Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα και εμείς από την Τετάρτη το απόγευμα ψηνόμαστε στον πυρετό χθές άρχισαν και οι μύξες :-(:sad: ελπίζω ότι σήμερα θα είναι καλλίτερα

Για τα ψωμάκια που ρωτάτε

Αλεύρι δεν έχει πράγματι σημασία τι είδους είναι, εγώ το έχω κάνει και με αυτό του εμπορίου για όλες τις χρήσεις αλλά και αγοραστό απο μύλο, από το χωριό μου ντεβέτα το λένε εκεί, είναι ειδικό αλεύρι υποτίθεται για ψωμί

εννοείται ότι το τσουβάλι από μύλο συμφέρει τρελά

Για το φούσκωμα στον φούρνο ανάβουμε τον φούρνο στους 40-50 βαθμούς και βάζουμε ένα μεταλλικό ή πήλινο μπόλ μέσα με ΒΡΑΣΤΟ νερό και το αφήνουμε όση ώρα λέει

από την εμπειρία μου μέχρι τώρα (μπουχαχαχα η άσχετη) τα υλικά σε όλες τις συνταγές είτε για τον αρτοπαρασκευαστή είτε για ζύμωμα με το χέρι πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου εώς λίιιιγο χλιαρά διαφορετικά δεν θα φουσκώσουν σωστά

πριν μερικές μέρες έκανα αυτή την συνταγή τα έβαλα όλα χλιαρά στον αρτοπαρασκευαστή και έβαλα το πρόγραμμα για φούσκωμα μόνο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cinnabon.html

χωρίς την σάλτσα τυριού η μικρή και ο Κ. ξετρελάθήκαν

με βάση αυτή την συνταγή (γιατί η υφή της και το φούσκωμα έμοιαζε πολύ με του τσουρεκιού) λέω να δοκιμάσω μάλλον αύριο να κάνω και τσουρεκάκια βάζοντας τα ανάλογα μαχλέπι κλπ

Μαριτάκι θα ήθελα μία χάρη, αν κατάλαβα καλά αγόρασες τον αρτοπαρασκευαστη του λιντλ επειδή έχω καιρό να φτιάξω την συνταγή με το ψωμί που αναφέρει δεν θυμάμαι τις αναλογίες νερό - αλεύρι για τα 1250 θα ρίξεις μια ματιά όταν μπορέσεις ??

(καλά το μανιουαλ δεν έχω ιδέα που είναι) :lol::lol:

και επειδή έγραψα πολλά :lol::lol: να δώσω μία ακόμη αγαπημένη συνταγή που δεν θέλει ούτε ζύμωμα, ούτε αρτοπαρασκευαστή, μόνο υπομονή.............

ο ψωμάς της οικογένειας έπαθε πλάκα όταν την έφτιαξα :lol::lol:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/aitozimo-karbeli-xoriatiko-.html

σας φιλώ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ωχ και άλλους πυρετούς ακούω....περαστικά σε όλους κοριτσάρες!

Εύα μου ευχαρίστως να σου δώσω όποια συνταγή θες....αλλά για βοήθα λίγο...είναι στο μάνουαλ για bread maker ή στο μάνουαλ για recipe book-kitchen tools;

Στο μάνουαλ που γράφει διάφορες συνταγές για ψωμί λέει για 1000γ περίπου ψωμί και όχι για 1250γρ.

Για 1000κγρ πάντως γράφει 540 αλεύρικαι 300 νερό....

Εγώ έκανα σήμερα για 1250 και έβαλα: 700γρ αλελυρι και 490 νερό δεν έχει τελειώσει ακόμα για να σου πω αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις

καλωστηνε και ας αργησε!!!

περαστικα στην κοριτσαρα σου...

:D:D ευχαριστώ πολύ cultaki μου

Kαλημερα κορες και εμεις αρρωστοι οικογενειακως. Δεν βλεπω να την φοραμε την στολη μας φετος.

περαστικά σας οικογενειακώς κοριτσάκι μου

ούτε και εγώ το βλέπω να πάμε πουθενά έτσι :-(:sad:

edit

Ωχ και άλλους πυρετούς ακούω....περαστικά σε όλους κοριτσάρες!

Εύα μου ευχαρίστως να σου δώσω όποια συνταγή θες....αλλά για βοήθα λίγο...είναι στο μάνουαλ για bread maker ή στο μάνουαλ για recipe book-kitchen tools;

Στο μάνουαλ που γράφει διάφορες συνταγές για ψωμί λέει για 1000γ περίπου ψωμί και όχι για 1250γρ.

Για 1000κγρ πάντως γράφει 540 αλεύρικαι 300 νερό....

Εγώ έκανα σήμερα για 1250 και έβαλα: 700γρ αλελυρι και 490 νερό δεν έχει τελειώσει ακόμα για να σου πω αποτέλεσμα.

δεν έχω ιδέα ρε γμτ που ήταν εκεί που έχει όλες τις συνταγές ήταν μία που έλεγε πάνω από 300 γρμ νερό σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν 320 ή 340 και νομίζω 600 γρμ αλεύρι (γεράματα)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Έλα νομίζω πως το βρήκα....600γρ αλεύρι και 320γρ. νερό....

λες να μου βγει χάλια το δικό μου που έβαλα παραπάνω και από τα δύο;Θα δείξει σε λίγα λεπτά...

περαστικά σας βρε κορίτσι!

ααα μπράβο αυτό !!! ευχαριστώ πολύ !!!

ειλικρινά δεν ξέρω πως θα σου βγεί μέχρι τώρα μόνο αυτή έχω κάνει εκεί και αυτό πριν ανακαλύψουμε την συνταγή με τα ψωμάκια :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλησπερες!

Τι καμνετε; :)

Εμεις σημερα δεν αντεξαμε αλλο τον εγκλεισμο.. Μολις εφυγε ο πατερας της ξεκινησε τη μιρλα, οποτε την αρπαξα και πηγαμε κουνιες.. Ευτυχως δεν ειχε πολλα παιδακια, ο καιρος ητανε καλος, την ειχα ντυσει και ζεστα και ξεδωσαμε.. Ε, μα δεν παλευοτανε αλλο κλεισμενοι μες στο σπιτι (ειχαμε να βγουμε απο το Σαββατο που μας περασε)! Ελπιζω να μην μας γυρισει μπουμερανγκ.....

Εν τω μεταξυ σε καποια φαση μου λεει "τσισα μαμα".. Την παιρνω και παμε πισω απο ενα δεντρακι -και καλα για να το "ποτισει" ;)-. Εκανε κανονικα εκει και μολις τη ντυνω, δινει ενα σαλτο για να συνεχισει το παιχνιδι και παρτην κατω! Γρατζουνισε λιγακι το γονατο της αλλα ευτυχως ειχα στη τσαντα μου γαζες, οξυζενε και betadine και της το "εφτιαξα" επιτοπου.. Εκεινη καθοταν κυρια!! Ηταν πολυ περηφανη που την κοιτουσαν τα αλλα παιδια και που ειχε πορτοκαλι γονατο μονο εκεινη! :lol: Με ρωτησε μια μαμα αν κλαιει οποτε βαζουμε betadine και της απαντησα πως συνηθως το επεξεργαζεται με περιεργεια και θα κλαψει μονο αν ειναι ψιλοβαθυ και τσουζει.

Να ρωτησω και κατι ασχετο εσας που εχετε ξεμπερδεψει με τις πανες: Η μικρη απο οταν την κοψαμε, μπορει να παει τουαλεττα στις 2 ωρες ή και καμμια φορα στις 3.. Ειναι φυσιολογικο να τα κραταει τοσο; Μηπως θα επρεπε να πηγαινει συχνοτερα;

Αντε μη σας ζαλιζω αλλο!

Καλο Σ/Κ να εχουμε ολες μας! :D

Edit: Accessακι περαστικα στην κουκλιτσα σου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φυσιολογικο ειναι Φαιη οσο νιωθουν πιο πολυ ασφαλεια οτι μπορουν να τα ελεγχουν τα κρατουν περισσοτερη ωρα. Εγω αν δω οτι φτανει τριωρο και δεν εχει παει το επισημαινω και σε στυλ παιχνιδιου λεω θελω τσισα εγω θα παω πρωτη και τρεχει να με περασει. Παρολαυτα τον βλεπω οτι ανεχει ανετα τριωρο και παραπανω .

Οσο για τον καιρο καλα εκανες εμενα ο παιδιατρος μου λεει εξω μπορεις να τον εχεις συνεχεια? Δεν παθαινει τιποτα με το κρυο σε κλειστους χωρους χειροτερευει. Ετσι βγαινουμε παντως καιριου. Μονο με πυρετο δεν βγαινουμε με βηχα ειδικα ειναι οτι καλυτερο το εξω. Και σημερα εξω ειναι το δικο μου παροτι αρρωστακι.

Περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστακια!

Διαφημίσεις

Καλως το αξεσακι!

Αυτοζυμο ε? Αξιζει λες να το δοκιμασουμε?

Εγω παντως με τις συνταγες της παρεας εχω καταστραφει τελειως!

Στο μεταξυ ψαχνω συνεχεια συνταγες νηστισιμες λογω χοληστερινης του Κ. και βρισκω απιστευτα πραγματα!

Περαστικα στην κοριτσαρα σου Αξες, περαστικα και σε σας Μαρκο και σε οποιον αλλον ξεχναω..

Πηγαμε στο κουκλοθεατρο της βιβλιοθηκης, ενταξει ωραιο ηταν, ηταν και τσαμπέ, αλλα ειχε απιστευτο κοσμο!

Στο μεταξυ, ακουγα δεξια αριστερα βηχες, μυξες, κατι ταλαιπωρα παιδακια με ματακια κομμενα απο την αρρωστια, και αναρωτιομουν γιατι τα βγαζουν ρε γαμωτο αν δεν ειναι καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω Μαρκοπουλακι μου! Κι εμεις καπως ετσι το κανουμε.. Γυρω στις 2.5 - 3 ωρες αν δω και δεν εχει ζητησει, της λεω "εγω θα κανω τσισα και μαλιστα πρωτη" και ερχεται κι εκεινη τρεχοντας.. Απλα μου φανηκε πολυ περιεργο γιατι οσο προσπαθουσα (απο τα Χριστουγεννα με τις πανες βρακακι) την πηγαινα ανα μια ωρα και πολλες φορες ειχε ηδη κανει στην πανα και δεν μπορουσε να δωσει κι αλλα στο γιογιο..

Αρρωστησε και ο Μαριακος; :( Περαστικα και σε εσας!

gM4vp2.png

Μαζι γραφαμε cultaki!! :lol:

Πιειτε ρε λιγο και για εμας τους χολεριασμενους που λεει και το φυστικι!!!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...