Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δύο είναι μπότες...τώρα τον χειμώνα..

το άλλο μποτάκι χαμηλό και το άλλο με λουράκι για την ανοιξη

τώρα φοράει 22.5 τα έχω πάρει όλα 23

οι μπότες ας είναι λίγο μεγάλες τις κάνουν μια χαρά....δεν θα ξαναπάρω παπούτσια μέχρι το καλοκαίρι

μελινάκι εγώ θα το κάνω καθημερινή μετά τη δουλειά

είμαι δίπλα στο mall ..

πλακα πλακα κι εγω θα κανω ενα περασμα την πεμπτη το απογευμα απο μολ, γιατι το σαββατο θα παμε ολοι μαζι για ψωνια. ε με τον μικρο μαζι .... δυσκολα τα πραγματα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cultάκι το πάτημα για την καμάρα τους είναι οκ? και είναι και μαλακά;

τέτοια ποιότητα (για τα clarks μιλάω) δεν έχω βρει σε κανένα ελληνικό παπούτσι...

ούτε μούγερ που τα έχω ακριβοππληρώσει ούτε geox, crocodilino

Διαφημίσεις

κοίτα τα νούμερα είναι σπασμένα....

επίσης αν φοράει ακριβώς 24 μήπως το 25 είναι μεγάλοο και δεν μπορέσει να τις βάλει φέτος??

εμένα φοράει 22,5 γιαυτό της κάνει και το 23...

Οχι δεν πηγαμε ακομα στον παιδοτοπο αλλα θα παμε μεσα στην εβδομαδα cultaki. Eγω το Σαββατο πηρα το δωρο στο βαφτηστιρι μου και στα ξαδερφακια που μενουν Κρητη για να προλαβω να τα στειλω εγκαιρα. Στον Μαριο οχι ακομα αν και τσιμπησε και αυτος μια μπασκετα και κατι αλλα ψηλα.

Εγω ευτυχως που δεν εχω κορη γιατι και εγω εχω φετιχ με τα παπουτσια και θα της επαιρνα εκατονταδες ζευγαρια.

Οχι δεν πηγαμε ακομα στον παιδοτοπο αλλα θα παμε μεσα στην εβδομαδα cultaki. Eγω το Σαββατο πηρα το δωρο στο βαφτηστιρι μου και στα ξαδερφακια που μενουν Κρητη για να προλαβω να τα στειλω εγκαιρα. Στον Μαριο οχι ακομα αν και τσιμπησε και αυτος μια μπασκετα και κατι αλλα ψηλα.

Εγω ευτυχως που δεν εχω κορη γιατι και εγω εχω φετιχ με τα παπουτσια και θα της επαιρνα εκατονταδες ζευγαρια.

χαχα..με πιάνεις

Διαφημίσεις

Και εμένα το ίδιο χαχα!Η μαμά τσάντες και η κόρη παπούτσια!!!

Και εγώ το 24 λέω να πάρω..δεν μεγαλώνουν και τόσο πολύ τώρα τα ποδια τους...

μαρίτα μπροστά έχει και σε cm το μήκος του κάθε νούμερου...

μέτρα της το πόδι και τσέκαρέ το!

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

χαχαχα ακριβώς όμως ................

Για όσες θέλουν να πάρουν από το shoesforkids μπορείτε να στείλετε μαιλ ρωτώντας το εσωτερικό μήκος του παπουτσιού η κυριούλα είναι πολλλύ εξυπηρετική !!!!

KbLyp3.png 4AByp3.png

χαχα αυτο ελεγε η μαμα μου οταν γεννηθηκε ο μικρος. μας λυπηθηκε ο θεος γιατι θα χαλαγαμε μια περιουσια αν ηταν κοριτσι (ναι καλα, ολο ρουχα και παπουτσια του παιρνει!)

παντως πραγματικα βλεπεις τα κοριτσιστικα και τρελλαινεσαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...