Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρις ειναι λογικο ρε.. Σκεψου η Μαρια ειναι απυρετη απο την Τεταρτη και παρολαυτα της εχει μεινει μια εξαντληση.. Κοιμαται πολυ και το μεσημερι (καλα αυτο το ειχε ανεκαθεν) και το βραδυ στις 9μιση ζηταει απο μονη της να κοιμηθει.. Οσο να 'ναι ο πυρετος και ειδικα τετοιου υψους τα ταλαιπωρει.. Ισως τη βασανιζει κιολας ακομα η κοιλιτσα της και γι' αυτο ειναι ετσι.. Μην ανησυχεις, απο αυριο - το πολυ μεθαυριο θα ειστε οκ.. Η γαστρεντεριτιδα δεν κραταει παραπανω και με σωστη διατροφουλα περναει ευκολα! :)

Η μικρη κυρια σημερα με βοηθησε να διαλεξουμε φορμακι που θα φορεσει αυριο μεσα απο τη στολη της.. Βγηκαμε στην αυλη μας και παιξαμε με τη μπαλα ποδοσφαιρο (μεγαλωνω ενα μικρο Γιαγκουλα) και μετα επιδωθηκαμε στις δαχτυλομπογιες και ενα παιχνιδι που της εφερε εχθες ο κουνιαδος μου με την αλφαβητα.

Ηρθε και η μαμα μου για λιγο απο εδω.. Μας εφερε λιγο σπανακορυζο (εφαγε ικανοποιητικα) και μετα επεσε για υπνο..

Εγω παλι εχω μια μουργελα απιστευτη.. Ενα ψυχοπλακωμα, ενα μαυρισμα... δεν ξερω πως να το πω! Θα περασει ομως κι αυτο, ειμαι σιγουρη.. Μολις ερθει ο Β το απογευμα θα παω για περπατημα και θα στρωσω! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμεις γυρισαμε προ ολιγου, ωραιο και το θεατρακι και η βολτα μας, εχω μερικα εκπτωτικα εισητηρια, με τιμη 6 ευρω το ατομο, οποια ενδιαφερεται, ευχαριστως να της τα δωσω.

Κατα τα αλλα ειμαι εδω εγκλωβισμενη με τον μικρο ο οποιος δεν κοιμαται με τιποτα, ο Κ. λειπει και θα γυρισει βραδακι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις τωρα γυρισαμε με γατα περασαμε υπεροχα..φαγαμε κλασσικα τον αμπακο, τα ζουζουνια μας ξεσαλωσαν στην ταβερνα, μας τα εφτυναν ολοι τα κουκλια μας (κουκουβα, θα ανεβασει η γατα φωτο σιγουρα) και μετα πηγαμε για καφε στα goodys που ειναι πανω στην παραλιακή και εχει και παιδοτοπο..λυσσαξαν και εκει και τωρα γυρισαμε πτωμααααααα

Φαιάκι το ψυχοπλάκωμά σου έχει όνομα ρε.... λέγεται ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ!!!! Μόλις ξεμυτίσεις από το σπίτι και αρχίσεις πάλι τις κοινωνικές συναναστροφές θα στρώσει ;)

Εμάς κοιμάται... απλώς ρε παιδί μου σου φαίνεται κάπως... εκεί που έχεις ένα παιδί "Μελισσανίδη" ξαφνικά το βλέπεις να μην έχει κέφι ή να κάθεται με τις ώρες και να ασχολείται άτονα με ένα πράγμα και αναρωτιέσαι και στεναχωριέσαι...

Θα περάσει κι αυτό όμως :)

Διαφημίσεις

Αααα τι όμορφη γατούλα είναι αυτή. Μπράβο μπράβο και του χρόνου!

Εμείς μια από τα ίδια , ένας χαμός ένας πανικός. Το πρωί πηγαμε σε μια πλατεία της Νίκαιας που είχε αποκριάτικο happening Ο Μάριος ντύθηκε ο μικρός ανένδοτος. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο καρναβαλισμός [ είναι καρναβάλι από μόνος του ]

Ραβ θέλεις να παχύνεις κορίτσι μου? Εε τότε να στο βάλω …

http://syntagesapospiti.blogspot.com/

Μελίνα όντως οι φωτογραφίες δε παίζονται. Η κοπέλα έχει πολύ όρεξη και μεράκι

Μια δύσκολη εβδομάδα αρχίζει αύριο .. θα πάρω τα χάπια μου από σήμερις για να έχω καλύτερα αποτελέσματα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μαραγκ καλα κουραγια για την εβδομαδα που ερχεται!

Κι εγω νιωθω οτι δεν ξεκουραστηκα καθολου το σ-κ γαμωτο, δε βαλαμε κωλο κατω.

Και νιωθω οτι και τον μικρο τον ξεπατωσα, τωρα χαζευει ενα παιδικο και ειναι σαν μαστουρας. Βλεπω να τον βαζω για υπνο απο τις 8!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμεις συνεχισαμε και κανα τεταρτακι βολτα στη θαλασσα μετα

κοιμηθηκαν μια ωρα διαδρομη και τωρα συνεχιζουν...παω να τα ξυπνησωωωωωωω

Ειρηνη υπεροχη φωτο! Αλλαξε αβαταρ

πωπωπωπω φτου σου πανέμορφο γατουλάκι! :) και του χρόνου ματάκια μου!

Ψιτ, κορίτσια και μεις στο κλαμπ...Πέμπτη μεσημέρι τον μάζεψα με δέκατα και γκρίνια από τον παιδικό...μαξιμουμ θερμοκρασία 38.2...πυρετός να ανεβοκατεβαίνει μόνος του και πολύς βήχας από φλέμματα...

από το μεσημέρι απύρετος...ελαφρά την πέρασε πιστεύω λόγω ομοιοπαθητικών...βέβαια δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ! τεσπά θα στρώσει πάλι...

α ναι...κόλλησα και γω με επιπεφυκίτιδα...όσο για την κλεισούρα...από την Πέμπτη μεσημέρι μέσα...δαγκώνω!

Α και από τη βαρεμάρα μασαμπουκώνουμε...τελευταία δημιουργία (μετά από την κολασμένη παρότρυνση του καλαμαρακίου και του αξεσακίου):

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cinnabon.html

με κρέμα γκανάς όμως...είμαι +1 κιλό από το μεσημέρι...δεν έχω κάτι άλλο να πω!!!

σας φιλώ και εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα! χοχοχο

Καλησπέρα :)

Απύρετη ήταν και ήταν ζαβλακωμένη αλλά όλο αυτό μέχρι το απόγευμα... Το απόγευμα επανέκαμψε και τώρα το βράδυ μας τσάκισε....

Εν τω μεταξύ ζήταγε όλο το απόγευμα να φάει. Της έφτιαξα πουρέ που ζήτησε και δεν τον έφαγε... τελικά ήπιε 'γάλα' (ριζόνερο) και τώρα προσπαθούμε να την κοιμήσουμε ενώ είναι μεσασ την ενέργεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...