Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Jenia μου τι να πω?Δεν το γνωριζω καθολου το θεμα αλλα ειναι βεβαιο οτι φταιει αυτο το περιστατικο?Απιστευτο μου φαινεται...μηπως ηταν να εκδηλωθει και εσυ κατηγορεις αδικα τον εαυτο σου?Οπως και να εχει μια χαρα ειναι το παιδακι σου απο οτι διαβαζω και πανεξυπνο.Ολα φτιαχνουν!!!

Πως ειστε?Εμεις καλα Δοξα το Θεο...ακομα κρατιοματε απο ιωσεις παρα τον παιδικο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα μιλησει με την υπευθυνη του συλλογου που ειναι η αντζελα

με τα αυτιστικα παιδακια στο κορωπι

αυτη λοιπον εχει ενα μεγαλο παιδι τωρα

μεχρι τα 5 του μιλαγε κανονικα

και ξαφνικα τελος! τιποτα!

εμεινα οταν μου το ελεγε

βρε Ξενακι, δηλαδη σου εχουν πει γιατροι οτι οντως αυτο το πεταγμα το προκαλεσε???

μου φαινεται απιστευτο

για το βαδισμα εχε υποψη σου οτι ειναι παρα πολλα παιδακια που περπατανε συνεχως στις μυτες...της κουμπαρας μου και που τελειωσε το δημοτικο το συνεχιζε, αλλα το εκανε θα ελεγα και επιτηδες, του αρεσε

αλλα αφου λεει προτασεις ειναι εξυπνος κλπ η διασπαση οταν λεμε πως παρατηρειτε?

ξεφυγαμε λιγο απο το θεματακι μας

απλα εχω ξεκινησει και εγω λογοθεραπειες τον Β για βελτιωση της εκφρασης του λογου

ολα ξεκινησαν απο εκει μετα μπορει να ηρθαν και αλλα που εγω δεν καταλαβα τωρα φυσικα το κανει απο συνηθεια και ως παιδι για να τραβαει την προσοχη ... αλλα η διασπαση προσοχης τι ειναι δεν μπορει να συγκεντροθει σε κατι πχ. περπαταει και κειταει προς τα πησω ενω μπορει μπροστα του να υπαρχει ενα εμποδιο μεγαλο ορατο μια καρεκλα .... να θελεις να του πεις σπυρο μαζεψε το παιχνιδι σου και να μην πιανει την εντολη και να σου τι ! τι! τον κειτας στα ματια και μολης καταλαβει κανει την σωστη κινηση ..... μπορει να σε ρωτησει 20 φορες το ιδιο που παμε συνεχεια σε ολοι την διαδρομη ενος ταξιδιου ενω ξερει ... δεν κανει σωστες κινησεις στο θεμα ζωγραφικης δεν μπορει να κατσι να ζωγραφησει μεσα σε ενα πλεσιο .... μπεδευει χρωματα ενω ξερει ποιο ειναι το σωστο ... κπλ

η λογοθαραπεια εχει πολλους λογους που μπορει ενα παιδι να κανει βεβαια ο βασικος ειναι για να φτιαξεις τις αθρωσεις του παιδιου ...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Jenia κι εγω δεν ηξερα οτι μπορουμε εμεις να προκαλεσουμε τη διασπαση προσοχης σε ενα παιδι. Νομιζα πως αυτο ειναι κατι που εχει το παιδι εκ γεννετης.

Διασπαση προσοχης εχει και ο μεγαλος γιος του αντρα μου, 15 χρονων τωρα, ο οποιος ειναι ενα πανεξυπνο, χαρισματικο παιδι με εξαιρετικο χιουμορ... πιο μικρος περπατουσε πολυ εντονα στις μυτες των ποδιων (ακομα και τωρα του ξεφευγει μερικες φορες) και ειχε εντονη υπερκινητικοτητα. Η μαμα του δε, μου εχει πει πως σαν μωρο ηταν τρομερα ανησυχος και ειχε χειριστη σχεση με τον υπνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!

Jenia κι εγω δεν ηξερα οτι μπορουμε εμεις να προκαλεσουμε τη διασπαση προσοχης σε ενα παιδι. Νομιζα πως αυτο ειναι κατι που εχει το παιδι εκ γεννετης.

Διασπαση προσοχης εχει και ο μεγαλος γιος του αντρα μου, 15 χρονων τωρα, ο οποιος ειναι ενα πανεξυπνο, χαρισματικο παιδι με εξαιρετικο χιουμορ... πιο μικρος περπατουσε πολυ εντονα στις μυτες των ποδιων (ακομα και τωρα του ξεφευγει μερικες φορες) και ειχε εντονη υπερκινητικοτητα. Η μαμα του δε, μου εχει πει πως σαν μωρο ηταν τρομερα ανησυχος και ειχε χειριστη σχεση με τον υπνο.

εμενα ο γιος μου δεν ειναι υπερκινητικος και ειναι αψωγος σε θεμα υπνου και φαγητο ,πολυ επικινωνιακος , αγαπησιαρης και γενικα καλοβολος οποιος τον δει θα πει οτι δεν εχει καποιο δεν και φυσικα δεν ειναι τρομερο αυτο αλλα θελει δουλεια απο πολυ μικρο αμα το κανεις δεν θα αντιμετοπησει κανενα μα κανενα προβλημα οταν μεγαλωνει .... ξεπερνιεται βεβαια με βοηθεια πολλα παιδια ουτε που καταλαβενεις οτι εχουν απλα οταν θα ερθει η στιγμη του σχολειο δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οσο θα ηθελαν αυτο ...

καλημερα κοριτσακια.JENIA μου τι να πω,ευχομαι να τελειωσουν ολα αυτα γρηγορα και το παιδι να μην ταλαιπωρηθει αλλο.με εβαλες σε σκεψεις με την περηπετεια σας!!!!!!!τωρα ταρακουνηθηκα και μου εφυγε το αγχος για το ποτε θα μιλησει-περπατησει ο ραφαιλ!!!!!!!!!!κι εμεις φτου φτου δεν αρρωστησαμε καθολου!!!!!εχουμε βεβαια ενα μπουκωμα αλλα η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι απο τα δοντακια που βγαζει:D.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κοριτσακια.JENIA μου τι να πω,ευχομαι να τελειωσουν ολα αυτα γρηγορα και το παιδι να μην ταλαιπωρηθει αλλο.με εβαλες σε σκεψεις με την περηπετεια σας!!!!!!!τωρα ταρακουνηθηκα και μου εφυγε το αγχος για το ποτε θα μιλησει-περπατησει ο ραφαιλ!!!!!!!!!!κι εμεις φτου φτου δεν αρρωστησαμε καθολου!!!!!εχουμε βεβαια ενα μπουκωμα αλλα η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι απο τα δοντακια που βγαζει:D.

σου ευχομαι ποτε να μην αντημετοπησεις τιποτα σοβαρο με το μωρο σου οσο για τον γιο μου θα σου πω οτι παει τελεια και του αρεσει η ολοι διαδικασια και ετσι ειμαι παρα πολυ καλα γιατι υπαρχουν και παιδακια που δεν τους αρεσει ... εμας του αρεσε και ανυπομωνει καθε φορα που ειναι να παει στις δασκαλες του .... ειχε κουραστει φενεται και τωρα ξελαφρωνει και εγω εχω δει την αλλαγη και ειμαι πολυ αισιοδοξη ....:)

Διαφημίσεις

jenia μου σε ευχαριστω αλλα κι εμεις αντημετωπιζουμε ενα αρκετα δυσκολο θεμα με την υγεια μας :-(.το μωρο γεννηθηκε με συγγενη καρδιοπαθεια........καναμε ενα χειρουργειο{εξαιτιας λαθος γιατρου}και του χρονου εχουμε ακομα ενα..............ανοιχτης καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε ξερω πολυ καλα απο δυσκολειες οσον αφωρα την υγεια του παιδιου!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

jenia μου σε ευχαριστω αλλα κι εμεις αντημετωπιζουμε ενα αρκετα δυσκολο θεμα με την υγεια μας :-(.το μωρο γεννηθηκε με συγγενη καρδιοπαθεια........καναμε ενα χειρουργειο{εξαιτιας λαθος γιατρου}και του χρονου εχουμε ακομα ενα..............ανοιχτης καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωτε ξερω πολυ καλα απο δυσκολειες οσον αφωρα την υγεια του παιδιου!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΜΤ !! κοριτσι μου αλλα δεν μπορω τα ιατρικα λαθοι μου ανεβαζουν πιεση ε4λπιζω να πανε ολα καλα με την καρδια μου σου λεω να πανε τελεια ολα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...