εχει τοση απλα για τα παιδια, ασε που ειναι και πανω στο δρομο και ετρεμε το φυλλοκαρδι μου ετσι οπως χοροπηδαγε ο μικρος..

βρε εχει ακριβως μεσα στον φλοισβο τον μπακαλογατο μεζεδοπωλειο τελειο!!

http://www.athinorama.gr/restaurants/data/places/?id=5004514

Καλημέρα !!!

Καλά είπα εγώ «δίαιτα από αύριο », γιατί σήμερα θα τσακώσω πολλά γλυκάκια

Λοιπόν

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ !! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

role06.gif

gwdpxo0d.gif

Ραβ χρόνια πολλά και σε σένα ,να χαίρεσαι την οικογένεια και όσο για το 26 ,δεν θα κάνω κανένα σχόλιο grogne.gif

mjmvokfc.gif

Έτσι για την ιστορία , και η μαμά μου έχει σήμερα γενέθλια

Χρόνια πολλά μαμά !!!

g10008.gif

Καλαμαράκι η Θεσσαλονικιά είναι άπαιχτη , και πρέπει να είναι και καταπληκτικός άνθρωπος.

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Καλή Εβδομάδα !!!

Έχουμε και λέμε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Μαράκι της Φαίης !!!! Να την χαίρεστε την κούκλα σας ! Να τα εκατοστήσει και πάντοτε να χαμογελάει !!! έτσι, έτσι, για να ξεμυαλίζει τους πάντες... και άσε τον πατέρα της να λέει ! χα χα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο "μικιό" της παρέας στο Ραβάκι !!! Να τα εκατοστήσεις αγάπη ! Να χαίρεσαι την οικογένεια ! Τί 26, τί 27 όλα ωραία είναι αν μιλάμε από 30 και κάτω ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στην μανούλα του Μαραγκακίου ! Να την χαίρεσαι την μαμάκα σου ! Αχ, είναι η πιο γλυκιά αγκαλιά όσα χρόνια και να περάσουν λέμε !

Επίσης, περαστικά στην Κωτίτα μας... πώς είναι το παιδί σήμερα ? όλα ΟΚ ?

Καλτάκι,

Τί όμορφη ναζιάρα γάτα είναι αυτή βρε ! Και του χρόνου ! :wink: Μεγάλωσε και η Ζωή !!!

Εμείς κόρες "καλά"... είδα πολύ dvd μιλάμε το Σ/Κ.... γιατί ήμουν ξάπλα λόγω ωτίτιδας (πάαααλι) ανέβασα και κάτι ωραίους ξεγυρισμένους πυρετούς, παίρνω αντιβίωση και ... θα δούμε ... πάντως, ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πόνο .... ευτυχώς που τα παιδιά είναι καλά... αν εξαιρέσεις λίγο βήχα βέβαια...

και έχω δουλειά, και, ΦΥ ΣΙ ΚΑ, βαριέμαι !!!

Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου μαραγκάκι!

Ειρήνη δεν είναι πιασέ κωλέ αυτό το μεζεδοπωλείο μέσα στο Φλοίσβο;

Τί καλά που το μιλάς κι εσύ το Γαλλικό Μαριτάκι... δικιά μου είσαι ! χα χα

Καλημερααααααααααααααααααααα.......χρονια πολλα στις εορταζουσες !!!!!!!! Πολυχρονο το Μαρακι μας κι ευτυχισμενο!!!!! Και σε σενα Ραβακι χρονια πολλα γεματα γλύκα!!!!!!!!!!!!!!!! Θεσσαλονικια εισαι ε??? Αχχχχχχχχχχχχ τι ερωτας αυτη η πολη σου ρε κοπελια!!!!!!!!!

Βρε κοροτσια ο μπακαλογατος δεν ειναι φλοισβο! Ειναι μαρινα Αλιμου ........ λιγο πριν την Οστρια! Και για φαγητο εκτος απο Φράιντεϊς στο φλοισβο δε ξερω ουτε εγω!

Περαστικα και στα αρρωστουλια......παιδακια και μανουλες!!!!!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Τί καλά που το μιλάς κι εσύ το Γαλλικό Μαριτάκι... δικιά μου είσαι ! χα χα

Τόσα χρόνια στα θρανία στο γυμνασιολύκειο να τα χρησιμοποιήσω και εγώ, να μη πάνε χαμένα!!!Χαχαχαχα

περαστικά ρε κοριτσάκι!τα αυτιά πονάνε πάαααρα πολύ λέμε!

Καλημερααααααααααααααααααααα.......χρονια πολλα στις εορταζουσες !!!!!!!! Πολυχρονο το Μαρακι μας κι ευτυχισμενο!!!!! Και σε σενα Ραβακι χρονια πολλα γεματα γλύκα!!!!!!!!!!!!!!!! Θεσσαλονικια εισαι ε??? Αχχχχχχχχχχχχ τι ερωτας αυτη η πολη σου ρε κοπελια!!!!!!!!!

Βρε κοροτσια ο μπακαλογατος δεν ειναι φλοισβο! Ειναι μαρινα Αλιμου ........ λιγο πριν την Οστρια! Και για φαγητο εκτος απο Φράιντεϊς στο φλοισβο δε ξερω ουτε εγω!

Περαστικα και στα αρρωστουλια......παιδακια και μανουλες!!!!!!!!

α ναι εχει δικιο η ειρηνη! παντως ειναι κονταααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...